News

Jak získat smazanou uloženou hru zpět v The Sims 4

Proč Sims 4 neukládá?

Mnoho hráčů se s touto chybou setká při pokusu o uložení hry – hru nebylo možné uložit, kód chyby 0 nebo kód chyby 533. A při příštím spuštění hry hra uložení nevidí. Ztracené úspory lze vrátit.

Chyba se může objevit i u licencované hry. Důvodů může být několik. Mezi nimi jsou poškozené soubory a neběží Origin. Za prvé, pokud máte licencovanou hru zakoupenou od Originu, zkontrolujte, zda je program spuštěn. V případě potřeby spusťte. Pokud to nepomůže, měli byste zkusit obnovit uložené soubory.

Jak obnovit uložení v The Sims 4

Podívejme se na několik způsobů, jak obnovit funkčnost ukládání. Možná vám jeden z nich pomůže, pokud máte ve hře chybu.

  • Zkopírujte složku Úspory na plochu (nachází se ve složce c:Dokumenty UsersadminElectronic ArtsThe Sims 4 ) a smažte vše ve složce c:UserusernameDocumentsElectronic Arts. Dále spusťte hru a zavřete ji. Vraťte se do složky a vraťte ji na své místo Uloží.
  • Zkuste vypnout antivirus a spustit hru znovu. Možná je to příčina poruchy.
  • Pokud používáte klienta Origin, přejděte do nastavení a zrušte zaškrtnutí všech políček v části aktualizace Origin. Ujistěte se, že běží.
  • V hlavní nabídce hry klikněte na tlačítko — načíst. Vyberte uložení a klikněte na ikonu disku v pravém dolním rohu dialogu. Otevře se okno uložení uložení, kde můžete vybrat předchozí uložení podle data.
  • Přejděte do hry a zkuste vstoupit do režimu správy města, tam budete vyzváni k uložení. Poté se vraťte k rodině a pokuste se uložit hru.

Zajímavé:  Jak se obejít bez aktivačního kódu Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»