News

Kde mohu získat běžný krystal v Sims 4?

Pracuji jako vědec. K vynalezení předmětu potřebujete obyčejný krystal, zeptal jsem se všech svých kolegů. Dali mi krystaly, ale ne obyčejné. Co dělat?

Hlasujte pro nejlepší odpověď

dívat se na divoká místa. pak se zkuste znovu zeptat kolegů

To jsem četl ve městě, ale kde přesně ve městě — to ví sakra.

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Krystaly v Sims 4. Sestavení sbírky

Vážení přátelé, jak víte, ve hře Sims 4 Simíci rádi sbírají a je k dispozici až 16 sbírek, mezi nimiž je sbírka krystalů, o kterých bude řeč v tomto článku. Ve sbírce je 22 krystalů, včetně 20 ze základní hry a 2 z rozšíření Sims 4 Get to Work.

Krystaly mají různé hodnoty, velikosti, vzácnosti a barvy.

K nalezení krystalů bude muset váš svěřenec trochu zapracovat, zejména při hledání těch nejvzácnějších. Krystaly lze najít hloubením kamenů, a pokud máte nainstalovaný doplněk Get to Work, můžete krystaly najít ve skryté oblasti Sixim.

Krystaly mají nejen dekorativní vlastnosti, mohou být také prodány, a tím doplnit rodinný rozpočet, a také poslány do Geologické rady a získat předměty pro sbírku prvků, které můžete také prozkoumat, když dosáhli 8. úrovně logiky krystal a získejte vzorek pro kolekci mikrotisků.

Přátelé, v tabulce níže můžete vidět všechny krystaly, jejich vlastnosti a také generační kód pro každý krystal, jen nezapomeňte zadat kód vývojáře, než jej zadáte.

Zajímavé:  Jak vymazat paměť na PC pro instalaci The Sims 4.

Krystaly v Sims 4. Sestavení sbírky

* Chcete-li vygenerovat objekt, budete muset zadat skutečný vývojářský kód Testingcheats a/nebo nainstalovat mod Tmex AllCheats

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»