News

Jak si najmout bodyguarda v The Sims 4

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Mod přidá nové úkoly, analog Instagramu, soutěže, bodyguardy se služebnictvem, pouliční tanec, profesionální zpěv a příležitost. Budete moci pracovat v showbyznysu. To vše vás čeká v modifikaci od autora SACRIFICIAL — „Cesta ke slávě“.

Herectví

Nyní, když rozvíjíte své herecké nadání, můžete hrát zábavné scény. Zkoušejte a zlepšujte úroveň svých dovedností, abyste se stali úspěšným hercem.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Modelovací dovednost

Zvyšte svou atraktivitu studiem modelových póz a pózování. Po dosažení vysoké úrovně se objevíte na obálkách časopisů, kde si můžete vydělat až 10000 XNUMX $. Dovednost se skládá z několika úrovní, kde budete muset brát pilulky na hubnutí a používat parfém.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Pouliční tanec

Naučte se taneční pohyby a vytvořte si účet na sociální síti Street Talk. Cvičte pouliční tanec, zvyšte svou popularitu a zjistěte počet odběratelů v pouličním rozhovoru.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Profesionální zpěv

Nyní se můžete stát zpěvákem a vydělávat peníze vydáváním hudby. Procvičte si zpěv a psaní textů. S každou úrovní hlasových dovedností se vám otevřou nové příležitosti. Dále bude možnost nahrát singl a sdílet jej s fanoušky. K tomu použijte cloudové úložiště SimlishCloud. K dispozici je také výdělek z představení.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Zvýšením HitBitu na úroveň 100 získáte přístup ke koncertním aktivitám, kde můžete vydělat ještě více peněz.

Zajímavé:  Jak zahrnout mapu města do The Sims 4.

Sociální síť Simstagram

Vytvořte si účet na Simstagramu. Jedná se o obdobu Instagramu, kde můžete publikovat fotografie. Pořizujte fotky ze svého telefonu nebo zveřejňujte selfie pro své odběratele. Čím více čtenářů máte, tím více peněz můžete vydělat reklamními společnostmi.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Bodyguard a asistenti

Chcete-li odrazit útoky otravných fanoušků, můžete si najmout bodyguarda. Půjde s vámi všude. Aby vám pomohl s každodenními záležitostmi, najměte si asistenta. Udělá rutinu za vás. Umyje nádobí, uklidí a uvaří večeři.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Fanoušci a paparazzi

Jak vaše celebrita stoupá, začnete si získávat fanoušky. V dialogu s nimi můžete dát autogram nebo se vyfotit. Kromě fanoušků vás budou sledovat i novináři. Budou se fotit. Pózujte a dělejte rozhovory. To zvýší popularitu. Hrubé chování k fanouškům povede ke snížení popularity.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Trailer na celebrity

V obchodě budete mít přístup k přívěsu, ve kterém můžete relaxovat nebo dělat woohoo. Kliknutím na něj můžete také vybrat možnosti změny postavy nebo oblečení. Umístěte přívěs do zavazadla a noste jej s sebou. V případě potřeby ji můžete získat.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Smrtonosná past

Nyní máte přístup k pasti, která vypadá jako koberec. Umístěním do domu můžete chytit fanoušky. Simíkům můžete povolit, aby automaticky spadli do jámy. Smrtelnou past lze přepravovat i v kufru.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Proč režim Path to Glory nefunguje?

Tento mod nefunguje na starších verzích The Sims 4. Pokud jste si stáhli pirátskou verzi, věnujte pozornost verzi hry. Musí to být minimálně 1.7. Pokud je ta vaše nižší, stáhněte si novější hru.

Jak nainstalovat mod Path to Glory

Chcete-li nainstalovat mod, extrahujte soubory z archivu do následující složky:

Moje dokumentyElektronické uměníThe Sims 4Mods

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Dále spusťte hru a ujistěte se, že jsou zaškrtnuté mody a skripty třetích stran. Chcete-li to provést, přejděte do nastavení hry v části ostatní.

Zajímavé:  Jak otěhotnět muže s mimozemšťankou v The Sims 4.

Mod „Path to Glory“ v0.5 A2

Chcete-li nainstalovat cracker, udělejte totéž. Extrahujte obsah archivu do složky mods.

Co dělá najmutí agenta v Sims 4?

The-Sims-4-Najměte si agenta

Správa kariéry vašich Simíků může být časově náročný úkol. Naštěstí si můžete najmout agenta, který vám zajistí lukrativní koncerty, vyjedná vyšší platy a posílí kariéru vašeho Simíka.

Najmutí agenta je opravdu užitečné, pokud váš Simík pracuje jako herec, hudebník nebo komik. Totéž platí, pokud váš Simík ve svém volném čase rád a hodně maluje.

Pojďme prozkoumat výhody najmutí agenta v The Sims 4. Zkušený agent může během okamžiku posunout kariéru vašeho Simíka na další úroveň.

Co se stane, když si v The Sims 4 najmete agenta?

Rozšiřující balíček The Sims 4 Get Famous vám umožní najmout si agenta a získat vyšší cenu za vaše koncerty. Herci, hudebníci a komici mohou využít služeb agenta a vydělat více peněz.

Pokud vlastníte základní hru The Sims 4 a váš Simík je malíř, může si najmout agenta, aby zvýšil svůj příjem.

Jakmile dosáhnete úrovně 5 v malířské kariéře, zpřístupní se možnost najmout si agenta. Zavolejte svému agentovi a požádejte ho o bonus nebo jej požádejte o vyjednání vyšší ceny za vaše obrazy.

Bonusy mohou být 80, 200 nebo 500 Simoleonů.

S pomocí šikovného agenta prodáte mistrovská díla za mnohem více peněz.

Množství peněz, které získáte, je náhodné a má cooldown den nebo dva.

Po dosažení úrovně 10 v malířské kariéře můžete svému agentovi zavolat každý den.

Jak vidíte, agenti mohou vyjednat lepší platové sazby za práci vašeho Simíka. To se časem promítá do vyšších výdělků.

Pokud se váš Simík věnuje umělecké kariéře, získat agenta je nutností. Uvolní vašemu Simíkovi čas a umožní mu soustředit se více na své kreativní aktivity a budování dovedností.

Zajímavé:  Jak zlepšit charakterové vlastnosti vašeho dítěte v The Sims 4.

Mimochodem, svému agentovi musíte volat každý den, nikdy hovor nezahájí.

Chtěli byste se podělit o své zkušenosti s prací s agenty v The Sims 4? Zdarma můžete sdílet své myšlenky v sekci komentářů níže!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»