Jak

Jak bojovat v Sims 4

Násilí není s The Sims 4 často spojováno. Ve skutečnosti je tato hra známá jako ultimátní klidný kout, kam se mohou hráči jen tak poflakovat a užívat si. Ale jako simulace života nejsou Sims úplně fér, protože nezahrnují věci jako zločin, brutalitu a boj. Považujeme to za promarněnou příležitost ze strany vývojářů, takže často hledáme mody, které zahrnují násilí. A pokud jste jako my, pak se vám bude líbit to, co jsme našli – správný bojový mod Sims 4!

Tak proč byste chtěli bojový mod v The Sims 4?

Pokud vám zjevné důvody nestačí, vyslechněte nás. Rozšíření, které zde představujeme, není jen o hloupých fyzických hádkách. Ve skutečnosti je toho mnohem víc!

Například tento bojový mod Sims 4 představuje gangy a války gangů, bojová umění a boj s mečem! Vaši Simíci si také mohou ublížit a dokonce spáchat sebevraždu. Sims 4 můžete proměnit v ultimátní místo, kde je vše od bojového klubu, dívčí bitvy a dokonce i polštářové bitvy. Vyloučeny nejsou ani pořádné pěstní souboje, takže v podstatě vše v jednom balení!

Ale dost keců! Pojďme se na tento bojový mod Sims 4 podívat podrobněji!

Sims 4 Fighting Mod: Přehled

Aby to fungovalo, je klíčové pochopit, že tento bojový mod Sims 4 ve skutečnosti není jeden jediný mod, ale místo toho skupina modů. Všechny jsou vytvořeny stejným tvůrcem/tvůrci a pocházejí ze stejného místa. Můžete jednoduše získat ten, který zahrnuje boj a zbytek nechat. Nebo si je můžete nainstalovat všechny a mít kompletní zkušenosti. Volba je na tobě!

Zajímavé:  Jak změnit studentský život v The Sims 4.

Chcete-li stáhnout tento bojový mod Sims 4, klikněte sem!

A co je uvnitř tohoto modu?

Nejprve existují dva gangy – The Thotties a Tvrdé dřevo. Každý z nich má svůj vlastní způsob oblékání (jedinečné oblečení) a chování (jiný způsob jednání s členy a ostatními Simíky). Mají také samostatné metody boje, ale oba mohou spáchat vraždy. Můžete se připojit buď k The Thotties nebo The HardWood, podle toho, která skupina se vám líbí víc.

Zde jsou některé ze schopností, které odemknete jako člen gangu v tomto bojovém modu Sims 4:

Buďte opatrní při používání těchto interakcí, protože policie vás může vystopovat!

Nyní se podívejme na ostatní mody v této skupině a na to, co každý z nich přidává k celku!

Sims 4 Fight Animation Mod

Pokud vás nebaví vaši Simíci mizet za mraky, kdykoli se pohádají, pak je tento mod pro vás. Přidává tři nové animace pro tři samostatné bojové pohyby. Sledovat, jak vaše Simíky skutečně provádějí tyto interakce, je upřímně úžasné a vřele to doporučujeme!

Zde jsou tři bojové pohyby v tomto balíčku!

Sims 4 Bojová kariéra Mod

S bojem zahrnutým v The Sims 4 je kariéra v něm tou další nejlepší věcí pro tento mod! A pokud jste někdy snili o tom, že se stanete profesionálním bojovníkem, pak je toto vaše šance.

V tomto bojovém modu Sims 4 se profesionální bojovníci podobají bojovníkům z UFC. Mohou ukázat svůj přirozený talent pro boj a získat slávu. Pokaždé, když budete hrát touto kariérou, můžete postoupit do několika fází, od debutového zápasu až po stát se šampionem nebo odejít do důchodu.

Tato kariéra je naprostá pecka, tak to zkuste!

Zajímavé:  Jak prodávat léky v Sims 4.

Zde jsou některé jednotlivé mody v této skupině, které by vás mohly zajímat:

Proč investovat do čističky vzduchu?

Jak již bylo řečeno, myslíme si, že násilí je pro TS4 dobrá věc. Dodává hře mnohem realističtější nádech a dělá celý zážitek zábavnějším. Být členem gangu nabízí úplně jinou herní možnost než žít ve spokojené domácnosti. A být schopen vyřešit své problémy rvačkou ve videohře je někdy lepší než se hádat.

Tak na co čekáš? Stáhněte si mod a začněte děrovat!

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Bojová umění

Bojová umění

Bojová umění

Lidé cvičí bojová umění, aby se naučili, jak se bránit a zároveň dosáhli osvícení. Cvičí se s figurínami, stojany na prkna nebo meditují sami. Občas mají tréninkové zápasy s ostatními žáky. Po dosažení vysoké úrovně mohou fanoušci bojových umění cestovat do Číny, aby se zúčastnili mistrovství (po telefonické dohodě o účasti).

Bojová umění (pův. Bojová umění) — dovednost zavedená v doplňku «Dobrodružný svět» ke hře The Sims 3. Ve světě postav existuje druh bojových umění nazývaný Sim-Fu. Toto bojové umění vzniklo v čínské provincii Shang Simla, kam se hráč bude moci vydat při cestách do vzdálených zemí. Sim-Fu umožní postavám dosáhnout vnitřního klidu a harmonie prostřednictvím fyzického cvičení.

Nejprve musí hráč odjet do Číny a navštívit Phoenix Martial Arts Academy, kde může postava začít rozvíjet dovednosti bojových umění na speciálních simulátorech. Jsou jen dva: Tréninková figurína Sheng Hai a Stojan na prkno – základ. Ale kromě toho si pro zlepšení svých dovedností můžete také prostudovat teoretickou příručku „Bojová umění, svazek 1: Filozofie holé paty“ (50§), která se prodává na trhu Shang Simla od knihkupce. Stojí za zmínku, že s každým zvýšením úrovně dovedností pás mění barvu.

