News

Kde je panel Editor klubu v The Sims 4?

Pro vstup do klubu klikněte na svítící tlačítko v pravém dolním rohu a otevřete klubový panel. Tam stačí kliknout na tlačítko „Přidat se do klubu“. lekce setkávání - 29Požadavky na členství v klubu určují, kdo může vstoupit do daného klubu. Postavy, které nesplňují požadavky, se nebudou moci stát členy. Přečtěte si informace o klubu a zjistěte požadavky pro připojení. lekce setkávání - 28V klubu můžete kdykoli zahájit schůzku. Jednoduše otevřete klubový panel vpravo dole a klikněte na tlačítko „Zahájit schůzku“. Členové klubu se brzy připojí. lekce setkávání - 27Během klubového setkání postavy provádějí různé aktivity a získávají klubové body, které lze utratit za výhody pro klub! Zelená ikona klubu označuje, že postava provádí akci klubu. Postavy se nesmí dopustit zakázaného jednání, jinak budou potrestány nebo dokonce vyhozeny z klubu! Červená ikona klubu označuje, že postava provádí zakázanou akci. lekce setkávání - 31Ke svým klubovým výhodám se dostanete otevřením klubového panelu vpravo dole a kliknutím na tlačítko „Klubové výhody“. Zde můžete vidět všechny výhody, které můžete přidat do svého klubu. Benefity fungují pouze při klubových schůzkách. lekce setkávání - 30

Kluby: vytvoření klubu

Můžete si vytvořit svůj vlastní klub a hrát podle vlastních pravidel. Otevřete panel klubu vpravo dole a klikněte na tlačítko editoru klubu. V dolní části editoru klubu klikněte na tlačítko „Vytvořit klub“. lekce setkávání - 3Při vytváření vlastního klubu si můžete vybrat preferované místo klubového setkání a další místa, kde se budou členové scházet. Můžete si také vybrat, co se postavy v klubu rozhodnou dělat a co nedělat během klubových setkání. Můžete si také vybrat jedinečné klubové oblečení pro váš klub. lekce setkávání - 1Pro vytvoření jedinečného outfitu otevřete klubový panel vpravo dole a klikněte na tlačítko s oblečením. Zde si můžete vybrat barvu a styl, nebo kliknutím na tlačítko „Více“ vytvořit zcela nové oblečení, které budou postavy nosit při klubových schůzkách. lekce setkávání - 2Jakmile vytvoříte svůj klub nebo se stanete vedoucím jiného klubu, můžete si vybrat preferovanou oblast setkání klubu. Můžete si vybrat jeden z typů provozoven nebo konkrétní oblast. Pokud chcete, můžete dokonce nainstalovat speciální klubové dveře, které mohou otevřít pouze členové vašeho klubu.

Zajímavé:  Jak pózovat pro paparazzi Sims 4.

lekce setkávání - 4Starověké zříceniny

Za gigantickými hradbami starého města jsou historické antické ruiny. Chcete-li navštívit toto známé turistické místo, klikněte na něj na mapě města nebo vyberte akci „Go“ u velké brány v centru starého města. lekce setkávání - 21Během dne je to krásné místo pro postavy k prozkoumávání a hledání sběratelských předmětů. lekce setkávání - 20Někdy dostanete od svých přátel pozvánky na supertajné taneční večírky! Můžete také uspořádat vlastní párty.

lekce setkávání - 19Zámecká zahrada

Romantická zámecká zahrada a bludiště ze živého plotu jsou skutečnou chloubou Windenburgu! Vaše postava se sem může dostat pomocí mapy nebo zdobené brány na okraji venkova. lekce setkávání - 7V celém areálu jsou cedule se zajímavými fakty o historii hradu, jeho zmatených obyvatelích a přízracích, kteří se po panství potulují. Vaše postava může strávit hodiny putováním obrovským zeleným bludištěm za hradem kliknutím na jednoho ze šneků u vchodu do bludiště. lekce setkávání - 9Pokud se zasnoubené postavy náhle rozhodnou vzít, mohou to udělat přímo tady, pod svatebním obloukem u vody. Pokud budou mít štěstí, budou dokonce serenádou strašidelného klavíru. A samozřejmě nebude chybět ani taneční zábava.

