News

Jak dosáhnout velmi pozorné nálady v The Sims 4

The Mindful Emote v The Sims 4

Pozorný stav dává více výhod než nevýhod a dost často předbíhá postavy.

Co dělá všímavá nálada ve hře Sims 4?

Když jsou postavy naladěny na všímavost, určité dovednosti k nim snadno přijdou. To znamená, že v tomto stavu byste měli zlepšit své dovednosti v zahradnictví, mechanice, logice, rybaření, programování, raketové vědě a videohrách.

Děti si budou moci zlepšit známky. Právě v pozorném stavu je vhodné, aby ti Simíci, kteří si budují kariéru lékaře, detektiva, vědce, astronauta, tajného agenta nebo technického specialisty, šli do práce.

Pozorná postava vyhrává v šachu častěji.

Pokud nemáte dostatek ryb vzácného druhu do své sbírky, pošlete svého Simíka lovit v pozorném stavu.

V tomto rozpoložení je také lepší opravovat a vylepšovat elektrické spotřebiče, pak se snižuje pravděpodobnost úrazu elektrickým proudem.

Pouze v pozorném stavu se objeví možnost takové interakce s stojanem jako „Vytváření matematických diagramů“. Tento obrázek dodává auru pozornosti.

Kdy se v Sims 4 objeví emoce Mindful?

Aby postava získala stav všímavosti, musíte:

• Obklopte se vhodným prostředím. Například sběratelské předměty nebo obrazy vytvořené ve stavu všímavosti.

• Interakce se šachovnicí – hrajte si s někým nebo věnujte čas přemýšlení o tahu. Můžete také hrát karty.

• Videohry a procházení stránek Simpedie, studium zahradničení na počítači vás také zvyšují pozorností.

• Knihomolové mohou spojit podnikání s potěšením čtením knih, jako je „Sebeovládání“. Marné úsilí“ a „Zostření pozornosti“.

• Mikroskop také pomáhá být pozorný. S jeho pomocí potřebujete studovat diapozitivy krystalů, různých rostlin nebo kovů.

Zajímavé:  Kde získat zvířátko v The Sims 4.

• Pokud je na webu observatoř, je to také dobré! Chcete-li získat tu správnou náladu, stačí se podívat na hvězdy.

• Jakmile váš Simík dosáhne nejvyšší úrovně mechanických dovedností, bude schopen být pozorný při opravách nebo vylepšování předmětů. Můžete ho vyřezat i na dřevo. Pokud postava ještě není tak zkušená v mechanikách, pak potřebuje najít mentora s nejvyšší úrovní dovedností.

• Máte-li doma nebo v práci bonsai v květináči, pak k tomu, abyste byli pozorní, stačí ji vylepšit — oříznout.

• Někdy mluvení s budoucí kostkou o vědeckých záhadách pomáhá dosáhnout všímavosti.

• Můžete vypít Focus Potion z obchodu s odměnami nebo použít extrakt z Mindfulness. Ten je jednou z esencí přežvýkavců. Můžete také pít silný černý čaj.

Nakonec stojí za zmínku, že postavy, které mají takový charakterový rys jako „Genius“, se rychle stanou pozornými.

Jak se rychle stát pozorným v Sims 4?

Pijte černý čaj, dejte si citrusovou koupel, používejte dalekohled, hrajte videohry, přemýšlejte o šachovém tahu, přečtěte si knihu o dovednosti, cvičte jógu, zkoumejte zahradnické dovednosti na počítači.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jednoduché Ein [224K]
2 года назад

Emoce pozornosti může být zapotřebí k realizaci úkolů a úkolů v profesích astronauta, zločince, technického specialisty, lékaře, ekologa, inženýra, tajného agenta, kutila, právníka, učitele, vědce.

Zvláštní emocionální obrázek vám pomůže stát se pozornými.

Můžete si vybrat vlastnost „Genius“, abyste byli rychleji pozorní.

Můžete se také stát všímavý tím, že budete dělat věci.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ninaa rc [512K]
více než před rokem

Aby vaše postava byla úspěšná ve hře Sims 4 a mohla si budovat kariéru, musíte pro ni vytvořit pozornou náladu. A aby se stal pozornějším, je nutné mu dávat nejrůznější úkoly intelektuálního charakteru.

Zajímavé:  Jak rozbalit doplňky k The Sims 4.

Mezi činnosti, které zvyšují pozornost vašeho Simíka, patří vyhledávání užitečných informací na internetu, hraní šachů, čtení knih, programování, pozorování vesmíru pomocí observatoře, poslouchání rozhlasové stanice New Wave, psaní zpráv, sbírání zkamenělin a prohlížení umění.

Některé sportovní aktivity a praktiky, které rozvíjejí obratnost a zlepšují soustředění, pomohou vašemu Simíkovi stát se pozorným. Pozvěte postavu, aby dělala jógu, chodila na procházky a dělala cvičení, která rozvíjejí obratnost. Je dobré, když se hrdina častěji dívá na ryby v akváriu, zapaluje vonné tyčinky se šafránem, koupe se s citrusovými přísadami, vaří černý čaj a neodmítá aroma masáž s levandulí.

Pokud postavě dáte vlastnost Genius, stane se inteligentní, shromážděnou a pozornou. Snadno rozvine své logické dovednosti a také snadno vyřeší problémy s programováním a stane se úspěšným ve videohrách.

Simíci mohou dostávat náhodné náladovky, včetně mindfulness – jsou velmi užitečné, ale trvají jen pár hodin. Pokud potřebujete, aby postava rychle zvýšila svou pozornost, pak je vhodné použít speciální kódy.

Moolet všímavosti lze aktivovat pomocí tohoto cheatu:

Podobný moodlet můžete přidat na 12 hodin zadáním následujícího kódu:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»