Jak

Jak hrát The Sims 4 online zdarma

Simulátor The Sims se stal jednou z nejoblíbenějších her tohoto žánru. Jde o realistický simulátor života, kde se stanete plnohodnotným autorem všech životních scénářů. Všechny vaše postavy jsou obyčejní lidé, ale jste to vy, kdo je všechny vytváří a vymýšlí všechny důležité události v jejich životech. Existuje několik verzí tohoto úžasného projektu a pokaždé najdete více možností a vzrušujících funkcí. Ve čtvrté části mohou všechny postavy vyjadřovat emoce a reagovat na jiné postavy a různé události! Nenechte si ujít příležitost to zkontrolovat!

Co je nového v tomto vydání?

Jak již víte, musíte vytvořit všechny hrdiny od začátku. Vy rozhodujete o jejich vlastnostech a dovednostech, vzhledu a dokonce i kariéře. A nyní můžete vidět, jak vaše postavy emocionálně reagují na vše kolem – budou vyjadřovat konkrétní postoj ke všem vašim činům, dalším postavám a událostem ve hře. Okamžitě poznáte, zda si osobnosti život užívají nebo ne. Vývojáři také vylepšili další možnosti, které můžete během procházky zažít – více možností pro komunikaci mezi postavami, více lokací, pokročilé stavební techniky. Můžete sdílet své úspěchy s ostatními hráči a také se jít podívat, co se ostatním uživatelům podaří vytvořit. Čtvrtá kapitola přichází s opravdu výkonným editorem a můžete pracovat doslova na každém detailu.

Vydělávejte peníze a bavte se!

Jakmile skončíte se svými osobnostmi nebo dokonce s jejich hromadou, je čas umístit je do otevřeného světa a začít si užívat života. V tomto pohádkovém příběhu se dá dělat spousta věcí – můžete pracovat, cestovat, získávat přátele a dokonce i navazovat romantické vztahy. Budete také muset postavit dům pro rodinu, kterou jste vytvořili – k dokončení tohoto úkolu jsou zapotřebí silné projektantské dovednosti. Nejlepší na tomto simulátoru je, že všechny události jsou generovány náhodně a vy nevíte, co vás v zápletce čeká dál. Můžete ovládat své postavy, ale nemůžete předvídat jejich dobrodružství. Komunikujte s ostatními obyvateli tohoto virtuálního světa, vytvářejte zajímavé dialogy a navazujte si přátele nebo nepřátele. Je zde spousta napínavých situací, a proto se herní proces pro hráče nikdy nestane nudným, takže se k Sims znovu vrátí. Nezapomeňte experimentovat se všemi funkcemi, abyste si tuto neobvyklou zábavu užili naplno!

Zajímavé:  Jak jít do lázní v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»