News

Kde je festival koření sims 4 del sol údolí

Město San Myshuno pravidelně hostí tematické festivaly: „UmniKon“ (úterý), „Vtipy a zábava“ (pondělí), Romance Festival (sobota), Festival koření (pátek), Bleší trh (neděle). Festivaly nejsou v kalendáři akcí nijak označeny a klidně mohou připadnout na svátky. Konají se ve stejných dnech a ve stejném pořadí každé dva týdny. Na festivalu můžete navázat nová přátelství, zúčastnit se zábavných soutěží o ceny a nakoupit zboží, které jinde nenajdete.

Městští obyvatelé, předměstí a dokonce i celebrity se rádi účastní městských akcí. Když začne další festival, postava dostane informační zprávu, po které musí všeho nechat a jít tam, protože festivaly trvají jen pár hodin. Pokud postava žije v San Myshuno, uvidí všechny informační stánky na ulici a nástěnku ve vchodu svítí.

Festivaly se konají pouze na třech místech: na trhu s kořením, v módní čtvrti a v kreativní čtvrti. Během akce se centrální náměstí promění, objeví se na něm festivalová výzdoba, stánky se suvenýry, speciální předměty, lampy atd. Postava jde na veřejné prostranství v okolí. Pokud bydlí v jednom z bytových domů ve stejné oblasti, pak stačí jít ven. Mimochodem, i kdyby se rozhodl, že se festivalu nezúčastní a půjde spát brzy, maximální časový posun nebude k dispozici, dokud akce neskončí.

Životním cílem „Native City Resident“ je spojené s městskými festivaly. Moodlety s nimi související si můžete prohlédnout zde.

Festival «UmniCon»

Místo a čas: módní čtvrť, úterý, 10:00–16:00.

«UmniCon» se původně nazývá «Geekcon». Přitahuje geeky z celého okolí. Může se k nim však připojit jakákoliv postava a na chvíli se cítit chytřejší. Zatímco je na místě festivalu, má moodlet „Mezi géniem“ (pozor + 1) a jeho dovednosti jsou zvládnuty rychleji.

Zajímavé:  Jak získat domácí úkol pro Sims 4.

Účastníci UmniConu se rádi oblékají do karnevalových kostýmů a jedí hamburgery a klobásy z jediného stánku s občerstvením. Postava se může pokusit pořídit si selfie s jakýmkoli cosplayerem, čímž se stane hravou (moodlet Plnění fantazií) nebo trapným (moodlet Odmítnutá fotka).

Na festivalu si můžete popovídat s ostatními obyvateli města o tématech, která zajímají všechny geeky. Přátelské interakce: dohadovat se o tisíci mravenčích medvědech a jednom medvědím mravenci, nadávat si na zrušení představení, zálibně si povídat o postavách v kostýmech, dohadovat se o tom, jak vyslovit slovo „gif“. Zábavné interakce: řekněte vtip o pí, řekněte vtip o woohoo ve vesmírné lodi.

Existuje mnoho sekcí umístěných v kompaktní oblasti:

  • Dvě rakety. Jeden je již sestaven a je připraven na vesmírná dobrodružství a druhý lze sestavit společně s dalšími chytrými lidmi a vylepšit tak své dovednosti v oblasti raketové vědy.
  • Dalekohled. V průběhu festivalu ji lze využít nejen k pohledu na oblohu, ale také k nahlédnutí do oken cizích bytů. Z toho poroste dovednost špinavých triků a objeví se různé nálady: „Svědek bytové hanby“ (flirtování + 1), „Přistižen při koukání“ (rozpaky + 1).
  • Sekce s počítači, kde se můžete zúčastnit hackerského turnaje „Hacking“ a pokusit se „hacknout planetu“ (během soutěže kolem nich svítí žlutá záře). Čím vyšší je programátorská dovednost postavy, tím vyšší je její šance na výhru. Za první místo získá počítač „Interactive Curves“ a moodlet „Zlatý vítěz turnaje „Hack“ (pozor + 2 na 2 hodiny), za druhé a třetí místo 500 a 250 simoleonů.
  • Sekce s hracími podložkami, kde se můžete zúčastnit soutěže „Top Player“ (v průběhu soutěže je kolem nich žlutá záře). Čím vyšší je videoherní dovednost postavy, tím vyšší je její šance na výhru. Za první místo obdrží také počítač „Interactive Curves“ a za druhé a třetí místo budou připraveny peněžní ceny.
  • Útulná sekce s herními konzolemi, kde si můžete s přáteli bez konkurence zahrát týmové hry.
Zajímavé:  Jak mohou hosté sledovat ceremoniál v The Sims 4.

S doplňkem Sims 4 „Seasons“ může festival UmniCon trpět více než ostatní špatným počasím: během deště nefunguje veškeré vybavení a během horka (extrémní zima) se cosplayeři převlékají do oblečení vhodného pro počasí a odcházejí. jen masky z jejich kostýmů, což vypadá směšně.

