News

Jak naučit kočku chodit k popelnici v The Sims 4

Čtvrtý rozšiřující balíček pro Sims 4. Datum vydání: 10.11.2017. XNUMX. XNUMX.

S tím se ve městech objevili noví čtyřnozí obyvatelé — kočky a psi.

Vytváření domácích mazlíčků je velmi vzrušující proces, protože katalog obsahuje desítky plemen pro každý vkus, včetně těch nejvzácnějších. Kočky se liší tvarem tlamy, uší, ocasu a srsti, psi se také dělí na velké a malé. Hráč si dokonce může vytvořit vlastní plemena jednoduchým „smícháním“ dvou plemen v editoru Create a Character. Ale to není vše. Místo kočky si můžete pořídit mývala a místo psa lišku. Budou mít dokonce svůj zvláštní hlas, i když jinak se budou chovat jako běžní mazlíčci.

Pokud se vám standardní barvy domácích mazlíčků zdají příliš nudné, můžete si pohrát a vybarvit své zvířátko jako bengálský tygr, plechový dřevorubec, panda, patchworková panenka nebo halloweenská kostra. K dispozici je dokonce režim pro detailní barvení vlny pomocí štětců různých tvarů, razítek a šablon. Vytvořený obrázek lze doplnit vtipnou čelenkou, karnevalovým kostýmem nebo formálním límečkem.

Zajímavé:  Jak funguje mod v The Sims 4.

Sims 4: Domácí mazlíčci mohou vypadat velmi odlišně.

Domácí mazlíčci mohou vypadat velmi odlišně.

Co se týče lidských postav, vývojáři je neochudili o nové oblečení, boty, šperky a stylové účesy. Jinak nového je velmi málo. Existují pouze dva nové charakterové rysy („miluje kočky“ a „miluje psy“) a také nový životní cíl „Přítel zvířat“.

Stejně jako jejich majitelé má každý mazlíček jedinečný soubor tří osobnostních rysů. Domácí mazlíček může být hyperaktivní nebo líný, přátelský nebo vzteklý, zlomyslný nebo poslušný, loajální nebo svéhlavý. Charakterové nedostatky však lze následně zahladit tréninkem a výchovou.

Bohužel vývojáři tento doplněk nezaložili na Sims 3 „Pets“, kde byly chlupaté postavy zcela ovladatelné a nezávislé, ale na Sims 2 „Pets“, a ne tím nejlepším možným způsobem. Veškerá správa domácích mazlíčků probíhá prostřednictvím jejich majitele. Kočky a psi nemají vůbec žádné rozhraní; nevidíte ani jejich potřeby, natož jejich rodokmen, dovednosti nebo zavazadla. Zvířata také nemají vlastní náladovky, odměny za body štěstí a nálady. Když zvířeti něco vadí (jeho portrét zčervená), může se ho majitel zeptat: «Co se stalo?» nebo počkat na informační okénko, že zvíře má hlad nebo chce na záchod.

Sims 4: Domácí mazlíčci jsou ovládáni prostřednictvím svých majitelů.

O domácí mazlíčky se starají jejich majitelé.

I ty nejpokornější a nejučenlivější kočky jsou velmi svobodomyslná stvoření, která se prakticky nedají vycvičit. Skáčou po pracovních deskách a jiném nábytku, žebrají o lidské jídlo, spí na postelích a pohovkách, škrábou nábytek a pijí z louží. Pokud je ale majitel pokaždé napomíná za špatné chování, časem se naučí chovat slušněji.

Sims 4: Je vzácné, aby si majitel kočky vychutnal snídani sám.

Je vzácné, aby si majitel kočky vychutnal snídani sám.

Psy lze nejen cvičit, ale také chodit na vodítku a učit povely. Majitelé mají dokonce novou dovednost „Trénink“, která jim umožňuje efektivněji najít společný jazyk se svými mazlíčky a naučit se nové triky. Od The Sims 2 se do hry vrátily řetězy s překážkami, kterými mohou projet kočky i psi. Úspěšnost jejich absolvování závisí také na tréninkové dovednosti.

Zajímavé:  Jak vydělat více v The Sims 4.

Sims 4: Psi se rádi učí povely a triky.

