News

Kde otevřít sbírky v Sims 4

Sběratelství se poprvé objevilo v The Sims 2 Hobbies. Postavy zajímající se o přírodu pobíhaly po místě tam a zpět a občas chytaly brouky a motýly a přidávaly je do sbírky. Díky The Sims 3 je sbírání mnohem zábavnější. Drahokamy, kovy, meteority a hmyz byly generovány na různých místech ve městě. Kameny bylo možné řezat a kovy tavit do atraktivních ingotů.

Hlavní nevýhodou sběratelství v The Sims 3 byl nedostatek sběratelského deníku, něco podobného se objevilo až v The Sims 3 Supernatural. Navíc každá postava v rodině měla svůj vlastní deník, a to ještě jeden závadný. Některé předměty nalezené neobvyklým způsobem zůstaly ve sbírce nepovšimnuty.

V The Sims 4 se sbírání stalo mnohem pohodlnějším. The Collector’s Journal se seznamem všech sbírek a obrázky sběratelských předmětů byl přítomen již v základní hře. Existuje jeden časopis pro celou rodinu, takže děti mohou nadále sbírat sbírky svých rodičů, jak se to děje v reálném životě. Existuje mnohem více sbírek a předmětů než v Sims 3, můžete sbírat živé tvory, minerály, obrazy, hračky, rostliny atd.

Výběrem Životního cíle z kategorie Příroda získá postava užitečnou sběratelskou vlastnost a životní cíl kurátora je zcela spojený se sbíráním. Odhadci prodávají sběratelské předměty do Simsonova národního muzea za výhodnější ceny. Milovníci přírody a excentričtí Simíci si užívají sbírání mnohem více než ostatní Simíci, zatímco vybíraví Simíci nesnášejí sbírání žab a ryb. Vědci mají možnost sbírat sběratelské předměty v rámci svých pracovních povinností a mohou také sbírat unikátní předměty z rozšiřujícího balíčku Sims 4 Get to Work. na planetě Sixim.

Zajímavé:  Jak najít stažené domy v The Sims 4.

Profesionální sběratelé jsou velmi bohatí Simíci, protože přebytečné předměty ze sbírek lze prodat za dobré peníze. Zpočátku se prodej prováděl pouze ze zavazadel postavy a za cenu. Ve hře Sims 4 Pusťte se do práce! zboží lze ve vašem obchodě prodávat za lepší ceny. The Sims 4 City Living představuje nákupní a prodejní stoly, které lze použít k organizaci prodeje i u vás doma.

Na bleším trhu (jeden z festivalů v San Myshuno) si můžete vyměnit některé sběratelské předměty s ostatními návštěvníky (žáby, kovy, krystaly, fosilie, plakáty, sněhové koule a ceny MySims).

Následná rozšíření přinesla nové způsoby, jak najít sběratelské předměty. Můžete je hledat v odpadcích, koupit je na internetu a v kouzelnických obchodech.

Sbírka některých kolekcí (malovaná vajíčka, cukrové lebky) je k dispozici pouze během sezónních testů.

Seznam sbírek v Sims 4 a rozšíření

  1. Kouzelné fazole;
  2. magické artefakty;
  3. městské plakáty;
  4. části světelných mečů;
  5. starověké omské artefakty;
  6. geody;
  7. zakopaný poklad;
  8. Kartotéka Batuu;
  9. vesmírná monstra;
  10. satelitní snímky;
  11. krystaly;
  12. žáby;
  13. kovy;
  14. meteority;
  15. mikrotisky;
  16. hmyz;
  17. fosílie;
  18. Omišské poklady;
  19. pohlednice;
  20. peří;
  21. Plyšové hračky vyrobené z prázdninových sušenek;
  22. ceny MySims;
  23. mimozemšťané;
  24. skořápky;
  25. malovaná vejce;
  26. rostliny;
  27. ryby;
  28. cukrové lebky;
  29. sněhové koule;
  30. figurky «Simmi»;
  31. fotografie experimentálního jídla;
  32. Prvky.

Sběratelské předměty The Sims 4: Tajemství a tipy

Vážení přátelé, ve hře The Sims 4, stejně jako v The Sims 3, jsou sběratelské předměty. Kolekcí je pouze třináct. Všechny jsou jiné a snadno ozdobí každý domov.

Nyní, na rozdíl od sbírání v The Sims 3, nesbírá pouze jedna postava, ale celá rodina najednou. Mnoho kolekcí vytváří určitou emocionální auru.

