Jak

Jak otěhotnět v kódu Sims 4

Tajné kódy pro těhotenství v Sims 4: zjistěte, jak počít dítě!

The Sims 4 dává hráčům příležitost vytvářet a spravovat virtuální životy postav. Jedním ze zvláštních okamžiků v životě Simíků je těhotenství. Pokud chcete otěhotnět svou postavu bez účasti partnera, nebo jen chcete rychle pokročit v zápletce, můžete ve hře použít speciální kódy.

Aby mohla být Simka těhotná, musíte zadat kód „pregnancy.force_offspring_count“. Poté byste měli zadat požadovaný počet dětí, například „pregnancy.force_offspring_count 1“. Poté bude vybraný Simík těhotný.

  • pregnant.force_offspring_count — kód pro označení počtu dětí;
  • pregnant.force_offspring_count 1 — získat jedno dítě v těhotenství;
  • těhotenství.force_offspring_count 2 — dostat dvě děti v těhotenství a tak dále.

Díky těmto kódům můžete vytvářet vzrušující příběhy pro své postavy a ovládat vývoj jejich rodinného života.

Sims 4 kódy pro těhotenství

The Sims 4 je hra, ve které se postavy mohou stát rodiči a mít děti. Pro zvládnutí těhotenství ve hře existují speciální kódy, které lze použít ke změně stavu postavy.

Jeden z nejpopulárnějších těhotenských kódů je „pregnancy.force_offspring_count“. Pomocí tohoto kódu můžete nastavit požadovaný počet dětí pro postavu. Pokud například chcete, aby váš Simík měl dvě děti, můžete použít následující kód: «pregnancy.force_offspring_count 2». Po zadání tohoto kódu vaše postava otěhotní a porodí dvě děti.

Zajímavé:  Jak najít bezdomovce v parku Sims 4.

Pokud potřebujete změnit délku těhotenství, můžete použít kód «pregnancy.set_sim_duration». Zadejte tento kód a za ním počet dní, kdy chcete zjistit své těhotenství. Například „pregnancy.set_sim_duration 3“ nastaví těhotenství na 3 dny.

Někteří hráči také používají kódy k získání speciálních stavů postavy během těhotenství, jako je „pregnancy.toggle“. Tento kód vám umožňuje zapnout nebo vypnout stav těhotenství pro vaši postavu. Existuje také kód pro vyloučení těhotenství — „pregnancy.force_offspring_count 0“, který ukončí těhotenství a odebere všechny děti.

Sims 4 Instantní těhotenské cheaty

Pokud chcete, aby vaše postava Sims 4 okamžitě otěhotněla, můžete použít speciální kódy. S těmito kódy můžete ušetřit čas, který je obvykle zapotřebí pro romantická schůzka, vytváření vztahů a zvýšení vašeho rodinného rozpočtu.

Chcete-li změnit stav své postavy na těhotenství, přejděte do režimu kódu stisknutím Ctrl + Shift + C (Windows) nebo Command + Shift + C (Mac). Poté zadejte následující kód:

těhotenství.force_offspring_count [jméno postavy] [počet dětí]

Pokud například chcete, aby vaše postava jménem Anna porodila dvojčata, zadejte následující kód:

těhotenství.vynutit_počet_potomků Anna 2

Po zadání kódu vaše postava okamžitě otěhotní a po chvíli porodí zadaný počet dětí. S tímto kódem můžete proces urychlit a hned si užívat hraní jako těhotná Sim.

Kódy pro změnu délky těhotenství v Sims 4

V The Sims 4 můžete pomocí speciálních kódů změnit délku těhotenství své postavy. Tyto kódy vám umožňují urychlit nebo zpomalit proces těhotenství v závislosti na vašich preferencích a potřebách.

Chcete-li změnit délku těhotenství, budete muset aktivovat režim konzoly stisknutím kombinace kláves Ctrl + Shift + C na klávesnici. Poté zadejte kód «testingcheats true» pro aktivaci cheatového režimu. Poté můžete použít následující kódy:

  • těhotenství.force_offspring_count (jméno postavy) (počet dní) — nastavuje dobu trvání těhotenství pro konkrétní postavu. Například „pregnancy.force_offspring_count Emma 2“ způsobí, že postava jménem Emma bude těhotenství trvat 2 dny.
  • těhotenství.vynutit počet_potomků 0 — Zkracuje dobu těhotenství na jeden den pro všechny těhotné postavy.
  • těhotenství.vynutit počet_potomků 3 — prodlužuje dobu těhotenství na tři dny pro všechny těhotné postavy.
Zajímavé:  Jak vzkřísit Simíka v kódu The Sims 4.

