News

Služebníci Sims 4 nechodí do domu

The Sims 4: Jak si najmout pokojskou a zvládnout domácí zodpovědnost

Služebník. Foto: The Sims 4

Pokojské mohou pomoci s domácími pracemi. Uklízejí a myjí nádobí.

The Sims 4 je videohra se simulací života, ve které mohou hráči ovládat životy svých vlastních hratelných postav. Simíci mohou budovat svou vlastní kariéru, zakládat rodiny a bavit se.

Pro Simíky, kteří pracují na plný úvazek, může být náročné držet krok s domácími pracemi. Simíci si ve hře mohou usnadnit práci a nechat domácí práce na najatém personálu. Službu si můžete objednat kliknutím na svůj smartphone a výběrem záložky „Domů“. Tam musí hráč „Objednat službu“. Mezi nimi budou možnosti najímání služebníků.

Sluhové. Foto: The Sims 4

Sluhové. Foto: The Sims 4

Hráč si může objednat pokojské jak jednorázově, tak podle plánu. Pokud si například jednou objednáte pokojskou, jednoduše přijde do Simina domu a provede úklid, za což dostane odměnu a nevrátí se, dokud si Sim služby znovu neobjedná. Pokojská bude do domu přicházet často podle plánu a neustále ho udržuje v čistotě. Cena služeb je stejná. V každém případě budete muset zaplatit 40 Simoleonů za hovor a dalších 20 Simoleonů za hodinu za práci pokojských.

Čištění. Foto: The Sims 4

Čištění. Foto: The Sims 4

Po přijetí do zaměstnání se v pravém horním rohu obrazovky zobrazí zpráva. Pokojská dorazí podle plánu. Hned se pustí do práce. V tomto případě začne čištění okamžitě v místní oblasti.

Úklid může být vyžadován v malém domě a na malém pozemku, stejně jako v paláci. Vše záleží na tom, jak moc chce hráč dělat domácí práce a trávit Simův čas úklidem.

Zajímavé:  Jak najít hudbu, kterou jste vytvořili v The Sims 4.

Úkoly. Foto: The Sims 4

Úkoly. Foto: The Sims 4

Simík může dávat pokyny pokojské. Můžete spolu například trávit čas, seznamovat se, dát tip 100 Simoleonů (což je docela hodně) a také postavu vyhodit nebo ji nechat jít. Pokyny pro práci však nelze dodržovat.

Sama pokojská začíná analyzovat problémy na místě. Dokáže například uklidit rozházené předměty. Hračky a knihy, které nebyly na svém místě, se stanou předmětem pozornosti. Pokud je dům relativně čistý, budou se sluhové během pracovní doby flákat za plat.

Pokud služebná nenajde něco, co by mohla udělat, jednoduše se postaví nebo zopakuje stejné kroky.

Práce je dokončena. Foto: The Sims 4

Práce je dokončena. Foto: The Sims 4

Pokojská vám řekne, až dokončí veškerý úklid. Poté požádá o peníze. Budou automaticky odečteny z účtu Sims. Postava může být také propuštěna předem kvůli nečinnosti. I když pokojská ve skutečnosti nic neuklízí, ale chodí do práce, je třeba ji zaplatit. Proto ji můžete zavolat pouze v obdobích, kdy dům opravdu potřebuje důkladný úklid a je velmi špinavý.

The Sims 5 dostává multiplayer. Project Rene umožní hráčům vstoupit do hry s přáteli

Jak najmout uklízečku v The Sims 4?

Abyste svého Simíka neobtěžovali běžným úklidem, můžete si objednat služby uklízečky.

Chcete-li to provést, otevřete svůj smartphone. Přejděte na kartu Rodina. Ve spodní části je příkaz Objednat službu. Pojďme to stisknout.

Můžete si vybrat jednorázovou službu nebo denní úklid. Stejná cena.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Lena BV [58.7 tis.]
4 года назад

Našel jsem jediný způsob, jak zavolat uklízečce – přes telefon té postavy. Ikona telefonu je v levém dolním rohu pod emočním stavem. Využíváme toho a hledáme záložku rodina (vypadá jako dům). Poté vybereme „objednat službu“ a už tam bude sluha. A za pouhých 40 simských dolarů k vám přijdou a vyčistí to.

Zajímavé:  Jak správně vybalit oblečení pro The Sims 4.

A mimochodem, pokud se předměty rychle zašpiní, pak možná vlastnosti webu zahrnují „špinavé“ a pokud tuto vlastnost odstraníte, život se zjednoduší.

A ve městě San Myshuno v obchodním centru je apartmán s nemovitostí „apartmán se službami“, ve kterém jsou úklidové služby zahrnuty v ceně pronájmu.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
12777 1 [303 tis.]
2 года назад

Ano, ve hře «Sims 4» lze problém, který je uveden v této otázce, vyřešit bez problémů. Možností je několik.

Pro úklid domu můžete své postavy očistit, druhou možností je zavolat pokojskou.

Chcete-li zavolat pokojskou (sluhu), budete muset otevřít svůj smartphone. Poté musíte najít záložku „Rodina“, v ní kliknout na položku „Objednat službu“.

Zbývá pouze kliknout na položku „Služebná jednorázově“ nebo „Služebná podle plánu“. V druhém případě nebudete muset pokaždé volat pokojskou, ta se objeví automaticky podle plánu. Je jasné, že za tuto službu budete muset zaplatit.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Marin a Volog ano [325K]
2 года назад

Ve hře Sims 4 je vše stejné jako ve skutečném životě. Potřebujete uklidit dům, ale pokud opravdu nechcete, můžete si samozřejmě najmout paní na úklid.

Chcete-li to provést, budete muset provést následující:

1) Otevřete svůj smartphone.

2) Dále vyberte sekci, kde je napsáno „Rodina“.

3) Nyní je třeba objednat službu, vyberte tuto položku.

4) No a teď si vyberte, co přesně potřebujete: aby paní na úklid přišla jednou, nebo aby docházela pravidelně.

Tato funkce je placená, budete muset zaplatit.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ninaa rc [512K]
více než před rokem

Pokud jsou v Sims 4 postavy líné a odmítají uklízet prostory, můžete využít služeb čističe. Abyste mohli najmout pokojskou, musíte nejprve stisknout telefon.

Zajímavé:  Jak zadat obchodní dovednosti v Sims 4.

Dále najdeme symbol „dům“ a na konci seznamu musíte vybrat možnost „objednat službu“. Vyskočí okno, ve kterém můžete zavolat hospodyni. Tato služba je ale placená – pokud si najmete uklízečku na hodinu, budete muset její práci zaplatit 20 simoleonů za hodinu. Jeden den její práce ve vašem domě bude stát 40 sim. Ukazuje se, že čím více odpadků, nečistot a rozházených věcí v bytě, tím dražší úklid bude majitele stát.

Pokud nejsou peníze, náklady na služby hospodyně se připočítají k účtům za energie.

Pokud uklízečka neplní své povinnosti dobře, můžete se s ní rozloučit a poté najmout dalšího sluhu. Chcete-li vyplatit nedbalou hospodyni, musíte nejprve kliknout na dům v telefonu a najít možnost „odmítnout sluhu“. Poté musíte kliknout na čistič a vybrat možnost „požár“.

Je pozoruhodné, že Simíci žijící na koleji mohou využívat úklidové služby zdarma. O víkendech bude navštěvovat prostory postav a uklízet, ale nevynáší odpadky a odmítá umýt nádobí — postavy budou muset tento druh práce dělat samy.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»