Jak

Jak přenést Sims 4 na jiný počítač

Jak přenést uložené hry z jednoho počítače do druhého?

Jak přenést Sims 4 z jednoho počítače na druhý?

Chcete-li to provést, v Originu na obrázku se Simíky klikněte na „i“ a poté na kartu Region. Skladování, zaškrtněte políčko. 2. možnost (je lepší, aby nedocházelo ke konfliktu s ukládáním) Chcete-li to provést, přejděte na C: Uživatelé Uživatelské jméno Dokumenty Electronic Arts The Sims 4. Zkopírujte tuto složku a přeneste ji do jiného počítače.

Zajímavé:  Jak začít psát v The Sims 4.

Jak přenést uložené hry na Steamu do jiného počítače?

Otevřete klienta Steam a přejděte na kartu Knihovna. Bude obsahovat všechny vaše zakoupené hry. Klikněte pravým tlačítkem na požadovanou hru a vyberte „Vytvořit zálohu…“. V dalším okně vyberte všechny hry, které chcete uložit do zálohy.

Jak převést úspory?

  1. zachování
  2. zachování
  3. zachování

Jak přenést uložené hry na jiný disk?

  1. Otevřete nastavení pomocí klávesové zkratky Win + I;
  2. Klikněte na položku „Aplikace“;
  3. Najdeme v seznamu aplikaci, kterou chceme přesunout, a klikneme na ni;
  4. V rozevírací nabídce klikněte na „Přesunout“;
  5. Vyberte požadovaný disk a přesuňte jej.

Jak přenést rodinu Sims 4 na jiný počítač?

Je to jednoduché: vystřihněte výše uvedené zdroje přes schránku a přesuňte je někam. Jdeme do hry EA a uvidíme, jestli chybí rodina. Uzavřeme klienta, vrátíme vše na své místo a podíváme se na změny ve videohře.

Jak přenést uložení ze Sims 4?

Chcete-li přenést uložení, uložte složku The Sims 4 z DocumentsElectronic Arts z prvního počítače na vyměnitelné médium (flash disk, disk atd.) a umístěte jej do stejné cesty na druhém (po instalaci hry).

Jak přenést uložené hry do Steamu?

Umístěte požadované uložení z pirátské složky do složky podél cesty: C:Usersuser_nameDocumentsMy GamesSkyrimSaves (Documents/My Games/Skyrim/Saves). Spusťte hru. Proveďte nové (čisté) uložení a restartujte hru.

Jak přenést ukládání Skyrim z jednoho počítače do druhého?

Cesta k těmto uložením vypadá asi takto: C:Users[Username]DocumentsMy Gamesskyrimsaves nebo C:Users[Username]DocumentsMy Gamesskyrimsaves. Jakmile najdete tuto složku, vyberte všechny soubory (stiskněte CTRL + A) a zkopírujte je (CTRL + C).

Je možné přenést hru ze Steamu?

Vestavěný přenos Steam

Otevřete Místní soubory vlastností hry > Změnit instalační složku. Ze seznamu vyberte složku, do které chcete soubory přesunout. A klikněte na Přesunout složku. Dále začne proces přenosu hry, který bude nějakou dobu trvat.

Zajímavé:  Jak vydělat Simoleony v The Sims 4.

Jak přenést uložení ze Zaklínače 3?

Chcete-li situaci napravit, aby Zaklínač 3 viděl vaše uložení, musíte je přesunout do příslušného adresáře. Zkontrolujte zde „:Program Files(x86)Steamuserdata[userrid]20290remote“ a zkopírujte soubory zde „:Users[username]My DocumentsWitcher 2gamesaves“.

Kde jsou uloženy uložené hry ve Windows 10?

V zásadě se ve Windows 10 uložené hry nacházejí ve složce Dokumenty, kterou lze snadno otevřít v Průzkumníku. Otevřením poslední složky v adrese uvidíte složky s názvy her, ve kterých se uložené hry nacházejí. C:UsersUsername je složka, jejíž název obsahuje slovo Games.

Jak uložit průběh hry na počítači?

  1. 1 Nastavení cloudového úložiště na konzolích
  2. 2 Zahrajte si hru s vestavěnou synchronizací
  3. 3 Propojte složky pro ukládání her do cloudového úložiště
  4. 4 Přímo synchronizujte svou složku pro ukládání hry
  5. 5 Záloha Automatické ukládání souborů

Jak změnit cestu k ukládání souborů ve hře?

Přesuňte složku pro uložení hry DVR na jiný disk

Klikněte na něj pravým tlačítkem a vyberte «Vlastnosti». V okně, které se otevře, přejděte na kartu „Umístění“ a klikněte na „Přesunout“. Vyberte jiný místní disk nebo umístění, které je pro vás vhodné, a klikněte na OK.

Jak převedu hru z jednoho disku Epic Games na druhý?

  1. Přejděte do složky, kde je hra nainstalována. (Výchozí: C:Program FilesEpic Games[Game Name])
  2. Zkopírujte složku hry na jiné místo v počítači.

Jak přenést hru na Steam na jiný pevný disk?

Přejděte do nabídky Nastavení v klientovi Steam. Vyberte «Složky knihovny Steam» na kartě «Stahování». Zde vidíte, kde je hra ve výchozím nastavení nainstalována, a můžete také vytvořit novou instalační cestu kliknutím na „Přidat složku“. Novou instalační cestu lze použít pro následné instalace.