V obchodě se suvenýry jsou k dispozici následující produkty:

  • Mýdlové bubliny ve fialové dóze – §25.
  • Sněhová koule „Emily“ – §15.
  • Ohňostroj „Bengler“ – 15 §.
  • Ohňostroj „Top“ – §30.
  • Ohňostroje „Momíř“ – §50.
  • Ohňostroj „Římská svíčka“ – §20.
  • Fontána ohňostroje – §70.
  • Festivalové tričko – zdarma.

Veškerá festivalová pyrotechnika je fialová.

Festival «Vtipy a zábava»

Místo a čas: Creative District, pondělí, 17:00–23:00.

Tento festival je věnován dvěma dovednostem: komedii a špinavým trikům, respektive jejich protikladu. Uprostřed festivalového náměstí jsou dvě misky s tmavým a světlým čajem. Po vypití tmavého čaje se postava stane součástí týmu vtipálků, získá fialovou auru a hravou náladičku „Power of Mischief“ na 6 hodin. Po vypití lehkého čaje se postava stane součástí týmu vtipálků, získá zlatou auru a hravou náladičku „The Power of Jokes“ na 6 hodin. Neměli byste pít z obou šálků najednou, bude to mít na postavu ohromující účinek (moodle „Konfliktní strany“).

Poté, co si postavy vyberou tým, musí až do konce festivalu předvádět jakékoli hravé (pro vtipálky) nebo špinavé (pro vtipálky) akce. Vtipálci mohou potrápit i mikrofon instalovaný na náměstí a kašpárky budou potřebovat panenku Voodoo, kterou lze zakoupit v obchodě se suvenýry. Pravidelně se budou objevovat zprávy uvádějící, který tým je aktuálně ve vedení. Na úrovni dovedností účastníků nezáleží, bere se v úvahu pouze počet akcí.

Členové týmu mají zvláštní interakce se svými partnery:

  • Zábavné interakce pro vtipálky: zesměšňování voodoo magie, parodování vtipálků, zesměšňování vtipálků, zpívání hymny vtipálků.
  • Špinavé interakce pro vtipálky: zpívání hymny “Pranksters”, narážky na sabotáž týmu “Pranksters”, narážky na zkažený čaj, přesvědčování, že čaj je jedovatý.
Zajímavé:  Jak sfouknout svíčky pro dítě Sims 4.

Každý člen vítězného týmu obdrží hodnotné ceny: Voodoo panenku nebo mikrofon, §500 a zásobu festivalového ohňostroje.

Kdo je líný soutěžit, může si objednat drink z baru, využít automat na bublinky nebo si objednat něco ze stánků s marockým či vietnamským jídlem.

Ohňostroje jsou k vidění na festivalovém místě, ale nelze je odpálit, protože na konci festivalu proběhne ohňostroj na počest vítězství jednoho z týmů: žlutý pro vtipálky a fialový pro kašpary.

Co se týče vlivu počasí, festival může narušit pouze bouřka.

V obchodě se suvenýry jsou k dispozici následující produkty:

  • Voodoo panenka – §950.
  • Mýdlové bubliny v modré dóze – 25 §.
  • Sněhová koule „City Skyscraper“ – §15.
  • Ohňostroj „Bengler“ – 15 §.
  • Ohňostroj „Top“ – §30.
  • Ohňostroje „Momíř“ – §50.
  • Ohňostroj „Římská svíčka“ – §20.
  • Fontána ohňostroje – §70.
  • Festivalové tričko – zdarma.

Veškerá festivalová pyrotechnika je převážně modrá, z minometů občas odpalují zelené olovnice.

Festival romantiky

Místo a čas: módní čtvrť, sobota, 17:00–01:00.

Během této akce je náměstí vyzdobeno v jarním stylu. Všude jsou rozházené okvětní plátky a hoří růžové lucerny. Dotyčný člověk nemá na tomto festivalu co dělat, protože flirtující interakce jsou ceněné.

Aby se postava rychle dostala do vhodného rozpoložení, může pít čaj se sakurou, načež dostane koketní náladičku „Botanical Fragrances“, růžovou auru a schopnost provádět další romantické interakce: „žertovat“ o svém vztahu, popisující romantické sny s partnerem v hlavní roli, zmínit koketní atmosféru festivalu. Budou také moci klábosit o vlastnostech čaje sakura (přátelská interakce), sypat na sebe nebo jiné postavy okvětní plátky. Zajímavé je, že když je postava posypána okvětními lístky mnohokrát za sebou, její emoce se pokaždé změní: štěstí, napětí, vztek, sebevědomí, smutek a znovu štěstí.

Zajímavé:  Jak dokončit vesmírnou misi v The Sims 4.