lekce setkávání - 8Útes na ostrově

lekce setkávání - 5

Útes na ostrově je krásné odlehlé starověké místo bez stopy civilizace. Vaše postava bude moci zamířit k útesu výběrem oblasti na mapě světa nebo se prodírat křovím za největší oblastí na ostrově. Zatímco na útesech, vaše postava si může užívat krásné scenérie, svačit místní flóru nebo se vykoupat ve starobylém přírodním jezírku. Pokud je vaše postava na taneční párty, bude moci roztančit své srdce, stejně jako starověcí lidé. Jediný rozdíl: přítomnost laserů a moderní hudby. Oh, a pamatujte: nedívejte se dolů a neděste mořskou příšeru.

lekce setkávání - 6

Taneční dovednost

Simíci nyní mohou vylepšit své taneční dovednosti cvičením před podlahovými zrcadly, poslechem hudby ze sterea a při vystoupeních DJů! Čím více postava cvičí, tím více tanečních pohybů a odměn může získat. gettogetherlesson-12 (1)Chcete předvést své taneční pohyby ostatním Simíkům? Najděte nebo umístěte taneční parket a zapůsobte na všechny svými dovednostmi. Na tanečním parketu můžete mít také taneční bitvy s jinými postavami a dělat spoustu zajímavých věcí! lekce setkávání - 10Na taneční párty nebo v nočním klubu s partou přátel? Předveďte své skupinové taneční pohyby a dokažte ostatním, že být ve skupině je vždy cool. lekce setkávání - 11

Zajímavé:  Jak způsobit smrt Sims 4 cheat code.

Společenská akce «Dance Party»

lekce setkávání - 32

Postavy mohou uspořádat taneční párty pomocí telefonu a naplánovat společenskou událost. Simíci budou moci pozvat další Simíky a vybrat si místní noční klub nebo dokonce tajné místo! Oprašte své taneční boty a udělejte si plán večírku, kde se spojíte s přáteli a bavte se celou noc!

lekce setkávání - 33DJ Skill

Stát se dobrým DJem vyžaduje hodně odhodlání! Kupte si stánek pro DJe a začněte vytvářet mixy, abyste vylepšili své dovednosti a získali přístup k novým žánrům! DJs bude nakonec dokonce schopen vytvářet vlastní remixy, které budou hrát pro publikum. lekce setkávání - 26Čím více píle vložíte, tím lepších výsledků dosáhnete. Jakmile získáte přístup k žánrům, ostatní postavy budou moci sledovat vaše vystoupení a tančit na vaši hudbu. Požádají vás také, abyste pustili hudbu, a spropitné za skvělé výkony. lekce setkávání - 25Po tvrdém cvičení a zlepšení vašich DJských dovedností budou postavy moci začít komunikovat s veřejností! Budou moci nadchnout publikum a tím je povzbudit, a díky pocitu přívalu energie z DJ bude publikum v náladě, kterou si DJ vybere pro svou ideální párty!

lekce setkávání - 24Kavárna

lekce setkávání - 22

V kavárně si postavy mohou objednat šálek espressa a svačinu s přáteli! Když je barman v práci, postavy si mohou objednat jídlo a pití kliknutím na barmana nebo na samotný bar a výběrem „Espresso“. Pokud není barman, postava si může někoho najmout nebo se o bar starat sama! Espresso bar musí být řádně vybaven, aby si Simíci mohli vychutnat sladký kofeinový hit. K přípravě kávy postavy potřebují kávovar na espresso a mlýnek na kávu. Pro usnadnění si můžete z katalogu zakoupit kolekci tyčinek „Energie a vitalita s espressem“. Kolekce obsahuje vše, co potřebujete k přípravě espressa!

lekce setkávání - 23Přírodní bazény

Typy bazénové vody můžete změnit v kategorii Bazén v režimu sestavení. Kliknutím na bazén po výběru typu vody změníte kalnou vodu na perlivou. lekce setkávání - 13Na výběr je celá řada přírodních vzorů. Tip: Parní jednotky na dně bazénu budou vyfukovat bubliny a vytvářet páru nad vodou. lekce setkávání - 14Nezapomeňte svůj přírodní bazén dozdobit širokým kamenným okrajem nebo mozaikovým vzorem, který ozdobí stěny a dno.

