Jak

Jak prodloužit trimestr v Sims 4

Těhotenství může nastat během vaginálního nebo vrcholného sexu, pokud není zakázáno v nabídce Sex Settings v části Pregnancy Settings.

Na možnost těhotenství jste upozorněni upozorněním, které je ve výchozím nastavení povoleno v Nastavení pohlaví v Nastavení upozornění. Toto upozornění lze také zakázat v nabídce Nastavení sexu v části Nastavení upozornění.

Těhotenství není okamžitě vidět, pokud je úspěšné. Můžete buď počkat, nebo si udělat těhotenský test. Pokud není zaškrtnuto, zjišťování těhotenství proběhne o 24 hodin Sim později. Použití externích modů k ověření stavu těhotenství může ukazovat nesprávné informace.

Zajímavé:  Jak psát kódy správce Sims 4.

Dostupné režimy pro těhotenství jsou invalidní, prostý, a Menstruační cyklus. Lze je nalézt v Nastavení sexu v části Nastavení těhotenství.

Zakázání těhotenství ze sexu zabrání Simíkům otěhotnět ze sexu WickedWhims.

Jednoduchý režim umožňuje uživateli nastavit procentuální pravděpodobnost, že hráči Sims a NPC Sims mohou otěhotnět ze sexu WickedWhims. Aby mezi hráčskými Simíky a NPC Simíky došlo k otěhotnění, musí být obě nastavení pravděpodobnosti těhotenství nastavena na hodnotu vyšší než 0 %.

Režim menstruačního cyklu využívá realistické období, PMS a plodnost, ve kterých může uživatel otěhotnět hráčské Simíky nebo NPC Simíky.

Šance na plodnost

V závislosti na režimu těhotenství vybraném v nabídce Sex Settings v nabídce Pregnancy Settings se výsledky budou lišit.

Jednoduchý režim

Jednoduchý režim, který se nastavuje v Nastavení těhotenství v nabídce Nastavení pohlaví, vám umožňuje nastavit procentuální pravděpodobnost, že váš hratelný Simík nebo Simík NPC otěhotní.

Použití tohoto jednoduchého režimu odstraňuje menstruační cykly a kolísající plodnost.

Aby došlo k těhotenství mezi hratelným Simíkem a NPC Simíkem v jednoduchém režimu, který najdete v Nastavení těhotenství v nabídce Nastavení pohlaví, musí být obě hodnoty nastaveny nad 0 %.

Hodnoty pro jednoduchý režim lze nastavit v Nastavení těhotenství v části Nastavení pohlaví.

Režim menstruačního cyklu

Režim menstruačního cyklu se nastavuje v Nastavení těhotenství v nabídce Nastavení pohlaví.

Menstruační cyklus je pravidelná přirozená změna, ke které dochází v ženském reprodukčním systému (konkrétně děloze a vaječnících), která umožňuje těhotenství. Cyklus je nezbytný pro produkci oocytů a přípravu dělohy na těhotenství. Menstruační cyklus nastává v důsledku vzestupu a poklesu hormonů. Tento cyklus má za následek ztluštění děložní sliznice a růst vajíčka (který je nezbytný pro těhotenství). Vajíčko je uvolněno z vaječníku kolem čtrnáctého dne cyklu; zesílená výstelka dělohy poskytuje živiny embryu po implantaci. Pokud nedojde k otěhotnění, výstelka se uvolní při takzvané menstruaci.

Když je povolen tento režim, který najdete v Nastavení pohlaví v nabídce Nastavení těhotenství, každý Simík, který může otěhotnět, má svůj jedinečný cyklus včetně dnů PMS, menstruačních dnů a plodných dnů.

Zajímavé:  Jak získat 48 kreditů v The Sims 3.

Dny PMS obvykle nastanou před menstruací Simíka, ale je zde šance, že to bude přeskočeno.

Dny období se vyskytují během prvních několika dnů Simova cyklu, které lze také přeskočit.

Dny plodnosti nastávají ke konci dnů období a těsně po něm. Testy plodnosti lze provádět během celého cyklu Simíků, aby bylo možné sledovat, jak dlouhý je jejich cyklus a kdy se stanou plodnými. To lze provést za cenu 10 Simoleonů po kliknutí na toaletu s dotyčným Simíkem.

