Jak

Jak najít informace v Sims 4

Sims 4 UFO Fruit Intergalactic Growth Pod

Ovoce UFO (také známý jako Unidentified Fruit Object) je vzácná rostlina v The Sims 4 to je nutné, aby Po zasazení vyroste intergalaktický růstový lusk.

Jak dostanete ovoce UFO dovnitř The Sims 4? Nejlepším způsobem je prozkoumat vesmír v raketě nebo se podívat na festivaly City Living, kde ho občas můžete najít rostoucí. Jako poslední možnost můžete získat jeden z galerie nebo použít cheaty.

UFO je nezbytné k dokončení herní výzvy se zahradnickými dovednostmi, ale je to také jen skvěle vypadající ovoce, které můžete mít ve své zahradě. V tomto průvodci se budu zabývat všemi způsoby, jak si jej můžete získat.

Prozkoumejte vesmír

Nejlepší způsob, jak získat ovoce UFO, je postavit raketu a prozkoumat vesmír. Každý Simík si může koupit sadu na stavbu raketové lodi za 5,000 1,000 dolarů a dalších XNUMX XNUMX dolarů trvá její sestavení – není to levné! Dokončení také zabere poměrně dost času.

Sims 4 Raketová loď Prozkoumejte vesmír

Jakmile si Simík postaví raketu, klikněte na ni a zvolte „Prozkoumat vesmír“. Když se vaše raketa dostane do vesmíru, setkáte se s různými misemi (textová dobrodružství, která se objeví během průzkumu).

Ovoce UFO pochází z úspěšného dokončení mise „Trials of the Green Man“ nebo mise „Accidental Bootlegger“. Zde je to, co musíte udělat pro úspěch:

Procesy Zeleného muže

  1. Píce v Swamp
  2. Vezměte si zbraň
  3. Získejte UFO ovoce a cowplant Berry

Náhodný Bootlegger

  1. Skryjte náklad
  2. Získejte ovoce UFO.
Zajímavé:  Jak rychle získat peníze v The Sims 4.

Nejtěžší je ve skutečnosti dostat příležitost tyto scénáře realizovat. Možná budete muset mnohokrát cestovat do vesmíru, než ji získáte. Moje Sim se podařilo získat ovoce asi po dvou dnech cestování do vesmíru tak často, jak jen mohla.

Tip: I když se rozhodně jedná o mimozemskou rostlinu, Unidentified Fruit Object je základní herní rostlina, a proto ji nenajdete v mimozemském světě Sixam.

Podívejte se na festivaly (City Living)

O UFO je známo, že se rodí na Festivalech romantiky a koření v San Myshuno.

Pokud toužíte po tomto ovoci, vydejte se na oba festivaly a zkontrolujte tamní plantážníky. Možná budete mít štěstí. Rostlina je v sezóně na podzim (pokud máte roční období), takže nejlépe vsadíte, že navštívíte festivaly na podzim.

Go Dumpster Diving (Eco Lifestyle)

Děkuji svému čtenáři PurpleThistles za tuto informaci! Pokud máte rozšiřující balíček Eco Lifestyle, můžete podle všeho najít ovoce UFO potápěním na popelnici.

Vyhrňte simíkovi pixelové rukávy a skočte do špinavého popelnice. To může být nejjednodušší způsob, jak si ji pořídit, pokud nemáte raketu a nemůžete ji najít na festivalu. (Dejte mi vědět v komentářích, pokud nějaký najdete!)

Podívejte se do Galerie

Na galerii je několik místností, které zahrnují rostlinu UFO, která již na pozemku roste. Stačí vyhledat „intergalaktický růstový modul“. Uvidíte několik dostupných venkovních místností, které zahrnují rostlinu.

Vyberte si jednu a uložte ji do své knihovny. Vraťte se na svůj pozemek a otevřete režim sestavení/nákupu. Klikněte na „Stylovaná místnost“ stejně jako při umístění jakékoli předem připravené místnosti. Nyní klikněte na malou složku s nápisem „Uložené místnosti“.

Sims 4 Místnost galerie ovoce UFO

Zde uvidíte místnost, kterou jste uložili z galerie. Umístěte ji na svůj pozemek a rostlina je nyní vaše! Jakmile rostlinu vyjmete, odstraňte část „místnost“.

Zajímavé:  Jak změnit písmo v The Sims 4.

Koupit Debug Cheat

Pokud vám nevadí podvádění, můžete rostlinu získat pomocí cheatu buy debug.

Sims 4 UFO Fruit Buy Debug

  1. Podržte Ctrl + Shift + C pro otevření cheatové konzole.
  2. Zadejte „testingcheats on“ (bez uvozovek). Stiskněte Enter.
  3. Znovu otevřete cheatovou konzoli. Zadejte „bb.showhiddenobjects“ (bez uvozovek).
  4. Vstupte do režimu sestavení/nákupu a vyhledejte UFO. Kupte si ovoce UFO za 600 dolarů.

Nyní ji zasaďte a sledujte, jak roste. Vegetační období rostliny je podzim a ve srovnání s jinými rostlinami roste poměrně pomalu. Mějte tedy trpělivost!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»