Psi se rádi učí povely a různé triky.

Majitel může zveřejňovat fotografie svých mazlíčků na Simstagram a pravidelně dostávat dárky, pokud zvíře získá mnoho odběratelů. Kočky a psy lze také poslat na „hon“ za sběratelskými předměty a hračkami.

Vzhledem k tomu, že se bavíme o sběratelství, stojí za zmínku, že v nové kolekci je pouze jeden přírůstek – ptačí peří. Pouze domácí mazlíčci jej mohou sbírat a přinášet majiteli. Do starých kolekcí nebyly přidány žádné nové prvky, dokonce ani nové ryby nebo rostliny. Jsou ale nová místa, kde je hledat — hromady řas na plážích a vykopávky v trávnících, kde se může postava hrabat sama nebo to svěřit svému zvídavému psovi.

Sims 4: Psi rádi hledají „poklady“ v mořských řasách na pláži.

Psi rádi hledají „poklady“ v mořských řasách na pláži.

Většinu času kočky a psi pobíhají po svém domovském území sami a dostávají se do nejrůznějších problémů. Mohou se například dostat pod palbu skunka, bojovat s divokou veverkou, utéct z domova nebo se nakazit nějakou exotickou nemocí. Uprchlé zvíře se nakonec vrátí, zvláště pokud majitel nezapomene ztrátu reklamovat. Nemocný mazlíček bude muset být převezen na městskou veterinární kliniku.

Samotná postava se může stát veterinářem. Toto není kariéra nebo povolání, ale vaše vlastní podnikání, jako je obchod nebo restaurace, které musíte vybudovat od nuly a vylepšit bonusovými body (najmout další dva veterináře, přilákat další pacienty, snížit náklady na léky atd.)

Sims 4: Veterinární klinika léčí nejexotičtější nemoci domácích mazlíčků. Samozřejmě ne zadarmo.

Veterinární klinika léčí nejexotičtější nemoci domácích mazlíčků. Samozřejmě ne zadarmo.

K otevření vlastního podniku postava ani nemusí mít průkaz veterináře. Stačí koupit prázdnou stránku, umístit na ni registrační stojan a kontrolní stůl a pak můžete začít pracovat. V budoucnu bude interiér kliniky doplněn o chirurgickou komoru (bude potřeba jen v nejtěžších případech), chemickou laboratoř, automat na léky, ale i ozdobné vozíky, noční stolky, pohovky pro návštěvníky a interiérové ​​polepy.

Zajímavé:  Jak získat speciální vlastnosti v The Sims 4.

Práce veterináře je obecně podobná práci lékaře v The Sims 4 Pusťte se do práce! Čtyřnohého pacienta je potřeba řádně vyšetřit, diagnostikovat a proč ho léčit kouzelnou injekcí nebo pamlskem. V procesu práce se zvýší veterinární dovednosti postavy, což mu umožní provádět vyšetření rychleji, snáze uklidňovat nervózní zvířata a vytvářet různé léky v laboratoři. Je pravda, že tyto léky jsou zcela specifické. Jen několik z nich je navrženo tak, aby rychle vyléčilo domácího mazlíčka nebo usnadnilo práci veterináře, ale většina způsobuje u zvířat různé neduhy.

Rozšíření obsahuje také nové přímořské městečko s nevyslovitelným názvem Brindleton Bay, trochu připomínající Barnacal Bay z The Sims 3. Zahrnuje 4 čtvrti. Náměstí Sobolya je rozděleno napůl ospalou řekou a je pohřbeno ve stínu starých rostlin. Nachází se zde městská veterinární klinika a park pro procházky zvířat. Cavalier Bay je známý svými plážemi s malebným příbojem a tlustými racky, které psi rádi pronásledují. Whiskerman’s Shipyard přitahuje toulavé kočky z celé oblasti a je také domovem námořního baru a luxusního nočního klubu.

Sims 4: Všechny toulavé kočky se shromažďují v oblasti loděnice.

Všechny toulavé kočky se shromažďují v areálu loděnice.

Na ostrově Deadgrass se nachází starý maják a muzeum historie Brindleton Bay, jehož sbírka (stejně jako historie města) není svým rozsahem nijak nápadná. V hlubinách ostrova je ukrytý starý hřbitov domácích mazlíčků, kde se po západu slunce procházejí duchové domácích mazlíčků.

