Jak

Jak přidat adresář do Sims 4

Jak nainstalovat nové adresáře pro pirátské Sims 4?

Jayo

Jayo

Stáhněte si pirátské the sims 4, hra je poměrně časově náročná. ale řekněme, že v simících je nějaký fenomén, jako asi ty, vydávání nových přírůstků, katalogů, nebo spíš atd. Řekni mi, v zásadě je lepší si stáhnout katalog prádelního dne, např. nebo v jakákoliv jiná sada, u které však vše fungovalo a pokrok se neztrácí a na základě vlastních znalostí je však vše jasné a na základě vlastních znalostí si již sadu simíci mohou a priori stáhnout.

Zapor Xedat

Passat8
Už mě tak unavují tyhle otázky typu. Prozradím vám tajemství, ale přesto se pokrok a, přísně vzato, neztrácí při instalaci hry s novými adresáři. toto rozhodně zůstane po odstranění ve složce „Dokumenty“. Takže bez nadsázky stačí vyřešit problém s nalezením samotných Simíků, nejnovější verze Vše nejlepší!

Herro Ozoko
The Sims 4: jak aktualizovat hru na nejnovější verzi a stáhnout si všechny doplňky ZDARMA?

Nejsem si jistý, že se zde napíše mnoho užitečných věcí. A někde v Londýně prší. Ale myslím, že tady nikoho neposloucháte.

Pan. Sama
Mám i pirátskou verzi, ale ta se automaticky aktualizuje, pokud do hry vstoupím s připojením k internetu.

Zajímavé:  Jak vybrat peníze v The Sims 4.

BMW Nanida
Https://zlogames.ru/ Zdá se, že se jedná o nový web, ale starý z neznámých důvodů přestal fungovat

Neodim Epic
Zastaralý? Nemohu se přihlásit na stránky nebo klienta.

Auto Utal
Na stránky není přístup, proto nefunguje ani ZClient, nemohu se připojit. Čtyři měsíce jsem tiše aktualizoval, stahoval katalogy zcela zdarma, ale teď je to takový nepořádek. Stránka prostě nefunguje. The Sims je mrtvá váha. Tak co bych měl dělat? Pomoc chlapi.

Legrační77
Všechny doplňky Sims 4 Kočky a psi, Pirátská dívka, Laundry Day jsou zdarma ihned po vydání

Žena na rozdíl od mužů nemá auto v lásce. Protože to je jistě pravda.

The Sims 4 CC: Jak stahovat a instalovat vlastní obsah

Tato příručka je právě pro vás, pokud nevíte, jak stahovat a instalovat vlastní obsah pro The Sims 4.

Od Arslana Shaha 2023-06-06 2023-06-06 Sdílet
Share
Zkopírujte

The Sims 4 CC: Jak stahovat a instalovat vlastní obsah

Vlastní obsah vylepšuje celkový herní zážitek v The Sims 4. Někteří hráči stále nemají jasnou představu o tom, jak mají nainstalovat Vlastní obsah v Sims 4. Připravili jsme pro vás tedy komplexního průvodce, jak ke stažení a instalaci vlastního obsahu v The Sims 4 a v případě potřeby jej odinstalujte. Poté, co projdete procesem instalace, budete moci snadno nainstalovat některé z nejlepších modů v The Sims 4.

Kde se nachází složka The Sims 4 CC?

Pro Windows

Složka CC se obvykle nachází tam, kde instalujete hru. Výchozí umístění pro uživatele systému Windows je „[Název disku]:Users[Uživatelské jméno]DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Mods“.

Musíte zadat název disku a uživatelské jméno podle umístění, které používáte v počítači. Složka Mods je místo, kam budete instalovat CC v Sims 4.

Pro Mac

Pokud používáte operační systém Mac, můžete složku Mods najít pomocí následující adresy „Document/Electronic Arts“/The Sims 4/ Mods“.

Zajímavé:  Jak vložit svůj hlas do The Sims 4.

Pokud nevidíte složku Mods, můžete vytvořit novou. Jen se ujistěte, že jej vytváříte ve složce Sims 4.

