Jak

Ve kterém městě se nachází nemocnice v The Sims 4?

Všichni jsme tam byli. Náš Simík musí do nemocnice, protože se necítí dobře. Pokaždé, když kliknete na tlačítko, abyste je přiměli zamířit do nemocnice, jdou do králičí nory. Po několika hodinách jsou zpět na vašem pozemku v omámeném stavu mysli. Je to legrační, protože se do nemocnice nikdy nepodíváme, dokud nebudete mít dítě. Okamžitě jste převezeni na další pozemek s lékaři všude kolem čekajícími, až bude čas, abyste porodili. Pokud se tam však pokusíte jít ručně, nemocnice nikde. To vyvolává otázku, kde je nemocnice v Sims 4?

Kde je nemocnice v The Sims 4?

Ta otravná nemocnice je už nějakou dobu skrytá. Fyzicky tam můžete jít pouze tehdy, když rodíte nebo máte kariéru lékaře a potřebujete se k nim připojit kvůli práci. Kromě toho to na mapě není vidět. Takže, kde to je? Nemocnice v Sims 4 je ve skutečnosti skrytý pozemek a Sims 4 není cizí mít skryté pozemky. Skrytá místa nejsou jako skryté světy, kde musíte buď zvýšit úroveň dovedností, nebo vyřešit pár hádanek, abyste se tam dostali. Skrytá partie je něco úplně jiného.

Jak se dostat do nemocnice v Sims 4

Nyní, když jsme zjistili, že nemocnice je skryté místo, stále vyvolává otázku, jak se k ní dostaneme. Abyste se dostali do nemocnice, musíte mít rozšiřující balíček „The Sims 4: Get To Work“. Tím se odemknou určité kariérní cesty, které vás zavedou na místa, kam se můžete dostat pouze vy Sim, pokud tam pracuje. Například, pokud jste vědec, budete odvedeni do vědecké laboratoře, kde můžete během dne projít mnoha povinnostmi, abyste zvýšili svůj pracovní pokrok. Doktore, totéž, váš Simík bude navigovat do nemocnice, kde bude plnit povinnosti.

Zajímavé:  Jak pochopit, zda The Sims 4 vyžaduje druhý disk.

Další způsob, jak se dostat do nemocnice v Sims 4, je nejběžnější způsob. Po narození. Když vlastníte rozšiřující balíček, budete moci rodit v nemocnici. Toto je velmi běžný způsob, jak se dostat do této nemocnice, a jakmile tam budete, lékař za vás porodí vaše dítě. Bohužel, toto jsou jediné metody, které můžete použít k nalezení nemocnice. Je to bolest, pokud nemáte rozšiřující balíček, nicméně díky modderům existují jiné způsoby, jak vytvořit nemocnici a mít svou vlastní soukromou praxi.

Pro více Sim a herních novinek nás určitě sledujte na Gamer Journalist. Zveřejňujeme herní tipy, průvodce a novinky pro oblíbené herní tituly a ty nadcházející.

Kde najít nemocnici v The Sims 4

В The Sims 4 Jeden z vašich Simíků může potřebovat navštívit nemocnici z různých důvodů. Když postavy porodí, navštíví tuto oblast. Když pracují jako lékaři, je to stejný příběh. Jeho vzhled vám může být povědomý, zvláště pokud jste ho viděli na videích nebo ho osobně navštívili. Ovšem přijít na to, jak zadat web ručně, je úplně jiný příběh. Chcete-li se dozvědět více, pokračujte ve čtení, abyste zjistili, kde najdete nemocnici v The Sims 4.

Kde je nemocnice v The Sims 4

Po zakoupení rozšiřujícího balíčku Get to Work se nemocnice v The Sims 4 nachází v komunitním centru ve Willow Creek. Na rozdíl od většiny oblastí, které můžete snadno navštívit s jakoukoli postavou, se však do nemocnice poblíž Komunitního centra dostanete pouze v případě, že jedna z vašich postav rodí nebo pracuje jako lékař. Jiný způsob, jak se dostat do nemocnice běžným způsobem, neexistuje.

Pokud máte v rodině simíka lékaře, navštíví nemocnici v pracovní době. Můžete je vyslat samostatně nebo se k nim připojit během jejich směny, což vám umožní sledovat jejich akce a výkon.

Zajímavé:  Jak odstranit řádek pro kódy v The Sims 4.

Stejně tak, pokud jeden z vašich Simíků otěhotní, bude mít porod a můžete je poslat do nemocnice samotného nebo je navštívit. Pokud se k nim v nemocnici rozhodnete připojit, najdete stejnou budovu a uvidíte, jak vaše postava jde do stroje a porodí dítě.

Jak upravit a postavit v nemocnici

Každá z těchto možností vám také umožňuje povolit cheaty a povolit Free Building, pokud chcete budovu jakýmkoli způsobem přizpůsobit. To lze provést pomocí následujících kroků:

  • Otevřete cheat menu pomocí následujících kláves:
    • PC: Ctrl+Shift+C
    • Mac: Cmd + Shift + C
    • Play Station:Kde najít nemocnici v The Sims 4+ + +
    • Xbox:+ + +
  • Zadejte „testingCheats true“
  • Zadejte „bb.enablefreebuild“

Nyní můžete nemocnici volně upravovat, jak chcete!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»