Simíci s vlastností Fertile Reward Store získají 20% zvýšení základní plodnosti a šance na početí. Mohou také použít telefon k domluvení schůzky na službu Fertility Treatment, při které váš Simík okamžitě na chvíli odejde ze svého domova. Účinek léčby je dočasný a zvyšuje plodnost o 225 % a během následujících 72 Sim-hodin se sníží. V tomto okamžiku podpora a léčba skončí. Léčba nezaručuje těhotenství, protože pouze pomáhá zvýšit šance. Budete-li se snažit otěhotnět s možností léčby, stále budete muset během plodných dnů sledovat plodnost svých Simíků. Na oplátku mohou také navštívit lázně nebo posilovnu s masážním stolem a získat masáž plodnosti, která poskytuje malé zvýšení o 20 %, podobně jako vlastnost odměny v úrodném obchodě po dobu trvání 12ti hodinové masáže, ale bez dodatečné podpory pro dvojčata a trojčata.

Simíci, kteří mohou oplodnit, což jsou obvykle muži, mají také svou plodnost, i když méně odlišnou. Existují tři úrovně plodnosti, které lze nastavit v nabídce Nastavení těhotenství v části Nastavení pohlaví. Realistický, Posílil, a Extrémnía všechny tři ovlivňují obě strany plodnosti. S impregnujícím Simíkem v realistickém režimu mají mladí dospělí šanci 91 %, dospělí 85 % a starší 75 %. V posíleném režimu, což je výchozí režim, mají mladí dospělí šanci 96 %, dospělí 90 % a starší 80 %. A konečně, v extrémním režimu je vše nastaveno na 100% šanci.

  • Velmi dlouhý cyklus
    • Dospělí: 21-30 dní (21-40 dní pro mladší), PMS: 3-6 dní, Období: 2-5 dní
    • Dospělí: 18-24 dní (18-30 dní pro mladší), PMS: 1-3 dní, Období: 2-4 dní
    • Dospělí: 8-10 dní (8-15 dní pro mladší), PMS: 1-2 dní, Období: 1-2 dní
    • Dospělí: 6-7 dní (6-10 dní pro mladší), PMS: 1 den, Období: 1 den

    Antikoncepce

    Kondomy a antikoncepční pilulky lze zakoupit prostřednictvím nabídky WickedWhims na jakémkoli počítači. Zakoupené položky dorazí do domovské schránky vašeho Simíka. V závislosti na dni a hodině, kdy si je objednáte, přijdou se zbytkem pošty. Váš Simík je bude muset získat z poštovní schránky a otevřít je ve svém inventáři.

    Použití těchto položek z inventáře Simíka může pomoci zabránit těhotenství.

    Automatické použití antikoncepce je ve výchozím nastavení povoleno, ale lze jej změnit v nabídce Nastavení těhotenství. Můžete také zakázat automatické používání kondomů a antikoncepčních pilulek pro konkrétního Simíka kliknutím na položku v inventáři tohoto Simíka.

    Antikoncepční pilulky a kondomy je třeba umístit do příslušného inventáře pro správné automatické použití. Antikoncepční pilulky by měly být umístěny v inventářích Simíků, kteří mají menstruační cykly. Kondomy lze vložit do inventáře kohokoli pro použití v případě potřeby.

    Obě formy antikoncepce standardně nejsou dokonalé a mají šanci selhat. To lze nastavit v nabídce Sex Settings v nabídce Pregnancy Settings.

    S Realistický režim nastavená v Sex Settings v menu Pregnancy Settings, kondomy mají základní 5% šanci na selhání, zatímco antikoncepční pilulky mají 9% šanci na selhání. Antikoncepční pilulky mají postupný účinek na přibírání a ztrácení a musí se užívat alespoň 3 dny v řadě, aby se dosáhlo plného účinku. Simíci plně užívající antikoncepční pilulky se již během menstruace nemusí starat o vložky nebo tampony.

    S Perfektní režim nastavená v Nastavení pohlaví v nabídce Nastavení těhotenství, všechny formy antikoncepce nemohou selhat.

    U Simíků s rysem Nemotorný nebo Líný je pravděpodobnější, že oplodní a budou oplodněni. Stejně jako u těchto vlastností zapomenou používat kondomy, berou antikoncepční pilulky a špatně se vytahují.

