News

Proč škola v Sims 4

Rozšiřující balíček The Sims™ 4 pro střední školu: Vytáhněte své knihy!

Dobré ráno všem studentům a zaměstnancům střední školy Copperdale! Gratulujeme všem k zahájení dalšího skvělého školního roku! Pokud jste v našem městě a škole noví, vítejte! V minulosti bylo Copperdale důležitým těžebním centrem. Naše městečko leží na břehu jezera LaSuli a zde si může splnit své sny, najít se a otestovat pravidla síly úplně každý.

Mnohokrát děkujeme tvůrcům obsahu za sedm webů, které vyvinuli. Mezi další funkce patří Tea Party Reimagined, sekáč, kde se podává bubble tea od MsGryphi, knihovna od xfreezerbunnyx a Director’s Mansion od JOL1990.

Po poslední hodině bude prohlídka školy a města, všichni jsou zváni!

Nepochybuji, že nový školní rok ve vás zanechá mnoho krásných vzpomínek!

Jdi, Womp Womps z Copperdale!

Různorodý školní život

Celý život teenagerů se točí kolem školy. Zde na střední škole v Copperdale zažijí Simíci vše, co dělá střední školu tak důležitým obdobím v životě: úzká přátelství, výběr mimoškolních aktivit a vstup do dospělosti.

Během vyučování studenti chodí do tříd, scházejí se s přáteli, obědvají v jídelně, píší týdenní testy a snaží se nesvléknout se od ředitele, který osobně kontroluje pořádek na chodbách! Po škole si můžete zahrát americký fotbal nebo šachy, zajít na trénink cheerleadingu, do počítačového klubu nebo na vědecký veletrh – nebo jít dělat domácí úkoly obklopeni svými oblíbenými plakáty.

Pokud se připojíte ke klubu nebo týmu (řekněme fotbal nebo cheerleading) a trénujete, zdokonalujete své dovednosti a soutěžíte, budete sdílet radosti i smutky z vítězství a porážek.

Zajímavé:  Jak přidat příspěvek do The Sims 4.

A každý má někdy první pocit plný emocí a romantiky: zamilovanost vás naplní euforií, ale rozchod se stane skutečnou tragédií. Mimochodem malá rada. Plumbit Marina je ideálním místem pro rande! Najdete tam strašidelný dům, Tunel lásky, ruské kolo a fotobudku!

Poznávání sebe sama

Právě v období dospívání začínáme hledat a poznávat sami sebe. Abychom dali vašim Simíkům ještě více příležitostí k vyjádření, uvolníme bezplatnou aktualizaci základní hry s rozšířením High School, která přidá nové mechanismy, které dále posílí osobnosti vašich Simíků.

Ve stejné bezplatné aktualizaci se ve hře objeví chlupy na těle. A v rozšíření High School Simíci projdou pubertou a zastřihnou si své vznikající vlasy na zvolenou délku.

Všechny podrobnosti o budoucích aktualizacích základní hry sdělíme v pátek 15. července 2022 v 21:00 UTC na Twitchi a YouTube.

Žerty a sebevyjádření

Co je to škola bez nejrůznějších žertů? V rozšíření High School se teenageři nestydí předvést svou nerozvážnost. Natřeme desku? Nebo máme dát smradlavou kapsli do cizí skříňky? Nebo uděláme komické oznámení z reproduktoru? Hlavní je nenechat se chytit! Úspěšným žertováním svých spolužáků zvýšíte svou dovednost v hraní špinavých triků, ale pokud vás chytí, žerty ovlivní vaše vztahy s ostatními a bude pro ně těžké vám věřit.

Doma budou moci teenageři proměnit svůj pokoj v jedinečný prostor, který plně odráží jejich vkus a preference. Je to skvělé místo, kde můžete trávit čas v takové místnosti, sedět se zkříženýma nohama na posteli s přítelem nebo přítelkyní nebo se navzájem mlátit polštáři. Potřebujete naléhavě vypadnout z domu po zákazu vycházení? Vylezte oknem východu a slezte dolů, přičemž se držte lezecké podpory!

Móda je nejčistším vyjádřením sebe sama a vždy byla důležitou součástí The Sims. V The Sims™ 4 High School Expansion Pack se rozšíří módní obzory Simíků díky našemu partnerství s Depop, tržištěm, kde nová generace objevuje a kupuje jedinečné předměty. V obchodě Tea Party Reimagined Thrift Store, kde se také podává bublinkový čaj, vaši Simíci najdou předměty od pěti návrhářů Depop: Jeremyho Salazara, Sha’an D’Anthese, Lapoza McTriboye, Seleny Williamsové a Belly McFaddenové. Vytvořením rozruchu kolem oblečení a zvýšením jeho hodnoty můžete vydělávat Simoleony jeho prodejem v aplikaci Trendy ve hře a stát se symfluencerem.

Zajímavé:  Jak otěhotnět muže s mimozemšťankou v The Sims 4.

Mimochodem, doporučujeme vyfotografovat nové snímky na pozadí obrazu od Moniky Ahanonu, který je vystaven přímo na stěně „Tea Party in a New Way“ – umělec našel inspiraci v naší spolupráci s Depop.

Quatterbacks, královna plesu, valedictorian

Střední škola vždy končí plesem a promocí.

Promoce je možná nejočekávanějším a nejnervóznějším večerem v životě teenagera. Jak přípravu, tak i samotnou dovolenou si lze upravit podle své chuti. Někdo půjde na ples sám, někdo s přáteli a někdo nepůjde vůbec. Všichni jsou zváni, aby navrhli a představili plakát s pozvánkou na ples, vybrali si outfit, pozvali přátele na společné setkání a hlasovali pro krále a královnu plesu. Musíte si také naplánovat, jaký druh tance, jakou hudbu, občerstvení a tak dále. Mimochodem, příprava a účast vašeho Simíka na promoci ovlivní jeho vztahy s ostatními!

Oficiální promoce na Copperdale High School je Graduation Ceremony. Teenageři oslavují dokončení školy a přechod na novou etapu života s přáteli a rodinou. Tato událost také vyžaduje přípravu: musíte pozvat hosty, vybrat obrázek a koupit dárky pro přátele a učitele. To, jak Sim trávil čas na střední škole, přímo ovlivňuje jejich známky. Samozřejmě se vždy můžete rozhodnout, že na předávání cen nepůjdete, ale kdo nepřekročí určitou bodovou hranici, nebude ani pozván!

V The Sims™ 4 si každý projde střední školou svou vlastní cestu. U každého je to jiné. Samozřejmě kromě správných odpovědí v testech.

Všechny podrobnosti o rozšiřujícím balíčku pro střední školu The Sims™ 4 a budoucích aktualizacích základní hry budeme sdílet 15. července 2022 v 21:00 PT na Twitchi a YouTube.

Předobjednejte si* The Sims™ 4 High School Expansion Pack nyní a hrajte, až bude 28. července 2022 uveden na trh na Mac/PC na Originu a Steamu, Xbox One a Xbox Series X|S, PlayStation®4 a PlayStation® 5.

Zajímavé:  Jak zapnout červený zásobník v The Sims 4 v konstrukčním režimu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»