Na festivalu můžete legitimizovat svůj vztah pomocí svatebního oblouku instalovaného v centru. To je pravděpodobně sen mnoha milovníků města. Po obřadu stojí za to spustit k nebi ohňostroj instalovaný vedle oblouku.

Návštěvníci festivalu si také mohou objednat u stánku s japonským jídlem, vychutnat si drink v baru nebo si popovídat s místním vztahovým guru o své romantické budoucnosti. S tím druhým musíte být opatrní, protože guru může postavu jak uklidnit (moodle „Romantická budoucnost“, štěstí + 1 na 4 hodiny), tak ji rozrušit (moodle „Romantická zkáza“, smutek + 1 na 4 hodiny).

Kromě romantiků festival láká také umělce a zahrádkáře. První může malovat obrázky na stojany a okamžitě je prodávat pomocí stojanu, zatímco druhý bude mít velký zájem o květinové záhony instalované na náměstí. Rostliny, které lze sbírat (sortiment se někdy mění): lilie, růže, hledík, mezigalaktický lusk (vzácné), strelicie, heřmánek, chryzantéma, tulipán. Bohužel s nainstalovaným rozšířením Sims 4 Seasons budou některé z těchto rostlin nečinné.

V obchodě se suvenýry jsou k dispozici následující produkty:

  • Mýdlové bubliny v červené dóze – 25 §.
  • Newcrest Snow Globe — §15.
  • Ohňostroj „Bengler“ – 15 §.
  • Ohňostroj „Top“ – §30.
  • Ohňostroje „Momíř“ – §50.
  • Ohňostroj „Římská svíčka“ – §20.
  • Fontána ohňostroje – §70.
  • Festivalové tričko – zdarma.

Veškerá festivalová pyrotechnika je růžová.

Festival koření

Místo a čas: trh s kořením, pátek, 17:00–01:00.

Tento festival vyzdobený v indickém stylu má tak nepopsatelnou atmosféru, že návštěvníci okamžitě pocítí kreativní náladu (nálada Mouthwatering Flavours).

Festival je věnován jídlu a pikantním a exotickým jídlům. Během akce se na náměstí objeví celý food court stánků s indickou, vietnamskou a mexickou kuchyní. Kromě toho je na místě jakýsi bufet, kde můžete ochutnat jakékoli jídlo a získat šťastné nálady „Vkusná pochoutka“ nebo „Docela chutné“.

Zajímavé:  Jak mít sex na podlaze The Sims 4.

Nejdůležitější událostí festivalu je ale samozřejmě soutěž o nejpálivější kari, jehož hořící talíře stojí na jiném stole. Každý návštěvník je může zkusit sníst, ale je lepší to nedělat, dokud postava neodemkne skrytou charakterovou vlastnost „Spicy Lover“, jinak prohraje a získá náladu „Spálený jazyk“ (nepohodlí + 2 na 2 hodiny). Vítěz získá pěkné tričko se stejnou červenou paprikou jako na ubrusu kari stolu a nějakou dobu se může pochlubit statusem kari šampiona v přátelských rozhovorech.

Všichni návštěvníci mohou s partnery diskutovat o místní kuchyni, objednat si drink na baru, uvařit si něco na grilu nebo relaxovat s bublifukem. Uprostřed food courtu je speciální pódium pro hudebníky. V obchodě se suvenýry se kromě běžného festivalového sortimentu prodávají dózy s kořením, které můžete použít na své pokrmy.

Festival koření je pro zahrádkáře nutností, protože na záhonech najdete bylinky a další rostliny (sortiment se liší): ostružiny, cibule, mrkev, rajčata, petržel, jahody, špenát, houby, šalvěj, hroznové víno, dračice , bazalka. Stejně jako na Festivalu romantiky budou se sezónním přídavkem některé rostliny v klidu.

V obchodě se suvenýry jsou k dispozici následující produkty:

  • Mýdlové bubliny v zelené dóze – 25 §.
  • Ice Bunny Snow Globe – §15.
  • Ohňostroj „Bengler“ – 15 §.
  • Ohňostroj „Top“ – §30.
  • Ohňostroje „Momíř“ – §50.
  • Ohňostroj „Římská svíčka“ – §20.
  • Fontána ohňostroje – §70.
  • Festivalové tričko – zdarma.
  • Wasabi – §10.
  • Kari – §15.
  • Mletá červená paprika – 5 §.
  • Šafrán – 25 §.

Veškerá festivalová pyrotechnika má zelenou.

Bleší trh

Místo a čas: trh s kořením, neděle, 10:00–18:00.

Bleší trh není festival v plném slova smyslu, nepořádají se na něm soutěže ani neprodávají suvenýry, ale i tak stojí za návštěvu. A má to pět důvodů.

Zajímavé:  Jak přesunout jednoho Simíka do The Sims 4.