    Svépomoc a příkazy

    S povolenými cheaty se dozvíte více o plodnosti Simíků a menstruačním cyklu, Shift+Klikněte na Simíka a pod nabídkou Wicked najdete nabídku ladění s možností Informace o těhotenství. V informacích o těhotenství můžete vidět délku cyklu Simíků, plodné dny, menstruaci a dny PMS. Můžete se také dozvědět, zda je Simík těhotná nebo zda se blíží těhotenství. Toto oznámení také zobrazuje možnosti kontroly porodnosti na Simíkovi.

    Můžete také zastavit všechna těhotenství v rámci uložení pomocí ‘ww.force_stop_all_Sims_pregnancy‘příkaz.

    Jak urychlit těhotenství v Sims 4 2023?

    Masáž plodnosti: Simíci s wellness dovedností 9. úrovně mohou tuto masáž provádět, což způsobí, že Simík, který ji obdrží, vytvoří náladu Zvýšení plodnosti. Účast na „Zkuste o dítě“, když je Moolet aktivní (12 hodin ve hře), zvyšuje pravděpodobnost vícečetného těhotenství. (Vyžaduje herní balíček Spa Day.)

    Jak urychlit porod v Sims 4?

    Pokud vaše Simka otěhotní, musíte obvykle několik dní počkat, než začne porodit. Ale ne, pokud používáte tento cheat: Sims. add_buff buff_pregnancy_inlabor. Budete moci kliknout na Simíka a okamžitě porodit dítě.

    Jak přeskočit trimestr těhotenství v Sims 4?

    Chcete-li přeskočit první trimestr, zadejte „sims“. add_buff buff_pregnancy_trimester1. Chcete-li přeskočit druhý trimestr, zadejte „sims“. add_buff buff_pregnancy_trimester2.

    Jak přimět Simu otěhotnět podvádět?

    Cheaty pro Sims 4 Těhotenství

    1. Pokud je váš Simík již těhotný a chcete jeho těhotenství urychlit, zjistěte nejprve identifikační číslo Simíka. Otevřete cheat box a napište Sims. .
    2. Zobrazí se zpráva „má SIM ID:“ následovaná řetězcem čísel. Toto je identifikační číslo vašeho Simíka.
    3. Dále zadejte těhotenství.

    Sims 4 — Těhotenský cheat (funguje!) Jak otěhotnět Simíka pomocí cheatů (konzole nebo PC)

    Je možné v Sims 4 potratit dítě?

    Stále je malá šance, že se vaši Simíci vrátí domů a miminko bude v pořádku, ale ve většině případů se vrátí s velmi smutnou zprávou. Oba výsledky ovlivní celou domácnost. Následující vylepšení ve hře zvýší šanci na potrat. «Červené» boosty mohou také způsobit potrat.

    Mohu přimět svého Simíka k rychlejšímu porodu?

    Přimět Simíka, aby okamžitě začal rodit: Simíci. add_buff buff_pregnancy_inlabor.

    Jak jít v Sims 4 do nemocnice a neporodit?

    Místo toho se tam dostanete kliknutím na rodícího Simíka. Mělo by být možné jít do nemocnice. Lidé, kteří nemají EP Get to Work, prostě na chvíli zmizí a vrátí se s miminkem nebo mají miminko doma.

    Jaká je šance mít dívku?

    Moje obecná odpověď je, že žena má 50/50 šanci, že bude mít chlapce nebo dívku. Ale to není tak úplně pravda – ve skutečnosti je tu mírná zaujatost vůči tomu, aby měli chlapce. Poměr narozených mužů a žen, nazývaný poměr pohlaví, je podle Světové zdravotnické organizace (WHO) přibližně 105 ku 100.

    Můžete mít děti v Teenage Sims 4?

    „Pokus o dítě“ je možnost pro každého dospívajícího Simíka v romantickém vztahu. Nyní, pokud to ještě nevíte, dva Simíci se nemohou pokoušet o dítě najednou. Jejich vztah nebo manželství by měly být trochu vyzrálé a bar by měl být zaplněn alespoň ze 40–50 %.

    Je možné v Sims 2 urychlit těhotenství?

    Pokud se nemůžete dočkat, až uvidíte své novorozeně, můžete své těhotenství urychlit pomocí Sim Blenderu. Klikněte na mixér, vyberte Těhotenství > Mužské jméno Simíka > Urychlit těhotenství. Vaše holčička se narodí za pár hodin, ne za pár dní.

    Je náročnější porodit chlapce nebo holčičku?