Zajímavé:  Jak naučit kočku chodit na odpadkový koš v The Sims 4.

lekce setkávání - 15Oheň

U ohně si postavy mohou povídat s přáteli nebo pohodlně sedět vedle své drahé polovičky. Oheň bude hořet jasně a barevně! lekce setkávání - 16Pokuste se spálit různé předměty v ohni! Jako experiment můžete přetahovat předměty ze zavazadel své postavy. Postavy s různými osobnostními rysy mohou dokonce reagovat odlišně na předměty, které spálíte! lekce setkávání - 18Odhalte všechna tajemství ohně! Postavy s vysokou úrovní zlomyslnosti mohou používat voodoo panenku k žertování jiných postav. A pokud oheň převezme duch, bude to docela pohled. lekce setkávání - 17

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Vážení přátelé, dnes si povíme něco o vytvoření vlastního klubu a základech jeho vedení. Každý hráč, který si zakoupil hru Sims 4 Pojďme se společně bavit! nepochybně stráví pár hodin v různých klubech nebo si některý z nich vytvoří. Ať je to jakkoli, tento článek, doufám, pomůže mladým Simíkům v jejich nelehkém úkolu.

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Vytvoření klubu v Sims 4 Pojďme se společně bavit

Připomínáme článek „Kluby v The Sims 4“. Přejděte k pravému dolnímu tlačítku s malými lidmi a vyberte akci „Join the Club“. Dále v otevřeném správci klubu klikněte na akci „Vytvořit klub“.

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Nejprve si musíte vybrat ikonu a název klubu. Budete muset zapojit svou představivost, abyste přiměli Simíky, které znáte, aby se přidali k vašemu klubu. Ale kdo se jich ptá? =)

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Poté se musíme rozhodnout, jak se do klubu připojit. Budete se muset rozhodnout, zda bude klub otevřený všem, nebo zda na vás budou muset udělat dobrý dojem především ti, kteří přijdou na pozvání.

Dále je místo schůze klubu. Existují tři možná místa setkání:

1) Pravidelné založení (Schůzky se konají v určitém typu zařízení. Pokud si například vyberete tělocvičnu, pak se schůzky budou konat v té či oné místnosti – výběr je zcela náhodný);

Zajímavé:  Jak zpomalit čas v The Sims 4 pomocí konfigurace.

2) Zvláštní místo (Toto je místo, kde se budou neustále konat schůzky);

3) Ne (schůzka klubu se bude konat tu a tam. Není tam žádné konkrétní místo.).

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Jakmile dokončíme výběr místa, přejdeme k požadavkům pro vstup do klubu. Pokud si přejete, můžete je přeskočit, pak se do klubu může připojit každý.

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Seznam požadavků (může se změnit s vydáním nových doplňků):

1. Věk
— Dítě;
— Teenager;
— Mladá;
— Dospělý;
— Starší.

2. Kariéra
Vyberte si z dostupných profesí a budete mít klub spolupracovníků.

3. Rodinný stav
— Ženatý;
— Není vdaná.

4. Finanční stav
— Chudoba (méně než § 10,000 XNUMX);
— Střední třída (10,000 30,000 – XNUMX XNUMX §);
— Bohatství (více než §30,000 XNUMX).

5. Charakterový rys
Z dostupných charakterových vlastností vybíráme ty, které byste rádi viděli u svých klubových spoluhráčů.
Na poznámku. Pokud v jednom požadavku vyberete 2 charakterové vlastnosti, pak se do vašeho klubu může připojit Simík, který má alespoň jednu z těchto vlastností.

6. Dovednost alespoň 2. úrovně
Stejně jako charakterový rys vybíráme dovednosti.
Na poznámku. Je to stejné jako s povahovými vlastnostmi. Pokud jste jako jeden požadavek vybrali zahradnické a kouzelné dovednosti, pak Simík, který má alespoň jednu z těchto dovedností 2. úrovně, má příležitost se připojit do klubu.

