News

Ve kterém městě je v The Sims 4 uneseno nejvíce lidí?

The Sims 4 Pusťte se do práce: Řešení neustálých únosů mimozemšťany

Řešení problémů s neustálými mimozemskými únosy

Mnoho lidí si stěžovalo, že v The Sims 4 Get to Work se jejich Simíci neustále stávají kořistí mimozemšťanů, kteří je vrhnou a unesou, kdykoli budou chtít. Řešení je extrémně jednoduché. Pokud je vaše postava vědec, nechte ho vymyslet satelitní anténu. Umístěte talíř na nádvoří domu, klikněte na něj a vyberte možnost „Zabránit únosům“. Připraveno! Pokud v rodině není jediný vědec, stačí v konstrukčním režimu zadat do konzole kód bb.showhiddenobjects a najít desku v katalogu. Pro usnadnění při vyhledávání ve filtru podle položek (sloupec vpravo nad samotnými katalogy) zaškrtněte položku Ladění a vyberte pouze položky z doplňku „Get to Work!“. Pokud vaši postavu přesto unesli mimozemšťané a vrátili se těhotná a vůbec nechcete mimozemské dítě vychovávat, počkejte, až se narodí, a poté kliknutím na dítě vyberte možnost „Odeslat domů“. V takovém případě dítě zcela zmizí z vašeho rodokmenu. Zní to krutě, ale co se dá dělat?

Autolýza 9. prosince 2021 v 19:20

Vývojáři svou hru špatně nastavili a místo březích samic se vracejí takoví samci, které musí hráči korigovat pomocí kódu.

Jak se nechat unést v Sims 4?

Sim 4 má také mimozemšťany. Zde můžete dokonce mít poměr a mít dítě s mimozemšťanem. Ale pro rodiče, aby byli mimozemšťané v Sim 4, pravidla zůstávají stejná jako v jiných verzích hry. Budeme potřebovat teleskop Star Trek Horrorwitz. Koupíte ho za 2100.

Zajímavé:  Jak změnit plnost v The Sims 4.

Po zakoupení dalekohledu jej nainstalujeme a bez přestání se v noci začneme dívat na dvě divize. Ne vždy, ale občas se mimozemšťané objeví a odejdou. Vypadá to takto: nejprve si všimneme modré koule s ústím samotného talíře. Za zmínku stojí, že Simík není unesen navždy, ale jen na pár hodin. Ale po únosu se postava Simíka změní. Teď bude blouznit o UFO.

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší
přidat do oblíbených odkaz děkuji
zapalovač [0]
Prosím, řekněte mi, kde koupit dalekohled? — před 7 lety
komentovat
Lena BV [58.8 tis.]
3 года назад

Aby mohly být postavy v The Sims 4 uneseny mimozemšťany, musí být nainstalován doplněk „Get to Work“ a poté se objeví profese vědce. Pokud se stanete vědcem, zvyšuje se pravděpodobnost, že vás unesou. Vědec umí vymýšlet satelitní anténa. Musíte jej umístit na stránku a vybrat možnost „kontaktovat mimozemšťany“, pak k únosu dojde ještě tu samou noc.

Ale můžete být obyčejná postava a jen tak jít večer nebo v noci po ulici a dříve nebo později k únosu dojde. Využít můžete i hvězdárnu, kde ji najdete, podrobně se dočtete zde. Není zde malý dalekohled jako v Sims 3, je zde pouze velká observatoř.

Opakuji, k únosu stačí jít po ulici potmě.

Mimochodem, pokud je Simík unesen, může se vrátit těhotný.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»