News

Proč je mapa v The Sims 4 nudná?

Pokud v The Sims 4 vyhrabete v zemi hromady, které najdete po městě, můžete v nich najít sběratelské předměty. Někdy se ale po vykopání v zavazadle objeví pirátská mapa. Pokud se taková mapa objeví, pak se při hloubení bloku kamene objeví záložka „vykopat poklad“.

Poté se ve vašem zavazadle objeví kapsle, která vypadá jako truhla, která bude obsahovat panenku z kolekce My Sims.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jednoduché Ein [216K]
2 года назад

Ve vykopávkách najdete pirátskou mapu.

V The Sims 4 najdete kamenné bloky na ulicích. Pokud se rozhodnete vykopat jakýkoli balvan, pak, pokud je v zavazadle postavy mapa, objeví se možnost „Vykopat poklad“.

Při vykopání 100% vypadne časová kapsle, ve které najdete figurku MySims.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
12777 1 [298 tis.]
2 года назад

Zde musíte pochopit význam výrazu „pirátská karta“. Je to jen jeden z těch sběratelských předmětů. Nejedná se o kartu, která usnadní dokončení hry. Tato mapa ve hře skutečně existuje, konkrétně v doplňku „Island Life“.

Chcete-li najít pirátskou mapu, musíte pečlivě prostudovat kamenné bloky. Přesněji řečeno, musíte štípat kamenné bloky. Jednoduše rozdělením jednoho z bloků budete moci najít pirátskou mapu.

Pokud najdete pirátskou mapu, objeví se zpráva „Vykopej poklad“.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Sametové tlapky [420K]
2 года назад

Opravdu, v doplňku Island Life můžete sbírat různé poklady.

Chcete-li takovou mapu najít, musíte pečlivě prostudovat kamenné bloky, které jsou roztroušeny po celém městě a někdy se najdou velmi zajímavé věci, které budou potřeba ke sbírce.

Zajímavé:  Jak se vzdát vampirismu v The Sims 4.

Stává se, že při hloubení takového bloku se objeví pirátská mapa. V tomto případě bychom měli vidět nápis „Vykopej poklad“.

Nyní se podívejte na naše zavazadla, měla by se tam objevit kapsle. Tato kapsle obsahuje skvělou figurku MySims. Tyto figurky lze sbírat, takže pokud narazíte na pirátskou mapu, je to velmi dobré.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Virid i [158K]
2 года назад

Mnoho předmětů ve hře vypadá jako jednoduché dekorace, ale nejsou. Například kamenné bloky se vám mohou hodit při vykopávkách. Výsledkem je, že se můžete stát vlastníkem docela vzácných sběratelských předmětů, například pirátské mapy. To je velmi potřebná věc, díky ní můžete ve hře aktivovat možnost „Vykopat poklad“. Hrdinové hry pomocí mapy hledají poklady, je jich celkem 18, pokud shromáždíte celou sbírku, rodina se stane vlastníkem znamení „Patron of the Sultan“. Poklady jsou rozděleny do 3 typů, každý z nich má několik barevných možností, světlé a zajímavé.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Marin a Volog ano [322K]
2 года назад

Pirátská mapa v Sims 4 je dána tak, aby Simík mohl vykopat poklad.

Nyní je tu nový mod — mapy pokladů.

S mapou se můžete přiblížit k oblasti, kde je vyznačeno umístění pokladu. Dále klikněte na mapu a Simík pro vás vykope truhlu s pokladem. Nejprve však nezapomeňte kliknout na „Najít pirátský poklad“. Poklady, které Simík najde, jsou velmi dobré a výnosné.

Můžete také sbírat celou sbírku hraček MySims, celkem jich je 20, ale k tomu musíte vykopat speciální kamenné bloky.

Pirátská mapa s hračkami vypadá takto.

Obecně mapa pro hledání pokladů a sbírka hraček.

Zajímavé:  V jaké aktualizaci jsou děti Sims 4.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
-Irink a- [297 tis.]
2 года назад

Hra The Sims 4 má obrovskou funkčnost a schopnosti.

Opravdu, když budete kopat, můžete najít pirátskou mapu.

Mapa může být umístěna v některém kamenném bloku města. Poté, co se zmocníte takové karty, otevřete možnost „Vykopat poklad“.

Jak vidíte, pirátská mapa není vůbec atributem dekorace.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
kelly milen a [244K]
2 года назад

Hromady pro vykopávky prováděné ve městě můžete hledat ve formě kamenných bloků přímo na ulicích, které dosáhly čtvrté úrovně. Přitom během hraní můžete při takových vykopávkách narazit na pirátské mapy. Poté můžete otevřít možnost „Vykopat poklad“. Pak je tu možnost hrát při hledání pokladů zcela novým způsobem. Studii začínáme radami. To je velmi užitečná věc. Skrytá místa na mapě pokladu objevíte pokračováním v tomto úkolu, pokud má postava tuto cennou pirátskou mapu ve svém zavazadle. Dovede postavu podle popisu k „pokladům“, pokud najde pirátskou mapu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»