Jak

Jak změnit oblečení při plavání v Sims 4

Jedním z nejčastějších problémů v The Sims 4 je uvíznutí Simíka v oblečení, které nechcete, zatímco se sprchuje. Nebojte se, to se stává téměř každému z nás, zvláště pokud používáte vlastní obsah. Ve skutečnosti je to jednoduchý problém, který vyžaduje jednoduchou opravu, ale když se s ním setkáte poprvé, může to být opravdu složité. Pojďme se tedy naučit, jak resetovat koupací oblečení Sims 4.

Nejprve si ale vysvětlíme, v čem tento problém spočívá a proč k němu dochází.

Někdy, když pošlete svého Simíka osprchovat se, můžete si všimnout, že má na sobě oblečení. Hra stále pokrývá jejich tělo čtverečkovými pixely, ale můžete jasně vidět, že nosí své oblečení. A změna outfitu tu chybu opravdu nevyřeší.

To se stává častěji, když oblékáte svého Simíka do CC. A tak, když se budou sprchovat, nesundají si svršek, spodek, make-up nebo co to je. To může být ze zřejmých důvodů extrémně frustrující a celý zážitek je dost nerealistický.

Zde je tedy návod, jak vyřešit problém s koupacím oblečením v Sims 4 a resetovat jej.

Jak resetovat koupací oblečení v Sims 4?

Mějte na paměti, že k vyřešení tohoto problému nemusíte používat „resetovací cheat na koupání“. Ve skutečnosti vše, co musíte udělat, je mít ve hře nainstalované MC Command Center. MC Command Center je jedním z nejlepších nástrojů pro Sims 4 celkově a jsem si jistý, že většina z vás ho alespoň vyzkoušela.

A pokud ho máte, zde je návod, jak resetovat koupací úbor pomocí MCCC.

Zajímavé:  Jak zveřejnit práci v galerii Sims 4.

První věc, kterou musíte udělat, je otevřít MCCC ve své hře. Poté přejděte na MC Dresser a klikněte na možnost Blacklist položek. Myšlenka je odstranit všechny položky, aby se nezobrazovaly, když se váš Simík sprchuje, a to tak, že je přidáte na černou listinu. Když zadáte konkrétní položku na černou listinu, znamená to, že se neobjeví, když má Simík toto oblečení na sobě.

A tak, pokud má váš Simík na sobě při sprchování svůj top, zablokování jejich topu na černou listinu tomu zabrání. Místo toho budete mít svého Simíka úplně nahého. Tento krok můžete opakovat pro všechny položky a části oblečení, se kterými byste mohli mít problém.

Mějte na paměti, že budete muset mít koupací úbor nejprve vybaven, než vůbec nějakou položku zařadíte na černou listinu. Blacklisting je omezen na aktuální outfit, takže všechny ostatní outfity zůstávají beze změny.

Proč investovat do čističky vzduchu?

A takto můžete změnit koupací úbor v Sims 4 a resetovat jej pomocí MCCC. MC Command Center je ultimátní nástroj pro použití v této situaci, takže jej 100% doporučuji. Je to nejlepší mod v roce 2021, pokud chcete resetovat své koupací oblečení, aniž byste způsobili další problémy.

A pokud jste si někdy položili otázku: „Proč má můj Sim ve sprše oblečení“, doufám, že jsem vám to vysvětlil a pomohl vám tento nepořádek vyřešit! To znamená, hodně štěstí a šťastné simming!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»