Za prvé, na bleším trhu se prodává různý nábytek: pohovky, lampy, židle, křesla atd. Některé interiérové ​​předměty jsou k dispozici pouze na bleším trhu.

Zadruhé si každý návštěvník může zajistit prodej svého zboží u speciálního pultu, aby například prodal zásoby dřevěných řemesel nebo sběratelských předmětů. Je ale lepší přijít s vlastním stánkem, aby na konci festivalu náhodou nezmizel s veškerým zbožím.

Zatřetí, ostatní obyvatelé města také přinášejí své vlastní sběratelské předměty. Pokud budete mít štěstí, můžete téměř kompletně posbírat sbírku některých sněhových koulí nebo krystalů.

Za čtvrté, na bleším trhu je i stánek s obrazy umělců (opět je lepší přijít s vlastním stánek). Během akce se obrazy vyprodávají mnohem rychleji,

Za páté, s téměř každým návštěvníkem festivalu si můžete vyměnit náhodné předměty z následujících sbírek: žáby, kovy, krystaly, fosílie, plakáty, ceny MySims, sněhové koule. Cenné předměty je přirozeně lepší nechat v tento den doma, aby náhodou nezmizely výměnou.

Kromě toho si můžete poslechnout vystoupení hudebníků (nebo vystoupit sami), relaxovat u bublifuku a navštívit food court s vietnamskými, filipínskými a indickými stánky. Pokud jde o počasí, tuto událost může narušit pouze bouřka.

Festival koření v The Sims 4 Život ve městě (recenze)

Podíl na Tumblr

Tweet o tom na Twitteru

Podíl na VK

Dáte si něco pikantního? Pak vítejte na festivalu koření San Myshuno!

Festival se koná na Spice Marketu od 17:00 do 01.00:XNUMX. Den v týdnu může být pro každého hráče jiný. U nás byl například pátek.

Abych byl upřímný, návštěva tohoto konkrétního festivalu ve mně zanechala mírné zklamání. Především proto, že soutěž v pojídání kari nebyla vůbec realizována podle očekávání. Soudě podle oficiálního videa se předpokládalo, že půjde o podobnou soutěž v pojídání tří kusů, ale bohužel.

Zajímavé:  Jak dát předmět k prodeji v The Sims 4.

Abyste se mohli soutěže zúčastnit (ať už sami nebo s celou společností), musíte kliknout na kari pokrm a vybrat příslušnou možnost. Vaši Simíci si poté vezmou talíře a posadí se k dostupným stolům.

festival koření

Ano, opakuji, tento okamžik byl velmi rozrušený. Vývojáři asi nechtěli omezovat počet účastníků, ale podle mého názoru to šlo proti nim a festival tak trochu ztratil na atmosféře. Ale nemluvme o smutných věcech.

Pokud váš Simík ještě nikdy nezkusil kořeněná jídla, pak tuto soutěž nevyhraje.
Hned první lžíce kari způsobí tuto reakci:

festival koření

festival koření

Okamžitě se pozná jako smolař a doporučuje se jíst více kořeněná jídla, aby si zvykl.
Simík navíc dostane na 2 hodiny nepříjemnou náladu.

mudlet-1proigrysh

Pokud už ale snědl dost exotické kuchyně ochucené červenou paprikou, šafránem, kari a wasabi, pak je vítězství a šampionovo tričko vaše.

mudlet-3vyigrysh

festival koření

Kromě účasti v soutěžích na festivalu můžete vyzkoušet mnoho nových jídel a rozšířit tak svou kuchařku.

festival koření

Pokud preferujete tradiční párky v rohlíku a hamburgery, pak vám je jeden z festivalových pracovníků rád připraví.

festival koření

Jeden z grilů však můžete použít i sami, zejména proto, že během festivalu bude platit speciální moodlet:

mudlet-festivalya

Kromě toho můžete relaxovat se společností u bubliny nebo poslouchat vystoupení pouličních umělců.
A pokud máte kytaru nebo housle a vaše dovednostní úroveň ve hře na ně je alespoň čtvrtá, pak můžete sami pobavit publikum a zároveň si přivydělat na suvenýry.

festival koření

festival koření

Když už jsme u suvenýrů. V kiosku se suvenýry si můžete zakoupit:

  • Tričko s logem festivalu
  • bublina
  • prskavky
  • ohňostroj
  • sněhová koule «Ice Bunny»

A také pouze na tomto festivalu si můžete koupit koření:

  • kari
  • šafrán
  • červená paprika
  • wasabi

Tato koření se vám budou hodit pro domácí přípravu různých pikantních pokrmů, jako je kari, belpourri, koláče samosa.

Zajímavé:  Jak rychle vpřed v čase v The Sims 4.

21

Celkově je festival velmi pestrý a atmosférický a nepochybně stojí za to ho navštívit.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»