Jak

Jak přejít do nabídky reshade The Sims 4

The Sims 4 Reshade

Pokud patříte k milionům fanoušků, kteří hrají The Sims 4 na PC, existují způsoby, jak pomocí modifikací a předvoleb dosáhnout toho, aby vaše Sims vypadaly ještě graficky působivěji – nebo abyste získali atmosféru, kterou chcete dosáhnout.

Jak stáhnout a nainstalovat The Reshade In Sims 4?

  1. Otevřete soubor Reshade exe ke stažení. V závislosti na tom, kde váš prohlížeč stahuje mod, jej najdete na různých místech. Pro většinu lidí to bude jednoduše složka Stažené soubory, do které se lze dostat přes Tento počítač.
  2. Vyberte svou hru. Vzhledem k tomu, že reshade lze použít k upgradu mnoha jiných her než The Sims 4, budete si muset vybrat svou hru. K tomu budete muset najít umístění, kde je váš Sims 4 nainstalován. Pro většinu lidí je to opět C:Program Files (x86)Origin GamesThe Sims 4GameBin. Zde budete muset vybrat . Exe verze.
  3. Vyberte Direct3D 9. Jakmile vyberete svou hru, budete požádáni, abyste si vybrali mezi Direct3D 9, Open GL, Vulcan a ostatními. The Sims 4 však používá pouze Direct3D 9, takže stačí vybrat pouze toto.
  4. Vyberte všechny efekty, které chcete pro svou hru. V tomto seznamu byste měli vybrat VŠECHNY efekty, pokud chcete výrazně zvýšit kvalitu své grafiky. Je zřejmé, že čím více věcí budete provozovat, tím těžší to bude na vašem počítači. Pokud však opravdu chcete upgradovat vzhled The Sims 4, vyberte všechny možnosti.
  5. Několikrát klikněte na OK a stáhněte si vše. Zde bude program pracovat sám a stáhne si vše, co pro vaši volbu potřebuje. Tento proces by neměl trvat déle než 5 minut.
  6. Kliknutím upravíte nastavení přestínění. Můžete si stáhnout několik různých předvoleb a kdykoli je změnit. Zde si můžete stáhnout tuto předvolbu, protože je to jedna z nejlepších, které jsem použil.
  7. Extrahujte staženou předvolbu. K tomu můžete použít WinRar nebo jakýkoli jiný program.
  8. Zkopírujte extrahovanou předvolbu do stejného C:Program Files (x86) Origin GamesThe Sims 4GameBin. Předvolba musí jít do složky Bin.
  9. Vyberte předvolbu pomocí programu reshade. Vše, co musíte udělat, je kliknout na znak „…“ a najít preferované předvolby.
  10. Spusťte hru.
Zajímavé:  Jak hrát 1. osobu v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»