Jaké sbírky jsou v The Sims 4?

Jak je uvedeno výše, celkem se jedná o 13 kolekcí. Existují nám známé z předchozích dílů řady Sims a jsou zde zcela nové, například MySims. Sběratelské předměty mohou být běžné nebo vzácné a jejich hodnota se bude podle toho lišit.

Zajímavé:  Kde hledat Rostamany v The Sims 4.

Sběratelské předměty The Sims 4: Tajemství a tipy

Kolekce figurek MySims

Sbírejte žáby, ryby, kovy, MySims, karty, prvky, mimozemšťany, fosilie, mikrotisky, meteority, vesmírné obrázky, krystaly a zahradnickou sbírku.

Nakonec možná i po několika generacích budete mít všechny sbírky shromážděné a budete si moci uspořádat něco jako domácí muzeum.

Některá tajemství sbírání v Sims 4

• Sbírku pohlednic lze získat tak, že o ně požádáte kamarády. Můžete je pověsit na stěny nebo si koupit speciální korkovou nástěnku na pohlednice. Každá z pohlednic je schopna šířit auru inspirace.

Sběratelské předměty The Sims 4: Tajemství a tipy

• Abyste mohli postavit sbírku prvků, vaši Simíci potřebují sbírat kovy a krystaly. Poté je potřeba odebrané vzorky poslat Geologické radě a obrnit se trpělivostí. O několik dní později obdržíte zboží poštou. Pokud je chcete veřejně vystavit, můžete si na prvky zakoupit vitrínu. Věc na těchto sběratelských předmětech je, že mají schopnost vytvořit prostředí, které zvyšuje pozornost.

• V The Sims 4 můžete sbírat vzácné krystaly: achát, kosatec, olovnice, yonkilist. Mezi neobvyklé krystaly patří: ametyst, blistonit, simanit, diamant, hematit, ohnivý opál. Existuje mnohem více obyčejných: tyrkys, rubín, růžový křemen, smaragd, oranžový topaz, safír, alabastr, kámen broskvové barvy, křemen a citrín.

Sběratelské předměty The Sims 4: Tajemství a tipy

• Mezi vzácné kovy patří smutek, zuřivost, doslovnost, romantika. Neobvyklé — death metal, flamingonium, socialite, simtanium, ironie, cretinium. Jako fosonit, platina, pyrit, hilium, těžký kov, zavladium, utranium, osinold, baconit, alkron, vaši Simíci najdou častěji, protože se jedná o běžné kovy.

Sběratelské předměty The Sims 4: Tajemství a tipy

• Každá nasbíraná fosilie zvyšuje pozornost. Aby se tak stalo, Sim se musí na fosilii jednoduše podívat. Za nejvzácnější je považována zkamenělá lebka mimozemšťana, zkamenělý neznámý a hlava prapraprapra postavy. Nechybí ani neobvyklé: pravěký pták a dokonale zachovalý knír. A existuje ještě devět běžných zkamenělin, i když jejich názvy lze označit za neobvyklé.

Zajímavé:  Kde jsou sbírky jnrhsnm v The Sims 4.

• Ke sbírání vesmírné sbírky, stejně jako obrázků vesmíru, budete potřebovat dalekohled a hodně trpělivosti. Ale stojí za to!

Sběratelské předměty The Sims 4: Tajemství a tipy

• Sbírka žab je poměrně rozsáhlá – potřebujete nasbírat až 25 různých druhů. To však není těžké, pokud váš Simík miluje rybaření v The Sims 4 a chytí tyto obojživelníky jako návnadu.

• Jakmile váš Simík dokončí sbírku, obdrží pamětní desku, kterou lze umístit na zeď.

• Některé sběratelské předměty přinášejí rodině dobré výnosy, pokud má vaše postava dodatečnou vlastnost Odhadce. Uděluje se za splnění životního cíle „Dozorce“ (kurátor). S tímto charakterovým rysem můžete prodávat předměty do Simsonova národního muzea a jejich hodnota se někdy výrazně zvyšuje.

Sbírání v The Sims 4 zabere spoustu času. Umožňuje vám to udělat mnoho nových objevů a nechat své postavy žít zajímavý život.

Vážení přátelé, sledujte recenze na webu, v nich budeme podrobně hovořit o každém typu sbírky ve hře Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»