Sims 4: Ostrov Deadgrass obsahuje starý maják, městské muzeum a starý hřbitov domácích mazlíčků.

Na ostrově Deadgrass můžete navštívit starý maják, městské muzeum a starý hřbitov domácích mazlíčků.

Pozemky mají několik nových vlastností, které vám umožní přilákat na ně domácí nebo toulavé mazlíčky, rychle zvládnout dovednost výcviku nebo zvýšit šance na úspěšný chov zvířat.

Sims 4: Toulaví psi se shromažďují na plážích Cavalier Bay a kočky je lepší hledat v oblasti loděnice.

Toulaví psi se shromažďují na plážích Cavalier Bay a kočky je lepší hledat v areálu loděnice.

Zajímavé:  Jak přivolat smrt v The Sims 4.

Stavební katalog byl aktualizován o mnoho nových položek. V prvé řadě jsou to produkty pro zvířata: misky, tácy, pelíšky a kočičí domečky, škrabadla, nosiče, legrační hračky (míčky, pískadla, škvírky) a výše zmíněné řetězy překážek.

Sims 4: Přidány položky péče o domácí mazlíčky.

Dodatek obsahuje předměty pro péči o domácí mazlíčky.

Brindleton Bay je město kontrastů, kde vedle sebe existují luxusní sídla s útulnými domy, ale většina interiérů je navržena v koloniálním a rustikálním stylu s lehkou přímořskou atmosférou. Katalog obsahoval spoustu útulného čalouněného nábytku, vyřezávané postele, stoly a židle, drahé obrazy v masivních rámech, těžké závěsy a rustikální závěsy, měkké koberce, ale i vintage příborníky, komody, skříně, krby a sanitární zařízení.

Sims 4: Noc duchů v místním baru.

Noc duchů v místním baru.

Dekorativní prvky zahrnují nejen květinové aranžmá a „mořské“ prvky, ale také docela moderní samolepky a figurky s domácími mazlíčky. Mimochodem, některé z tohoto dekoru jsou k dispozici pouze veterináři. Například poštovní schránka ve tvaru kočky. V katalogu staveb se objevily nové dveře, okna, krytiny, rostliny na zahradu, dekorace na střechy a některé další prvky.

V nových stáncích se podávají nejen rybí pokrmy a teplé nápoje, ale také pamlsky a hračky pro domácí mazlíčky. Mimochodem, v dodatku je jen jeden nebo dva nové recepty. Stejně jako v rozšíření města se je postava naučí vařit až po zadání objednávky v kiosku. Součástí loděnice je i rybí kiosek, kde si můžete koupit čerstvé ryby k večeři a zároveň doplnit rodinnou sbírku.

Sims 4: Existuje několik receptů, které lze nalézt v nových obchodních kioscích.

V nových nákupních kioscích je k dispozici několik receptů.

Velmi užitečnou novinkou je robotický vysavač, který automaticky uklízí prostor. Nebo spíše na části webu. Pro co nejúčinnější čištění jej budete muset pořádně vylepšit. Majitel domácích mazlíčků nebo veterinární klinika tuto vychytávku určitě bude potřebovat, protože nemocní mazlíčci dokážou svým odpadem velmi rychle zničit každý interiér. Mimochodem, kočky na takový vysavač reagují jinak. Někteří zděšeně utíkají, jiní si nenechají ujít příležitost svézt se jako vánek.

Zajímavé:  Jak rychle vyvinout dovednost v The Sims 4 bez kódů.

Sims 4: Kočky reagují na luxusní vysavač jinak.

Kočky reagují na luxusní vysavač jinak.

Jak porozumět tomu, co chce zvířátko ve hře Sims 4. Porozumění potřebám domácího mazlíčka v Sims 4

Když kliknete na zvířátko v sekci Péče o zvířata v The Sims 4 se objeví tlačítko «Co». Se to stalo?»což dovoluje učit se, jaké potřeby je potřeba mazlíčkovi uspokojit. To umožňuje hráči rychle reagovat na své potřeby mazlíček, poskytování je pohodlný a péče. Ale, Důležité zapamatovat sike kterému může vést špatné zacházení ze strany hráče k tomuže mazlíček na chvíli uteče.

