Jak

Jak hrát The Sims 4 na slabém notebooku

vznášet text

S každým novým doplňkem nebo dokonce novou verzí hry The Sims jsou kladeny větší nároky na hardware počítače. Takže podle mého názoru může být zamrzání hry způsobeno právě tím, že váš počítač na to nemá dostatek energie The Sims 4 Fungovalo to na něm perfektně.

Obvykle o každé hře najdete na internetu spoustu informací včetně systémových požadavků. Před koupí si myslím, že byste si to měli nejprve prostudovat a zhodnotit možnosti svého počítače. Jinak si hru koupíte a budete naštvaní až později, když hra nefunguje vůbec nebo je strašně pomalá.

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Moudrý [31.3K]
Před 9 lety

Jedná se o zcela novou hru, ačkoli zpočátku měly staré verze velmi malé požadavky na systémové parametry počítače, tentokrát se opět rozrostly a váš systém si s touto hrou zřejmě již neporadí.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Kožené er-Radis h [65.3K]
Před 9 lety

Sims4 zamrzne ze stejných důvodů jako Sims3. Toto je hra, která bude vyžadovat vážné nároky na váš hardware. Musíte mít alespoň 2 GB RAM, nejlépe více, grafickou kartu, nejlépe nejnovější generace Gforce, procesor s frekvencí alespoň 2,4 GB, navíc musíte počítač vyčistit pomocí CCleaner a mít jistotu čerstvé, nerozbité Windows. A také musíte nainstalovat hračku na jeden pevný systémový disk C. To stojí pět kopejek.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
majes tikmo lsent [30.6K]
Před 9 lety

Zřejmě jsou parametry vašeho počítače (notebooku) příliš slabé a nejsou vhodné pro podporu této hry Sims 4. Zde musíte buď kompletně aktualizovat hardware (přidat RAM nebo vyměnit grafickou kartu atd.) nebo zkusit snížit parametry ve hře na maximum mám toto Ale u hry World of Tanks to padalo a neustále se logovalo, vyskakovaly hlášky o nízkém výkonu tohoto zdroje Po téměř úplném vyčištění počítače problémy zmizely. před zakoupením nebo instalací jakékoli hry (platí i pro Sims 4), stačí si prostudovat minimální parametry instalace a tento problém v budoucnu nenastane.

Zajímavé:  Jak vidět dveře v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»