News

V jaké aktualizaci jsou miminka The Sims 4?

Nové rozšíření přináší do The Sims 4 děti a rozvoj osobnosti

Na prezentaci Maxis podrobnosti o novém přírůstku pro The Sims 4. Společné pěstování, v ruské lokalizaci zní název jako „Životní cesta“, zaměřuje fanoušky na změny Simíků v průběhu jejich života, období dospívání a vývoj postav prostřednictvím důležitých událostí.

Konečně ve „čtyřce“ bude mezičlánek mezi novorozencem a dítětem — toto je dítě, pro které potřebujete oko a oko. Kromě toho se spolu s miminkem objeví editor, kde můžete miminku převléknout oblečení a doplňky podle svého vkusu, stejně jako veškerý nábytek nezbytný pro děti, jako je jídelní stůl a přebalovací místnost. Charakterové rysy miminek způsobí, že i ti nejzatvrzelejší rodinní muži budou pochybovat o správnosti jejich výběru: nyní lze dětem přiřadit takové vlastnosti jako „Ranní ptáče“, „Jí nedbale“, „Často škytá“, „Fouká prdíky“, „Lásky“. plivat“ a další radosti pro rodiče. Batolata a děti také získají nové vrtošivé vlastnosti.

Důraz na rodinný charakter přírůstku je viditelný pouhým okem – Simíci budou mít obrovské množství možností interakce s rodinou, navíc bude představena mechanika sociální kompatibility. Bude zde například motivace soutěžit mezi sebou nebo naopak trávit více času, pokud se preference postav shodují.

Nyní se Simíci během své životní cesty změní a vyvinou svou postavu a každý dospělý hrdina projde fází krize středního věku.

Vývojáři mimo jiné přidali malebné městečko San Sequoia, kde je zábava vhodná pro všechny členy rodiny: kino, dětská hřiště, jezerní hráz s molem, rozlehlé parky, knihovna a suchá fontána.

Zajímavé:  Jak utrácet peníze v The Sims 4.

Vydání doplňku «Životní cesta“ se uskuteční 16. března. Hráči, kteří si zakoupili addon před 27. dubnem, obdrží DLC jako dárek “dětské hřiště«.

V jaké aktualizaci jsou miminka The Sims 4?

Sul-sul! Toto je SimGuruGraham a měl jsem to štěstí pracovat po boku úžasného týmu v Maxis, který spojuje společný cíl. překonejte svá očekávání s novou verzí miminek v The Sims™ 4! Dnes jsou ve hře miminka. Doufáme, že budete souhlasit s tím, že jsme dosáhli svého cíle, a dokonce zjistíte, že v sérii The Sims nikdy nebyla tak nádherná miminka.

Takže jste si stáhli dnešní doplněk a spustili hru. Možná si říkáte, jak rychle získat nové miminko a objevit všechny radosti života s miminkem. Samozřejmě máte k dispozici časem prověřené možnosti – můžete adoptovat dítě nebo navštívit své oblíbené woohoo spot a důvěřovat přírodě. Můžete si také vyzkoušet novou interakci s telefonem a mít dítě ze zkumavky, tedy platonicky smíchat genetický materiál a uvidíte, co se stane. Osobně ale doporučuji jen otevřít editor tvorby postavy a vytvořit si miminko podle svých představ. Tato úroveň přizpůsobení je v sérii The Sims k dispozici tak mladým Simíkům poprvé a uvidíte, že je toho mnoho, co lze přizpůsobit. Čekají na vás Unniny névy, které postupně samy odcházejí, ortopedická helma a samozřejmě mnoho roztomilých oblečků a účesů. Než opustíte editor Vytvořit postavu, nezapomeňte vybrat jednu ze šesti nových charakterových vlastností. Všechny výrazně ovlivňují osobnost dítěte.

A nyní jste v životním režimu. Svět má miminkům co nabídnout. Simíci všech věkových kategorií mohou komunikovat s dětmi, takže se připravte na pořízení spousty roztomilých fotografií! Miminka umí lézt, takže je musíte hlídat. Jsou až příliš šťastní, když přeskupují kostky a zkoušejí si hrát s domečkem pro panenky, ale neméně rádi budou objevovat svět kolem sebe. Naštěstí nyní můžete na všechny dveře umístit dětské zámky a roztomilá ohrádka může pomoci omezit svobodu pohybu vašich nejmenších.

Zajímavé:  Jak oblékat kočku v The Sims 4.

Péče o dospělé je pro vývoj miminka velmi důležitá. Uspokojení potřeby pozornosti kojenců znamená více než jen zajištění nezbytné socializace – připoutání si u dětí vytváří pravidelná interakce a komunikace s ostatními členy rodiny. Připoutanosti hrají obrovskou roli ve vývoji dítěte a také otevírají dveře zvláštním odměňujícím charakterovým rysům, které pomáhají budovat zdravé vztahy s ostatními po celý život. Skvělým příkladem dobře stráveného času je dopřát svému dítěti různé potraviny. Děti sedí na vysoké židli a postupně zjišťují, jaké jídlo jim chutná a jaké ne. Nebojte se, vysoké židličky se staly pohodlnými pro miminka i batolata. Děti už nebudou neustále vyžadovat, aby je někdo vytahoval z vysokých židliček.

Do aktualizace jsme také zahrnuli spoustu nádherného nábytku a dekorací pro dětský pokoj. Jednu z kolébek určitě umístěte do dětského pokoje, protože miminka potřebují zdravý spánek. Některé z nových kolébek jsou vhodné do tematických interiérů, jiné jsou především funkční. Řekněme, že pokud vaše rodina Simíků nerada sedí na místě a neustále někam cestuje, pak se vám bude hodit pohodlná přenosná kolébka. Praktičtí Simíci ocení postýlku, kterou lze s přibývajícím věkem miminka přestavět na postýlku pro batole. Nad libovolnou kolébku můžete zavěsit mobil, který se bude pomalu otáčet a hrát ukolébavky — s ním se oči začnou slepovat i u miminek s povahovým rysem „Neklid“.

Budu také mluvit o tom, co se změnilo pro stávající Simíky. Miminka, která jsou přítomna v The Sims 4 od jeho vydání, byla přejmenována na novorozence a první fáze je stále důležitá pro další vývoj Simíka. Trvání této věkové fáze se výrazně zkracuje. Děti zůstávají novorozenci pouze několik dní po narození, poté se stanou kojenci. Nyní budete s novorozenci trávit mnohem méně času, tuto věkovou fázi jsme výrazně zlepšili. A co je nejdůležitější, novorozenci mají nyní stejnou škálu odstínů pleti jako všichni ostatní Simíci! Také novorozenci budou mít správnou barvu očí, navíc svým vzhledem a pohyby lépe vyhovují ještě nižšímu věku. Novorozenci budou od prvního dne doma plnohodnotnou součástí rodiny! Konečně budou moci děti a batolata komunikovat s novorozenci: nyní jim nic nebrání přistoupit ke kolébce a zabavit svého bratra nebo sestru. Všimnete si dalšího zásadního vylepšení: Simíci již nebudou mezi aktivitami Socializace umísťovat novorozence do postýlek. Díky těmto změnám se nejmladší věk stal velmi krátkým, ale velmi příjemným obdobím v životě Simíka.

Zajímavé:  Jak přesunout dítě do jiné kolébky v The Sims 4.

Jsme velmi rádi, že tuto aktualizaci konečně přinášíme komunitě! Aktualizace pro miminko byla pro náš tým speciálním projektem a doufáme, že přinese do The Sims 4 radost i výzvu (pro ty, kteří je milují)!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»