Jak

Jak přidat sims do sims 4

Jedna ze vzrušujících funkcí ve hře Sims 4 je vytvoření nového sims a přidat je do již existující nebo nové rodiny. V tomto článku to řekneme vyjak přidat postavu do rodinya také poskytnout tipy na vytváření nových Simíků.

  1. Je možné v The Sims 4 vytvořit další rodinu?
  2. Jak založit rodinu v The Sims 4
  3. Jak přidat novou postavu do vaší rodiny v The Sims 4
  4. Užitečné tipy
  5. Závěry

Je možné v The Sims 4 vytvořit další rodinu?

Ano, v The Sims 4 můžete vytvořit novou rodinu. Chcete-li to provést, budete muset přejít do „Správa měst“ a vybrat možnost „Vytvořit novou rodinu pro přesun“ umístěnou v pravém dolním rohu obrazovky. To vám umožní vytvořit novou rodinu, kterou můžete spravovat a rozvíjet.

Existuje další způsob, jak přidat postavy do existujících rodin. Chcete-li to provést, musíte přejít do části „Správa městečka“ a vybrat možnost „Editor rodiny“. V této sekci můžete otevřít požadovanou rodinu v CAS (Create Sims) a přidat tam nové postavy nebo upravit ty stávající.

Jak založit rodinu v The Sims 4

  1. Spusťte hru a vyberte uložení, ve kterém chcete vytvořit novou rodinu.
  2. Na hlavní obrazovce hry klikněte na ikonu plus (+) v levém dolním rohu obrazovky.
  3. V zobrazené nabídce vyberte možnost „Vytvořit“. Vezměte prosím na vědomí, že k vytvoření nové rodiny budete potřebovat 10 tiketů života.
  4. Dále budete požádáni, abyste vybrali vzhled Simíků pro novou rodinu. Můžete buď náhodně vybrat nové postavy, nebo upravit stávající Simíky podle svých představ.
Zajímavé:  Jak nainstalovat The Sims 4 City Living.

Jak přidat novou postavu do vaší rodiny v The Sims 4

  1. Spusťte hru a vyberte uložení, do kterého chcete přidat novou postavu do rodiny.
  2. V pravém horním rohu obrazovky najděte tlačítko „Galerie“ a klikněte na něj.
  3. V okně, které se otevře, vyberte kartu „Galerie“ nebo „Moje knihovna“ a vyhledejte postavu nebo rodinu, kterou chcete přidat.
  4. Když najdete postavu nebo rodinu, kterou chcete, klikněte na tlačítko „Umístit rodinu“ a okamžitě je přidejte do zvolené rodiny ve svém aktuálním uložení.

Užitečné tipy

  • Použijte Family Editor a Sim Creator k vytvoření jedinečných a zajímavých postav.
  • Experimentujte s různými úpravami vzhledu, vlastností a dovedností vašich Simíků, abyste vytvořili rozmanité a jedinečné příběhy.
  • Nezapomeňte si svůj postup pravidelně ukládat, abyste předešli ztrátě dat.

Závěry

Vytvoření nového sims a jejich přidání do rodin je jedním ze zábavných aspektů hraní The Sims 4. Díky intuitivní rozhraní a různá nastavení, která můžete vytvořit sims, být unikátní a odrážet vaši představivost. Neboj se experiment a vytvořit nové rodinyodhalit plnou hloubku herních schopností.

  • Jak vyvolat 100 zombie
  • Jak přivolat vesničany
  • Jak rychle vznikají nová neuronová spojení

Po výběru nebo přizpůsobení vzhledu Simíka mu můžete dát jméno, pohlaví a věk. Pokud si přejete, můžete si také vybrat vlastnosti postavy a stanovit si její životní cíle. Jakmile dokončíte vytváření svého Simíka, klikněte na tlačítko „Hotovo“ a uložte jej. Vytvořený Simík se objeví na obrázku hry a bude k dispozici pro ovládání. Můžete také vytvořit více Simíků najednou jednoduchým opakováním výše uvedených kroků pro každou novou postavu. Můžete mít vlastní rodinu Simíků, přátele, kolegy a možná i zcela nezávislé postavy, které se budou vzájemně ovlivňovat v herním světě. Vytváření Simíků je důležitou součástí hry, protože budou hlavními postavami vašeho dobrodružství ve hře pro virtuální realitu.