    Když se podíváte na statistiky, šance na narození chlapce nebo dívky jsou téměř stejné a neexistuje žádný lékařský důkaz, že bychom to mohli ovlivnit. Možná jste však slyšeli o „metodě Shettles“. V 1970. letech XNUMX. století Dr. Shettles zjistil, že ženské a mužské spermie mají odlišné vlastnosti.

    Mohu si vybrat pohlaví svého dítěte?

    Jediný způsob, jak si vybrat pohlaví svého dítěte

    Jediným jistým způsobem, jak vybrat pohlaví svého dítěte, je podstoupit IVF s preimplantačním genetickým testováním (PGT). IVF je reprodukční metoda, při které jsou vajíčka oplodněna spermiemi v laboratoři. Když je vajíčko oplodněno, nazývá se embryo.

    Mohu otěhotnět ve 47 letech?

    Těhotenství po 45 letech je neobvyklé a matka a dítě by měli být považováni za vysoce rizikové. U plodu je vysoký výskyt spontánních potratů, gestační trofoblastické choroby a chromozomálních abnormalit.

    Jaké město je nemocnice ve hře Sims 4?

    Chcete-li navštívit nemocnici, musíte mít nainstalovanou hru The Sims 4: Get To Work. Areál nemocnice se nachází v oblasti Willow Creek Civic Center a nazývá se Willow Creek Hospital.

    Jak udělat ultrazvuk v Sims 4?

    Těhotné Simíky mohou jít do nemocnice na ultrazvuk kdykoli během těhotenství! Chcete-li to provést, jednoduše požádejte svého Simíka, aby zavolal porodníkovi na svůj mobilní telefon a vybral Ultrazvuk!

    Proč je můj Simík těhotný už 6 dní?

    A – Ano! Po dokončení úkolu Bumpy Ride si budete moci v postýlce vybrat možnost Těhotenství. Díky tomu bude váš vyvolený Simík 6denní těhotenství, ale bez jakýchkoli úkolů. Vaši Simíci nebudou moci získávat mateřské žetony, když jsou „těhotní“.

    Jak dlouho trvá, než Simík dostane hrudku?

    Jakmile dosáhnete čtvrtého dne, váš Simík dosáhne druhého trimestru, naroste mu děťátko a převlékne se do těhotenského oblečení. Jakmile dosáhnete 7. dne, váš Simík dosáhne třetího trimestru a hrbolek se zvětší!

    Co je Poseidonův polibek v Sims 4?

    Co je Poseidonův polibek? Voda, která stříká ze záchodu, když nám do vody spadne hovínko. Při defekaci musíte být opatrní, protože Poseidonův polibek může potřísnit vaše oblečení a v tomto špinavém oblečení se nebudete moci modlit.

    Je možné na Sims podstoupit potrat?

    Tvůrci dlouhotrvající videoherní série The Sims nedovolují těhotným Simíkům potraty. Ale neoficiální doplňky, které hráčům tuto možnost poskytují, jsou populární, říkají jejich tvůrci Axios.

    Co se stane, když těhotná Simka zemře?

    V The Sims 2 nedochází k potratům jako takovým, ale pokud zemře těhotná Simka, dítě je v podstatě ztraceno, jako je tomu v případě nenarozeného dítěte Olivie Montyové. Členové rodiny nedostanou vzpomínky na ztrátu dítěte, pouze zesnulého Simíka. Pokud bude těhotná Simka vzkříšena, její těhotenství bude pokračovat jako obvykle.

    Mohou mít zadaní Simíci dítě?

    Na rozdíl od skutečného života, abyste měli děti v The Sims Freeplay, musíte se nejprve oženit. Toho lze dosáhnout tím, že se o ruku ucházíte s partnerem a budete spolu žít. Jakmile se zasnoubíte, musíte být romantičtí, dokud nebude váš metr vztahu plný, pak se budete moci oženit.

    Ve kterém měsíci se rodí nejvíce dětí?

    Září je nejoblíbenějším měsícem pro porody, přičemž nejvyšší míra početí se vyskytuje kolem prosince a zejména kolem Vánoc.

    Jak užitečný je příspěvek?

    Kliknutím na hvězdičku ohodnotíte!

    Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hodnocení: 0

    Zatím nejsou žádná hodnocení. Hodnotit jako první.

    Zajímavé:  Jak poslat Sims 4 do tělocvičny.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»