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Nyní pojďme mluvit o činnosti klubu. Existují dva hlavní typy akcí, kterým je třeba věnovat pozornost – akce schválené a neschválené členy klubu. Za první můžete získat klubové body, které pak můžete utratit za klubové odměny. Ty druhé způsobují pouze negativitu mezi vašimi kamarády, takže je lepší to s nimi nepřehánět.

Zajímavé:  Jak zastavit zpoždění v The Sims 4.

Seznam akcí (může se změnit s vydáním nových přírůstků):

7. Jídlo a nápoje
— Pečeme;
— Připravit;
— Jíst;
— Gril;
— Pít kávu;
— Pijte nápoje v baru;
— Zamíchejte do nápojů v baru.

8. Umění a hudba
— Proveďte komediální rutinu;
— Hrát na kytaru;
— Hrát na nástroje;
— Hrát na klavír;
— Hrát na housle;
— Práce jako DJ;
— Podívejte se na umělecká díla;
— Barva;
— Poslouchat hudbu;
— Sledujte živé vystoupení;
— Tanec.

9. Koníčky
— Vyřezávat do dřeva;
— Provádějte lázeňské procedury;
— Dělat jógu;
— Cvičení;
— používat předměty pro vědecké účely;
— meditovat;
— Napsat;
— Použijte mikroskop;
— Použijte dalekohled;
— Programování;
— Raketová věda;
— Čtěte.

10. Zábava a hry
— Zahrajte si „Don’t Wake the Lama“;
— Herní arkáda;
— Hrát videohry;
— Hrát šipky;
— Hrát hry v hospodě;
— Hrací karty;
— Hrát kicker;
— Hrát podkovy;
— Hrajte mocenské hry;
— Hrát šachy.

11. Komunikace (u některých akcí si můžete vybrat možný předmět přátelskosti nebo něco jiného)
— Buď přátelský;
— Být tyran;
— Být romantický;
— Být vtipný;
— Boj;
— Vyděsit se;
— Obejmout;
— Hrát špinavé triky;
— Polibek;
— Říkat vtipy.

12. Na terasu
— Projděte se labyrintem;
— Hledej žáby;
— Rybařit;
— Chatování u ohně;
— Plavat;
— Použijte jacuzzi;
— Použijte odrazový můstek;
— Pečovat o zahradu.

13. Neplechy a chaos
— Zaseknout;
— Zmocnit se předmětů;
— Používejte schopnosti mimozemšťanů;
— Rozbíjení předmětů;
— Řev.

14. Zábava pro děti
— dělat domácí úkoly;
— Hrát si s hračkami;
— Hrajte si ve skříni;
— Hrát si na hřišti;
— Použijte tabulku pro hodiny chemie.

Zajímavé:  Jak změnit den v týdnu v The Sims 4.

15. Domácí zábava
— Zkoušet si oblečení;
— Vykoupat se nebo osprchovat;
— Procházet webové stránky;
— Sledovat televizi;
— Spánek;
— Vyčistit;
— Opravovat předměty.

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Zlatá ruka označuje schválené akce a červená ruka označuje neschválené akce.

Klubové oblečení v Sims 4 Pojďme se společně bavit

Pojďme mluvit samostatně o oblečení. Které najdete vedle klubových odměn a akce „Zahájit schůzku“ v záložce kluby.

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Začněme od konce:
1. Ne (není žádný konkrétní typ oblečení);
2. Dodatečně (vhodné pro stylisty — možnost vybrat si klubové oblečení sami);
3. Barva (Simové se budou snažit nosit oblečení, které odpovídá určité barvě);
4. Styl (vyklepeme již vytvořené styly oblečení).

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Venkovský styl

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

elegantní styl

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Soukromá škola

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Rocker oblečení

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

Malá rada: pokud si oblečení vybíráte sami, pak je vybírejte v několika kategoriích najednou, jinak mohou někteří Simíci přijít na večírek v obyčejném oblečení, zatímco jiní se obléknou slavnostně.

Vytvoření a základy správy klubu v The Sims 4 Pojďme se společně bavit

To je vše. Bavte se se svými kluby a více klubových bodů za své „Klubové odměny“.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»