Vyberte příslušnou sekci pomocí níže uvedeného odkazu:

Co se stane, když v The Sims 4 zacházíte se svými mazlíčky špatně

Jak pomoci svému mazlíčkovi vyrůst v The Sims 4

Jak vychovat kočku v The Sims 4

Jak si vybrat kouzelné zvířátko v Sims 4

Je možné otěhotnět z Woohoo v Sims 4

Užitečné tipy pro péči o vašeho mazlíčka v The Sims 4

Závěry

Existuje několik způsobů, jak porozumět tomu, co váš mazlíček ve hře Sims 4 chce. Nejprve na něj můžete kliknout a vybrat sekci „Péče o mazlíčky“. Zobrazí se tlačítko „Co se děje?“ a jakmile na něj kliknete, zobrazí se výzva, která uvádí konkrétní potřeby vašeho mazlíčka. Také, pokud se svým mazlíčkem špatně zacházíte, může vám na chvíli utéct, dokud své chování nenapravíte. Je tedy důležité sledovat a uspokojovat potřeby vašeho mazlíčka, aby byl šťastný a zdravý. A nezapomeňte, že domácí mazlíčci v The Sims 4 mají své vlastní emoce a potřeby, takže je nejlepší jim naslouchat a vyhovět jejich požadavkům.

Neschopnost adoptovat domácího mazlíčka

Abyste mohli adoptovat zvířátko v The Sims 4, musíte si zakoupit doplněk Sims 4 Kočky a psi. Po instalaci tohoto doplňku může hráč adoptovat kočku nebo psa výběrem „Rodina — Adoptovat rodinu — Adoptovat kočku/psa“ na počítači ve hře.

Zajímavé:  Jak odstěhovat dceru od matky v The Sims 4.

Role kouzelných mazlíčků ve hře Sims 4

Kouzelní mazlíčci v The Sims 4 jsou mocná stvoření, která dokážou ochránit své majitele před smrtí a dodat jim sebevědomí. Přidávají do hry prvek magie a fantazie a zpestřují její hratelnost. Ve hře si můžete zakoupit draka chrlícího oheň, moudrou sovu nebo podivného králíka s křídly v Uličce kouzel. Domácí mazlíčci se k Simíkovi připojí pomocí speciální kouzelné koule.

Zvyšte aktivitu svého křečka v The Sims 4

Abyste zvýšili aktivitu svého křečka ve hře Sims 4, musíte mu poskytnout péči. Hráč může zjistit aktuální stav mazlíčka najetím myši na jeho dům. Pro uspokojení aktivity vašeho křečka je nutné poskytnout mu možnost běhat v kolečku nebo tunely a také mu zajistit správnou výživu a pozornost.

Výcvik psa, aby šel na odpadkový koš v Sims 4

Abyste ve hře Sims 4 naučili svého psa chodit na odpadkový koš, musíte udržovat dům v čistotě a pomáhat psovi najít to správné místo. Je důležité předem určit umístění podnosu a pomoci psovi zvyknout si na něj již od mládí. Vyčištění běhounů na koberce také pomůže vašemu psovi najít své místo.

Tipy pro péči o domácí mazlíčky v The Sims 4

  1. Rychle reagovat na potřeby mazlíček, následovat jeho stav a zajistit příjemné prostředí.
  2. Kupte si rozšiřující balíček The Sims 4 kočkya psi»pokud si chcete adoptovat mazlíčka.
  3. Prozkoumejte možnosti magie domácí mazlíčci, mohou výrazně zpestřit hratelnost.
  4. Věnujte pozornost péči pro domácí mazlíčky, poskytnout jsem činnost, správně výživa a pozornost.
  5. Pomozte svým mazlíčkům přizpůsobit se potřebnému akce, jako je odchod do popelnice.

В výsledek, pochopení potřeby, funkce a schopnosti domácích mazlíčků ve hře Sims 4 umožní abyste se ponořili hlouběji do hry světa, vytváří pohodlné podmínky pro domácí mazlíčky a obohatí vaši hru.

Zajímavé:  Jak můžete kopat, sázet atd. v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»