News

Kde mohu získat kostní moučku v The Sims 4?

Kde mohu získat kostní moučku (kostní moučku) v The Sims 4, kde ji najdu?

V The Sims 4 možná budete potřebovat kostní moučku, pokud máte Curse of the Ancients. Váš Sim bude neustále kýchat, pokud ho nezaškrtnete (prokletí «Apchhi») nebo bude dokonce neustále zasažen elektrickým proudem. A tak je pro protijed zapotřebí kostní moučka.

Dovolte mi hned říci, že najít kostní moučku je velmi obtížné. Kostní moučka se nachází při vykopávkách. Můžete také najít truhly s pokladem. Ve výjimečných, řekl bych ojedinělých případech, může být zařazen do karty šance.

Pro různé kletby se kostní moučka musí připravovat různými způsoby, pokud kýchnete, pak z ní bude stačit připravit lektvar, ale na jiné kletby musíte požádat místního obyvatele Selvadorady, aby připravil lék.

Prokletí a požehnání v The Sims 4: Dobrodružství v džungli

V nové herní sadě je hodně postaveno na prvku překvapení: nikdy nevíte, na jaký poklad narazíte, ke kterému chrámu povede klikatá cesta v džungli. Jedním z nejneočekávanějších prvků dobrodružné hratelnosti však musí být prokletí a požehnání, které různé předměty šíří. Jejich příchod bude vždy nečekaný, ale pomůžeme snížit tragické následky na minimum!

Jak mohu získat kouzlo?

  • Po prohledání hrudníku;
  • Když dostanete kartu šance při cestování džunglí;
  • Neúspěšným nebo úspěšným obcházením obranného systému chrámu;
  • Odlitím pomocí tajemné relikvie (odkaz na příspěvek o relikviích);
  • Pro odstranění kletby (pouze pro požehnání).
Zajímavé:  Jak najít tajnou cestu v Sims 4.

Jak můžete vidět z tohoto seznamu, doslova každá akce vedoucí k důstojnému pokladu skrývá potenciální nebezpečí. Ale nezapomínejme, že kletba může být vždy zrušena, ale poklad si vezme někdo jiný!

socha Madre Koseki na hlavním náměstí

Pomocí tajemných relikvií můžete proklínat nebo žehnat ostatním postavám. Je pravda, že to neovlivní jejich postoj k vašemu Simíkovi, ale někdy chcete použít kouzlo nejen na sebe?

kladení kleteb a požehnání na ostatní Simíky

Níže budeme zvažovat kletby a požehnání samostatně, protože se jedná o vícesměrné koncepty.

Kletby

Kletby jsou dočasná negativní kouzla, která jsou negativní povahy, doprovázená nepříjemným tokem a odměňují Simíka požehnáním opačné povahy. Během dobrodružství se používají o něco častěji než požehnání. Úrovně dovedností neovlivňují náchylnost ke kletbám: všichni jsou si před nimi rovni. Moderní medicína je proti starověké magii bezmocná, ale místní obyvatelstvo si to dobře uvědomuje.

přispějte na odstranění kletby

Existují dva způsoby, jak se zbavit prokletí: rychlé a ziskové. Rychlý dar je na sochu Madre Coseca na hlavním náměstí v Puerto Lamante poblíž trhu. Je zřejmé, že za tuto metodu nemůže být odměna ve formě požehnání. Výhodným způsobem je splnění podmínky pro odstranění kletby. Obvykle je specifikováno při použití a má opačný význam. V případě, že jste zmeškali upozornění na kletbu, informace bude také v popisu moodlet.

Trvání kleteb je 3 dny a jsou doprovázeny nějakým vizuálním efektem. Další kletba nebo požehnání nelze umístit na postavu, dokud její účinek neskončí. Podmínky výběru jsou obvykle popsány ve hře samotné, ale jsou dost vágní, takže níže je seznam s konkrétním vysvětlením a dalšími užitečnými informacemi.

proklínat náhodné potřeby

Poznámka, že když je kletba Elektrický proud označená smrtí aktivní, vaše postava nebude moci provádět romantické interakce. Není jasné, zda se jedná o chybu nebo záměr vývojářů.

Zajímavé:  Jak zrcadlit účes pro Sims 4.

Seznam kleteb

Prokletí Hodnota Odběrová podmínka Opačné požehnání
Značka smrti — elektrický proud Údery blesku, možný zásah elektrickým proudem Vypijte protijed od obyvatele Selvadorady Batoh kostí
Cloud of Shock Pravidelné údery blesků Dosáhněte „velmi šťastné“ nálady Osobní slunce
Prokletí starověku «Apchhi!» Kýchání Starověký lék vyrobený z kostní moučky (připravovaný jako pokrm) Požehnání Antiků
Cornucopia Postava si představuje jídlo Jezte dvě selvadoradánská jídla Božská chuť
Občasné potřeby Potřeby klesají mnohem rychleji Zvyšte všechny potřeby, aby se objevila nálada „Cítím se dobře“. Starat se o sebe

Požehnání

Požehnání jsou pozitivní kouzla, obvykle opak kleteb. Vydrží o den méně, tedy 2 dny (Výjimky: Pytel kostí, Pomocník kostry, Požehnání materiálu). Když je jakékoli požehnání aktivní, nelze na postavu umístit další kletbu nebo požehnání. Mají také své vlastní jedinečné vizuální efekty, které je odlišují od jiných požehnání.

požehnání, které přidává tunu Simoleonů

Seznam požehnání

Požehnání Hodnota
Požehnání Antiků Štěstí +2
Božská chuť Jídlo nepřináší negativní nálady
Každý je oblíbený Získání čtyř přátel
Starat se o sebe Pomalý pokles potřeb
Osobní slunce Štěstí +2
Materiální požehnání Přijímání převodů peněz poštou
Batoh kostí Transformujte se na kostru na 12 hodin
Pomocník kostry Získání asistenta kostry na 8 hodin

Odstranění značky smrti — kletba elektrického proudu

Budete potřebovat starověký kostní moučka, který je třeba vzít každému obyvateli Selvadorady, aby si vyrobil protijed. Abyste získali protijed, musíte vybrat interakci „Zeptejte se na protijed“ z kategorie přátelských akcí. Poté bude zavazadlo vaší postavy obsahovat předmět „Selvadoradian Antidote“, který je nutný k odražení kletby. Stačí se napít a kletba opustí vaši postavu.

zeptejte se na protijed

Kostní moučku lze získat z vykopávek, vyplňování karet náhody a v truhlách.

Zajímavé:  Kde je stylistický stůl v herci Sims 4.

Poznámka: K odstranění kletby se používá stejný protijed jako k léčbě otravy během dobrodružství.

zrušení kletby

Vysvobození z prokletí Prastarých

Budete potřebovat starověký kostní moučka, který bude hlavní složkou pro přípravu medicíny starověku. Recept na drogu je postavě odhalen po dobu trvání kletby: zdravý Simík ji nemá. Klikněte na ledničku nebo sporák a vyberte akci „Vařit“. » a z rozevíracího seznamu vyberte jídlo Medicína prastarých.

medicína starověku

Pokrm má specifickou jasně zelenou barvu, takže je docela těžké si ho splést s jinými.

Poté, co je kletba zrušena, Sim obdrží požehnání

Kostní moučku lze získat z vykopávek, vyplňování karet náhody a v truhlách.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»