Zajímavé:  Jak psát hudbu v The Sims 4.

Příklad vítězství nad soupeřem v ratingovém zápase v Číně:

2+2=4 4+2=6 6+2=8 8+2=10 10+2=12 12+2=14 14+2=16 16+2=18 18+2=20. Před účastí na šampionátu v Číně si zvolte dobu trvání 15 dní před cestou do Číny.

  • 1 Rozvoj dovedností
  • 2 pásy
  • 3 Meditace
  • 4 Tréninkové a hodnotící zápasy
  • 5 Odměny
  • 6 Zajímavá fakta

Rozvoj dovedností [ ]

Existují čtyři způsoby, jak zlepšit bojová umění:

  • Čtení učebnice. Učebnice se prodává v Číně a je vhodná pouze pro vstupní úroveň (první 3 úrovně dovedností).
  • Cvičení s cvičnou figurínou. Můžete si to tam koupit.
  • Aktivity se stojanem na tabuli. Prodává se také v Číně.
  • Meditace. Dostupné od úrovně rozvoje dovedností 5. S pomocí meditace roste dovednost mnohem pomaleji.

Třídy s figurínou a se stojanem se v rychlosti zvládnutí dovednosti nijak neliší. Třídy s cvičnou figurínou nemají žádné speciální funkce, ale při cvičení se stojanem si můžete vybrat typ desky, kterou postava rozbije:

  • Korková deska úroveň 2
  • Balsová deska úroveň 4
  • Dubová deska úroveň 6
  • Tenký kamenný blok úroveň 8
  • Meteoritní ingot úrovně 10

Čím silnější deska, tím vyšší úroveň dovedností postava potřebuje, aby ji zlomila bez následků, jinak postava riskuje, že dostane negativní emoci „Pohmožděná ruka“. Na vysoké úrovni dovedností může rozbití meteoritového ingotu přinést vzácný drahokam.

Dovednost bojových umění úzce souvisí se sportovní dovedností: při tréninku s figurínou a prknem se sportovní dovednost také zvyšuje, i když pomalu, a naopak — postavy s rozvinutou sportovní dovedností si dovednost bojových umění rychle osvojí. Charakterový rys „Miluje disciplínu“ také pomůže při učení dovednosti.

pásy [ ]

S každým zvýšením dovednosti získává postava nový pás.

Barevné pásy

Úroveň Barva opasku
1 Bílý
2 Žlutá příležitost rozbít korkovou desku
3 Oranžová příležitost rozbít balzové prkno
4 Zelená příležitost rozbít dubové prkno
5 Zelená meditace
6 Modrá schopnost rozbít tenký kamenný blok
7 Trénink modré postavy
8 Hnědý
9 Černá příležitost rozbít meteoritový ingot
10 Černé a mistrovské obleky
Zajímavé:  Jak se dostat do omišského chrámu v The Sims 4.

Meditace [ ]

Od úrovně 5 může postava přemýšlet. Po 2 hodinách meditace se postava začne vznášet ve vzduchu a po 4 hodinách se dostane do zvláštního stavu – koncentrace – je schopna zenportovat se do jakéhokoli bodu ve městě. Emoce koncentrace zlepšuje kvalitu práce a studia postavy.

Tréninkové a hodnotící zápasy [ ]

Po obdržení 1. úrovně dovednosti je možné vést cvičné bitvy. Postava může k takovému boji vyzvat jinou, konají se celkem 3 kola, po kterých je určen vítěz. Přirozeně, čím vyšší dovednost, tím snazší je dosáhnout vítězství.

Hodnocení bitev je dostupné od úrovně dovedností 4. Chcete-li se zúčastnit takového boje, musíte jet do Číny a poté zavolat svému protivníkovi mobilním telefonem. Jakmile dorazí, musíte ho vyzvat k boji. Pokud prohrajete, postava bude muset znovu zkusit ruku se stejným soupeřem. Vítězství zvyšuje hodnocení a další soupeř bude jiný. Nejvyšší hodnocení je páté. Po jeho dosažení se hráč automaticky stává vítězem ratingového šampionátu.

Ocenění [ ]

  • Velký mistr. Obdržel 5. místo v šampionátu. Studenti postavy zvládají dovednost mnohem rychleji.
  • Mistr meditace. Meditováno 150 hodin. Může Zenport kdykoli během meditace.
  • Král Sim Fu. Zúčastnil se 75 tréninkových bitev. Postava vyhrává bitvy častěji.
  • Tin Woodman. Rozbil 150 dubových prken a pevnějších prken. Snadněji rozbíjí desky, a když je rozbije meteorit, vždy najde drahé kameny.

Zajímavosti [ ]

  • Schopnost Sim Fu úzce souvisí se sportem. Rozvíjením bojových umění trénujete i sportovní dovednosti.
  • Při lámání meteoritových ingotů můžete často získat úlomky různých drahých kamenů.
  • Čím vyšší je dovednost bojových umění, tím snazší je pro postavu překonat pasti v kobkách a hrobkách.
  • Po dosažení úrovně dovedností 7 bude postava schopna učit bojová umění ostatní.
  • S vysokou úrovní dovedností Sim Fu je boj z ruky do ruky doplněn o zářivou animaci vysokorychlostních pohybů a úderů blesku, což vypadá velmi působivě.
  • Muzeum ve Francii má pro postavy k dispozici figurínu a lámací prkno. I tam můžete rozvíjet své dovednosti.
  • Ratingové zápasy se konají pouze v Číně.
Zajímavé:  Jak pít vodu v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»