Zajímavé:  Jak vytvořit bazén v The Sims 4.

Všechna práva vyhrazena © 2015-2024

Jak přidat Simíka do své rodiny v The Sims 4

Simíky můžete do rodin v The Sims 4 přidávat přirozeně, postupem nebo násilně pomocí metod, jako je sloučení rodin nebo cheaty.

I když řízení života jednoho Simíka může být pro nováčky ve hře obtížné The Sims 4, mnoho fanoušků nakonec bude chtít přidat do své rodiny další Simíky. Být náročným simulátorem života, Sims představuje mnoho způsobů, jak zvětšit velikost rodiny. Například se k sobě mohou nastěhovat přátelé nebo milenci mohou chtít mít dítě. V každém případě budou hráči moci zažít nové vzrušující scénáře ve verzi zdarma The Sims 4.po přidání dalšího člena do jejich domácnosti.

VIDEO NA OBRAZOVCE DNE

První způsob, jak přidat Simíka do domácnosti, je The Sims 4 spojením rodin prostřednictvím „Sloučit domácnost.» mechanik. Hráči musí nejprve vybrat aktivní domácnost ze své knihovny a poté otevřít galerii. Poté musí najít Simíka, kterého chtějí přidat do své současné rodiny, a vybrat „Umístit rodinu“. Nakonec se objeví výzva s dotazem, zda hráči chtějí sloučit vybrané Simíky do jedné domácnosti. Kliknutím na zaškrtávací políčko potvrďte a Simík automaticky změní svůj aktuální pozemek na aktivní domácnost. Postup je stejný pro stávající i nově vytvořené Simíky.

Přidávání Simíků do domácností v The Sims 4

Podle Gamezo, další způsob, jak zvýšit počet Simíků v rodině v The Sims 4 — zamilujte dva Simíky. Nakonec se jeden Simík bude chtít nastěhovat k druhému, aby vytvořili milující simský pár. Tento proces lze posunout ještě dále, když tento pár chce mít dítě, v tomto okamžiku do domácnosti přibude také dítě vytvořené AI.

Zajímavé:  Jak rozpohybovat teenagera v The Sims 4.

Doporučujeme, abyste se seznámili s dalšími průvodci pro oblíbené hry tattoo-mall.ru. Pojďme si promluvit o tajemstvích a tricích, které můžete ve hrách využít ve svůj prospěch. A také o užitečných a zajímavých příbězích ve videohrách.

Simíky lze také přidat do domácností prostřednictvím mechaniky „Požadavek na připojení k domácnosti“. The Sims 4. GGRekonuvádí, že pokud úroveň přátelství mezi Simíky překročí polovinu, zpřístupní se možnost požádat je, aby se připojili k něčí rodině. Samozřejmě, že tato metoda bude zahrnovat nějaké organické budování vztahu mezi dvěma postavami, takže fanoušci budou muset pozorně sledovat vývoj jejich vztahu.

Čtvrtý způsob, jak rozšířit domácnost v The Sims 4zahrnuje podvádění, takže hráči by si měli být vědomi toho, že trofeje a úspěchy budou touto metodou nedostupné. Chcete-li aktivovat cheaty The Sims 4, milovníci PC by měli kliknout Ctrl + Shift + Cpro otevření Cheat Console. Konzoloví hráči mohou toto okno otevřít stisknutím všech čtyř spouštěčů na ovladači. Poté zadejte «testy jsou pravdivé“, vyberte Simíka a stiskněte tlačítko „Přidat do rodiny» možnost přidat je do aktivní rodiny v The Sims 4.

Zdroj: Gamezo | GGRecon

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»