Jak

Jak navštívit nemocnici v The Sims 4

Mnoho hráčů si tuto otázku často kladlo, a přestože nemocnice není úplně nejucelenějším místem v Sims 4, je velmi důležité, abyste věděli, kde se nachází a jak se k ní dostat. Může to však být pěkně komplikované a poněkud obtížné, když se snažíte najít nemocnici a dostat se do ní, zvláště pokud právě začínáte.

Můžete strávit hodiny hledáním a hledáním v různých čtvrtích nebo světech, ale nenajdete ho tak snadno. V tomto článku vás tedy provedeme tím, kam se v Sims 4 dostat do nemocnice.

Jak se dostat do nemocnice v Sims 4

Sims-4-Nemocnice-Gamezo

Abyste mohli v Sims 4 najít nemocnici a dostat se do ní, budete potřebovat konkrétní obsah ke stažení Sims 4 (DLC). Přestože nabízí spoustu lékařských postupů, normální základní hra Sims 4 nemá skutečnou nemocnici. Je to jako ve školách, kde ve skutečnosti nemůžete vidět nebo být svědkem toho, co vaši Simíci dělají, když tam jsou.

Nemocnice v Sims 4 se nachází ve čtvrti Civic Center ve Willow Creek a je známá jako nemocnice Willow Creek. Než se však dostanete do nemocnice, musíte mít rozšiřující balíček The Sims 4: Get to Work.

Jakmile to budete mít, můžete se dostat do nemocnice Willow Creek, kde uvidíte lékaře a pacienty všude kolem. V nemocnici můžete nechat svého Simíka podstoupit různé druhy zdravotních prohlídek. A ještě více vzrušující je, že pokud si zvolíte povolání, můžete nechat svého Simíka pracovat jako lékař v nemocnici.

Dalším důvodem, proč být v nemocnici, je, když váš partner Sim má porod. Pokud k tomu dojde, objeví se možnost, kde si budete muset vybrat, zda chcete, aby porod vedly. Výběr nemocnice Willow Creek znamená, že tam bude váš Simík automaticky převezen a porodí dítě, když na to přijde správný čas. Budete také moci sledovat, jak se vaše těhotná partnerka Sim léčí ve skutečném světě těhotné osoby.

Zajímavé:  Jak změnit kurzor ve hře Sims 4.

Isa Muhammad je spisovatelka a novinářka videoher na volné noze, která se zabývá nejrůznějším obsahem souvisejícím s videoherním a filmovým průmyslem. Pokud nehraje videohry, nečte knihu nebo nesleduje svůj oblíbený televizní seriál, pravděpodobně o nich píše.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»