Jak nainstalovat The Sims 4 CC (vlastní obsah) na Windows PC

Pro instalaci CC na Windows PC nejprve rozbalte stažený soubor, pokud ještě není, a přesuňte jej do složky mods. Umístění složky mods je stejné jako výše. “[Jméno disku]:Uživatelé[Uživatelské jméno]DokumentyElectronic ArtsThe Sims 4Mods.”

Musíte zadat název disku a uživatelské jméno podle umístění, které používáte v počítači. Po přesunutí rozbalených souborů do složky Mods spusťte hru Sims 4. Nyní otevřete kartu „Možnosti“ a vyberte „Možnosti hry“.

Klikněte na kartu „Ostatní“ a ujistěte se, že je zaškrtnuto políčko „Povolit vlastní obsah a úpravy“. Po dokončení stačí hru znovu spustit a CC bude připraven k použití.

Jak nainstalovat The Sims 4 CC (vlastní obsah) na Mac

Chcete-li nainstalovat CC na Mac, nejprve rozbalte stažený soubor, pokud ještě není, a přesuňte jej do složky mods. Složku Mods najdete na následující adrese „Document/Electronic Arts“/The Sims 4/ Mods.“

V případě, že nevidíte složku Mods, můžete také vytvořit novou. Po přesunutí rozbalených souborů do složky Mods spusťte hru Sims 4. Nyní otevřete kartu „Možnosti“ a vyberte „Možnosti hry“.

Klikněte na kartu „Ostatní“ a ujistěte se, že je zaškrtnuto políčko „Povolit vlastní obsah a úpravy“. Po dokončení stačí hru znovu spustit a CC bude připraven k použití.

Kde stáhnout CC (vlastní obsah)

Pro stažení vlastního obsahu pro Sims 4 jsou k dispozici různé stránky. Některé z nich jsme zmínili níže, takže si je prohlédněte.

TSR (zdroj The Sims)

TSR je největší a nejlepší web pro nalezení vlastního obsahu pro Sims 4. Na tomto webu mnoho tvůrců pravidelně zveřejňuje své práce. K nalezení požadovaného CC můžete použít různé filtry. Toto je nejlepší stránka pro stahování bezplatného vlastního obsahu od jiných hráčů.

Zajímavé:  Jak si lakovat nehty v The Sims 4.

Možná budete muset zaplatit malý poplatek 1–3 dolary za několik vlastních obsahů, ale většina obsahu je k dispozici bez jakýchkoli nákladů.

mody the sims

Stejně jako u TSR i zde najdete mnoho tvůrců. Má archiv bezplatných položek, takže je to dobrá volba, pokud hledáte bezplatný obsah.

Jedinou nevýhodu, kterou vidíme, je, že některé objekty nemají miniatury, takže nemůžete říct, jak budou vypadat. Můžete seřadit podle nejnovějších a kliknutím na každou z nich uvidíte, jak budou vypadat.

Simista

Simistia je webová stránka věnovaná uživateli Sims 4 pro stahování a nahrávání vlastního obsahu. Jedná se o poměrně snadno použitelnou webovou stránku, kterou mohou hráči používat pro vlastní obsah v Sims 4. Na této stránce najdete kolem 18800 4 tvůrců, kteří právě vytvářejí vlastní obsah pro Sims XNUMX.

Pinterest

Pinterest je skvělá volba pro rychlé vyhledávání vlastního obsahu z mnoha webů. Můžete najít obsah související téměř s čímkoli; díky jeho vzhledu budete vědět, co stahujete.

LilSimse

Tento web se zaměřuje především na CC pro ženy. Najdete zde sklenici, která je plná CC. Najdete zde skvělé a krásné účesy pro ženy.

Jak odinstalovat CC (vlastní obsah)

Odinstalace vlastního obsahu v Sims 4 je docela jednoduchá. CC můžete odinstalovat z Mac a Windows odstraněním souboru CC ze složky Mods.

Přejděte do složky Mods a odstraňte soubor CC, který chcete odinstalovat. Poté, když hru znovu spustíte, CC již nebude k dispozici.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»