Jak

Jak převést kariéru v Sims 4

Prohlížíte si nástěnky GameFAQs jako host. Zaregistrujte se zdarma (nebo se přihlaste, pokud již máte účet), abyste mohli posílat zprávy, měnit způsob zobrazení zpráv a zobrazovat média v příspěvcích.

  1. desky
  2. The Sims 4
  3. Jak změnit obor kariéry?

TangoBunny Před 9 lety #1

V současné době jsem například šéfkuchařem 10. úrovně a chci se změnit na mixologa.

Oba jsou obory kuchařské kariéry, ale když hledám práci, zdá se, že jediná, která se objeví, je práce šéfkuchaře 9. úrovně.

Existuje nějaký způsob, jak změnit pobočku?

XBroseph Před 9 lety #2

Začněte novou postavu a udělejte tentokrát správnou volbu, nebo zaplaťte EA za DLC pro profese switche!

mooninomika Před 9 lety #3

Věřím, že musíte skončit a pak znovu začít svou kariéru. I když alespoň pokud je to jen další odvětví stejné celkové kariéry, prvních pár úrovní uletí, protože jste to již udělali dříve a již splňujete požadavky. Navíc je tu zvláštní věc, kterou si můžete koupit s aspiračními body („spojení“, pokud si dobře pamatuji), která vám umožní zahájit kariéru na vyšší úrovni než na úrovni 1. Nemám ponětí, o kolik výš, nikdy jsem to nekoupil, ale existuje a přinejmenším by odstranilo některé problémy z toho, že byste museli ukončit svou práci a restartovat přesně stejnou úlohu, abyste se propracovali zpět po stejném žebříčku, jen abyste přepnuli větve na rozdělení.

Takže pokud jste ošklivý superkuchař a chcete se stát ošklivým superbarmanem, musíte se vyřítit a skončit, pak znovu podat přihlášku, abyste byli znovu tím nejnižším z nejnižších v přesně stejném oboru. Jako Wolfgang Puck nebo kdokoli, kdo náhle převracel hamburgery z rychlého občerstvení, nebo to jedno kuchařské kuřátko s prsy, které najednou pracuje jako drive-thru.

Zajímavé:  Jak zakázat podporu dítěte v The Sims 4.

Neměním tento znak, dokud mě nenapadne lepší znak. Zahájeno 1.
TangoBunny (Topic Creator) před 9 lety #4

Problém je v tom, že se mi zdá, že nemám možnost ucházet se o práci na úrovni 1 ve stejné kariéře.

Pokud se to prostě neobjevilo na denních dostupných pracovních pozicích nebo tak něco, jediná věc, o kterou se mohu po ukončení ucházet, je práce úrovně 9, která je za bodem rozvětvení.

Pythonidae Před 9 lety #5

Pokud nejste proti podvádění, udělejte to.

Careers.demote (ať už se vaše kariéra jmenuje jakkoli)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»