Pomocí těchto kódů můžete změnit délku těhotenství v Sims 4 a přizpůsobit si hru, jak si přejete. Vezměte prosím na vědomí, že aktivace cheat módu může ovlivnit dosažení některých herních cílů a úspěchů, takže při jejich používání buďte opatrní.

Cheaty pro výběr pohlaví dítěte v The Sims 4

V The Sims 4 je možné použít kódy, které vám umožní vybrat si pohlaví budoucího dítěte v rodině. To může být užitečné, pokud chcete ovládat rodinnou dynamiku a plánovat, kolik chlapců a dívek bude ve vaší hrací linii. Níže jsou uvedeny kódy, které vám pomohou vybrat požadované pohlaví dítěte.

  • simspregnancy.set_sim_gender — s tímto kódem si můžete vybrat pohlaví dítěte během těhotenství vašeho Simíka. Chcete-li vybrat chlapce, zadejte hodnotu „male“ a pro výběr dívky zadejte hodnotu „female“.
  • vlastnosti.vybavit_vlastnost — tento kód vám umožňuje přidávat různé vlastnosti k postavám ve hře. Zadejte kód „trait_pregnancy_male“, pokud má být dítě chlapec, a kód „trait_pregnancy_female“, pokud má být dítě dívkou.

Chcete-li použít kódy v The Sims 4, musíte otevřít konzoli stisknutím kombinace kláves „Ctrl + Shift + C“. Poté zadejte požadovaný kód a stiskněte klávesu „Enter“. Vezměte prosím na vědomí, že používání kódů může ovlivnit hru, takže buďte opatrní a před použitím si uložte svůj postup.

Cheaty pro změnu počtu narození v The Sims 4

V The Sims 4 jsou cheaty, které vám umožňují změnit počet narození ve hře. To je užitečné, pokud chcete mít pod kontrolou těhotenství a porodní situace ve vaší rodině.

Jedním takovým kódem je „pregnancy.force_offspring_count“. Umožňuje nastavit určitý počet porodů pro konkrétní postavu. Pokud například chcete, aby Marie měla dvě děti, můžete použít následující kód: «pregnancy.force_offspring_count Mary 2».

Zajímavé:  Jak otevřít uzávěry v The Sims 4.

Existuje také kód „pregnancy.force_offspring_count“, který nastavuje počet narození pro všechny postavy ve hře. Pokud například chcete, aby váš herní svět měl tři děti na každou těhotnou ženu, musíte použít kód „pregnancy.force_offspring_count 3“.

Tyto kódy dávají hráčům větší kontrolu nad těhotenstvím a porodem v The Sims 4. Jsou zvláště užitečné, pokud chcete pro své Simíky vytvářet zajímavé a jedinečné příběhy.

Kódy pro ovládání vlastností těhotné Simky

Hra The Sims 4 má několik kódů, které vám umožňují ovládat vlastnosti těhotné Simky. Tyto kódy lze použít ke změně délky těhotenství, zvětšení velikosti břicha, ovládání nálady a dalších aspektů těhotenství.

Chcete-li změnit délku těhotenství, použijte následující kód:testy jsou pravdivéa poté zadejte kód těhotenství.set_pregnancy_duration X, kde X je počet hodin, které chcete nastavit jako trvání těhotenství. Například kód těhotenství.set_pregnancy_duration 56 stanoví délku těhotenství na 56 hodin.

Pokud chcete zvětšit břicho těhotné Simky, použijte kód těhotenství.force_baby_bump X, kde X je požadovaná velikost břicha. Například kód těhotenství.force_baby_bump 5 zvětší velikost břicha těhotné Simky až o 5 jednotek.

Pomocí kódů ovládejte náladu svého těhotného Simíka těhotenství.force_offspring_emotion X и těhotenství.force_offspring_needs_decay Y, kde X je požadovaná nálada těhotné Simky a Y je požadovaná míra zhoršování potřeb. Například kód těhotenství.force_offspring_emotion šťastný nastaví náladu těhotné Simky na «šťastnou» a kód těhotenství.force_offspring_needs_decay 0.5 Nastavuje rychlost, jakou se potřeby těhotné Simky zhoršují na polovinu normální rychlosti.

Tyto kódy umožňují hráčům zlepšit herní zážitek a ovládat statistiky těhotenství svých Simíků v The Sims 4. Pomohou vytvořit jedinečné a zajímavé příběhy pro vaše Simíky.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»