Jak

Jak přidat batole do The Sims 4

Velká radost pro nejmenší: děti jsou nyní v The Sims 4!

Velká radost pro nejmenší: děti jsou nyní v The Sims 4!

Dnes je velký den v The Sims 4. Jsme nadšeni, že můžeme oznámit dosud největší aktualizaci The Sims 4, která je překvapivě malá. Aktualizaci Babies si můžete stáhnout zdarma právě teď!

Během dvou let od spuštění The Sims 4 jsme se hráčů zeptali, co by ve hře rádi viděli. I když nemůžeme odpovědět všem, kontrolujeme všechny recenze, které nám byly zaslány, a víme, co po nás požadujete. Víme, že mnozí z vás se neustále ptají na postavy batolecího věku a hodně pro nás znamená, že tento požadavek hladce zapadá do kontextu The Sims 4 a že hráči cítí, že je správný.

Bez nadsázky lze říci, že se o této aktualizaci diskutovalo už léta. Potřebovali jsme jen najít správný čas, zdroje a projekt, abychom zahájili obtížný proces tvoření a představování miminek. A věřte mi, když říkám, že bylo OPRAVDU těžké o tom nemluvit, když jsme na nich pracovali.

Batolata ve hře Sims 4

Batolata ve hře Sims 4

Dokončení miminek zabralo nějaký čas a jsem hrdý na práci, kterou náš tým vložil do vytvoření těchto roztomilých maličkostí. Zamilujete si s nimi interakci, takže můžete očekávat mnoho chvil vřelosti a náklonnosti, protože vaše postava pomáhá dětem rozvíjet nové dovednosti s kartičkami, učit je mluvit, pořádat taneční večírky a cvičit na nočník. Vaši Simíci se s vaším dítětem spojí při čtení pohádky před spaním, ukolébání ho ke spánku nebo poslechu sladkého blábolení.

Zajímavé:  Jak změnit svou tvář v The Sims 4.

Základní hra The Sims 4 byla vždy základem, na kterém jsme neustále stavěli a rozšiřovali jej, doufejme, že pomáháme malým dětem zachytit okamžiky růstu a výchovy, které jste v průběhu let sdíleli – kromě pout, která spojují rodiče. a jejich rostoucí ratolesti. Přidali jsme stovky nových animací, desítky nových interakcí a nové sady oblečení a předmětů. Ale co je nejdůležitější, vnesli jsme do života vašich postav smysl.

Slider hraje Sims 4

Slider hraje Sims 4

Už jsem si začala hrát s malou (rozkošná holčička, která miluje svůj tablet a podřimuje na podlaze) a nemůžu se dočkat, až uvidím, co vymyslíte! Toto rozšíření je výsledkem vaší zpětné vazby ohledně toho, co od The Sims 4 chcete – takže dál sdílejte svou zpětnou vazbu a snímky obrazovky!

Chcete-li stáhnout opravu, přejděte do aplikace Origin, vyhledejte The Sims 4 a aktualizujte svou hru.

Jak vyzrát na batole v The Sims 4

zestárnout jako batole v The Sims 4

Aby batole v The Sims 4 zestárlo, musí sfouknout svíčky na narozeninovém dortu. To je přinejmenším na vyžádání, protože batolata, kojenci a všichni lidští Simíci časem stárnou i bez narozeninové oslavy.

Přestože se jedná o jednoduchý řetězec událostí, které je třeba následovat, stárnutí je nedílnou součástí rodin The Sims 4. Každý musí nakonec dospět, ať už máte v pokročilém nastavení hry vybranou dlouhou nebo krátkou životnost. Tedy pokud nejste coven upíři ze Sims 4.

S přidáním kojenců v The Sims 4: Growing Together je nyní život vašeho Simíka mnohem delší a složitější, takže zde je návod, jak rychle zestárnout miminka, kojence a batolata v Sims 4.

Jak vyzrát na batole v The Sims 4

Sims od 4 let do batolete

Chcete-li ve hře Sims 4 zestárnout jako batole, stačí přimět jednoho z vašich dospělých simáků, aby upekl dort. Jakmile jednu budete mít, klikněte na ni, vyberte ji a vyberte možnost „přidat svíčky“ a „sfouknout svíčky [jméno batolete]“. Poté uvidíte vyskakovací okno, které vás informuje, že batole zestárlo, a také vám dá vědět, zda jste si zasloužili nějakou odměnu tím, že jste je dobře vychovali.

Zajímavé:  Jak otevřít vstup pro kódy v The Sims 4.

Jak získat vlastnosti odměny pro batolata v The Sims 4

Jak získat vlastnosti odměny pro batolata v The Sims 4

PODÍVEJTE SE NA TYTO PRŮVODCE SIMS 4

The Sims 4: Rosteme spolu

Chcete-li zvýšit svou šanci na získání odměn pro batolata, budete se muset zaměřit na pomoc svému batoleti s pěti různými životními dovednostmi: představivost, komunikace, pohyb, nočník a myšlení. Nočník je důležitý ze zřejmých důvodů a všechny ostatní čtyři odpovídají dovednostem pro další fázi života, dítě. Například batole s dobrými schopnostmi myšlení bude mít jako dítě lepší mentální dovednosti. Budování těchto dovedností je ve skutečnosti jen případem dobré péče – ujistěte se, že jsou čisté, nakrmené a napojené, a hodně s nimi komunikujte. Čtěte jim, poučujte je, když se chovají špatně, a naplňte svůj dům hračkami.

Existují tři úrovně dovedností pro nočník a pět pro představivost, komunikaci, pohyb a myšlení. Pokud dosáhnete všech vlastností svého batolete alespoň na úroveň 3, získáte vlastnost odměny šťastného batolete, když zestárnete na dítě. Díky tomu se Simíci rychleji učí novým dovednostem, což je užitečný bonus, ať už jsou vaše budoucí aspirace jakékoli.

Pokud získáte představivost, komunikaci, pohyb a myšlení na úroveň 5 (a nočník na úroveň 3), získáte tím prvotřídní odměnu pro batolata, až Simík zestárne na dítě, a přiměje je naučit se novým dovednostem dokonce i rychleji než s odměnou šťastného batolete. Můžete také přeskočit veškerou tvrdou práci s některými cheaty na dovednosti Sims 4, které vám umožňují ručně měnit úrovně dovedností batolat.

© GamesRadar+. Nesmí být reprodukováno bez povolení

Přihlaste se k odběru newsletteru GamesRadar+

Týdenní přehledy, příběhy z komunit, které máte rádi, a další

Odesláním svých údajů souhlasíte s Podmínkami a Zásadami ochrany osobních údajů a jste starší 16 let.

Zajímavé:  Jak najmout lidi v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»