Jak přenést uložení do Sims

Pokud přecházíte na nový počítačový nebo jen chcete zálohovat své simíky 4 pak Potřebuješ vědětjak přenést uložení do Sims 4. V V tomto článku se podíváme na několik způsobů, jak přenést uložení v Sims a poskytněte podrobné pokyny pro každou z nich.

  1. Metoda 1: Jak přenést uložení Sims 4 z jednoho počítače do druhého
  2. Krok 1: Přenos uložení pomocí Region. Vaulty původu
  3. Krok 2: Ruční přenos uložení
  4. Metoda 2: Jak zkopírovat uložení Sims 4 do PC
  5. Jak získat úspory ze Sims 4
  6. Užitečné tipy
  7. Závěry
Zajímavé:  Jak nastavit psa v Sims 4.

Metoda 1: Jak přenést uložení Sims 4 z jednoho počítače do druhého

Existují dva způsoby, jak přenést uložení Sims 4 do nového počítače. Jedním z nich je využití Regionu. Původní úložiště a další je ruční kopírování souborů.

Krok 1: Přenos uložení pomocí Region. Vaulty původu

Nejprve otevřete Origin a přejděte na Sims 4. Klikněte pravým tlačítkem na obrázek Sims 4 a vyberte Možnosti hry.

Na další obrazovce vyberte kartu «Region». Úložiště“ a zaškrtnutím políčka vedle Sims 4 povolte úložiště v Úložišti. Úložný prostor.

Krok 2: Ruční přenos uložení

Pokud chcete svá data uložit bez použití Region. Uložte, poté postupujte podle následujících pokynů:

  1. Otevřete správce souborů a přejděte do složky „C:UsersUsernameDocumentsElectronic ArtsThe Sims 4“, kde Username je název vašeho účtu na vašem počítači.
  2. Najděte složku pro uložení a zkopírujte ji na externí pevný disk nebo flash disk.
  3. Připojte externí pevný disk nebo flash disk k novému počítači a zkopírujte složku pro uložení do složky „C:UsersUsernameDocumentsElectronic ArtsThe Sims 4“ na novém počítači.

Metoda 2: Jak zkopírovat uložení Sims 4 do PC

Chcete-li přenést uložené soubory Sims 4 do jiného počítače pomocí flash disku nebo externího pevného disku, musíte postupovat takto:

  1. Otevřete v počítači složku Dokumenty.
  2. Najděte složku Electronic Arts, otevřete ji a přejděte do složky The Sims 4.
  3. Klikněte pravým tlačítkem na složku pro uložení a vyberte Kopírovat.
  4. Připojte flash disk nebo externí pevný disk k počítači a přejděte do příslušné složky na tomto zařízení.
  5. Do této složky vložte složku pro uložení kliknutím pravým tlačítkem myši a výběrem možnosti Vložit.

Jak získat úspory ze Sims 4

Pokud potřebujete zkopírovat uložené soubory Sims 4 na jiné místo kvůli zálohování nebo z jiných důvodů, postupujte podle následujících pokynů:

  1. Otevřete v počítači složku Dokumenty.
  2. Otevřete složku Electronic Arts.
  3. Najděte složku Sims 4 a přejděte do složky Uložit.
  4. Najdete zde seznam souborů s názvy jako Slot_000000012. uložit nebo Slot_000000012. Uložit.
Zajímavé:  Jak vyrobit česnekový věnec v The Sims 4.

Užitečné tipy

  • Pokud v Sims 4 používáte více účtů, uložení každého účtu bude uloženo samostatně v Electronic Arts The Sims 4Saves ve složce se jménem odpovídajícího uživatele.
  • Je důležité si uvědomit, že přepsání aktuálních uložených souborů může vést ke ztrátě postupu ve hře. Chcete-li uložit všechna uložená data a vyhnout se tomuto problému, můžete vytvořit novou složku a zkopírovat do ní všechny uložené položky.
  • Pokud používáte modifikace, úpravy nebo vlastní obsah třetích stran, existuje šance, že po přenesení vašich uložení Sims 4 do nového počítače budete muset tento obsah znovu nainstalovat. Před zkopírováním uložení proto otevřete hru na novém počítači a ujistěte se, že jsou nainstalovány všechny potřebné mody a obsah.

Závěry

Nyní víšjak přenést uložení do Sims 4. Použijte Kraj Úložný prostor PůvodNa rychle a bezpečný přenos ukládá mezi počítačenebo soubory ručně zkopírujte zachování, pokud hledáte konkrétní soubor. Nezapomeňte si zálohovat šetří и ujisti seŽe všechny mody a vlastní obsah nainstalovaný v novém počítačaby bylo zajištěno hladké přechod a uložit skutečný stav hry.

  • Jak přenést pokrok Chronicles of Chaos
  • Kdy se Angry Birds 3 objeví v kinech?
  • Jak převést účet v Genshin na jiné zařízení
  • Jak přenést data z Google Play do Game Center

Pokud chcete přenést své úspory v The Sims, existuje několik způsobů. První možností je využití cloudového úložiště na platformě Origin. Chcete-li to provést, přejděte do svého profilu na Originu, najděte obrázek Sims, stiskněte „i“ a vyberte kartu „Region“. Úložný prostor.» Dále byste měli zaškrtnout políčko a uložit změny. Druhá metoda však bude spolehlivější možností, která nebude v rozporu s jinými uloženími. Musíte jít do C:UsersUsernameDocumentsElectronic ArtsThe Sims 4 a zkopírovat tuto složku. Poté jej přeneseme na jiný počítač a užijeme si naše úspory kdekoli na světě.

Zajímavé:  Jak řezat dýňové hlavy v The Sims 4.

Všechna práva vyhrazena © 2015-2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»