News

Jak způsobit smrt Sims 4 cheat kód

Vše o smrti v The Sims 4: typy, vztahy se smrtí, květ smrti a kódy

Články

Autor Jarl Eirik Doba čtení 4 min Zhlédnutí 14.8k. Aktualizováno 07.09.2021

Vše o smrti v Sims 4

Smrt, stejně jako v životě, ve hře The Sims 4 je přirozený proces, který se může stát každému Simíkovi. Ve hře je více druhů smrti a o každém z nich si povíme podrobněji.

Smrt na stáří v rodině

Smrt ze stáří je ve hře nejlogičtější a nejjednodušší. V určený den si pro vaši postarší postavu přijde stařena s kosou a vezme člena vaší rodiny do jiného světa. To se děje podle plánu, protože na panelu postav můžete vidět, kolik dní mu zbývá. Jakmile dojde měřidlo života, smrt si pro vašeho Simíka může kdykoli přijít. Obecně platí, že životnost postavy závisí na nastavení hry, lze je nastavit dle libosti, dokonce můžete postavu učinit nesmrtelnou.

Smrt citem

Ano, ano, pochopili jste vše správně, zemřít můžete i z přemíry emocí. Pokud vaše postava přejde do třetí fáze některého z emočních stavů, pak do čtyř hodin zemře jako tato směšná smrt. Můžete například zemřít hysterickým smíchem nebo přílišným smutkem. Je těžké přimět Simíka, aby to udělal, ale je to možné.

Smrt z vnější činnosti

Jejich seznam může být nekonečný. Postava může odejít do jiného světa z hladu, z elektrického šoku, z utonutí nebo ji dokonce sežere dravá rostlina! Sledujte své svěřence pečlivěji, abyste tomu zabránili.

Zajímavé:  Jak pohybovat kurzorem bez myši v The Sims 4.

Kde najít smrt

Smrt je poměrně záhadná postava. Jak se vám líbí nápad pozvat smrt na šálek kávy? Nebo možná dokonce na rande! To je docela možné. Existuje několik způsobů, jak to udělat.

  1. Pokud smrt vzala některou z postav vaší rodiny. Poté s ní můžete navázat kontakt a ona se objeví na panelu přátel Simíka. Je tedy na vás, do jaké míry si s ní vybudujete vztah, je na vás.
  2. Pomocí svých oblíbených cheatů. Pomocí kódu vývojáře můžete přijmout smrt do své rodiny a s tou novou si pak dělat, co chcete.
  3. Pokud nemáte to štěstí setkat se se smrtí přirozeně, pak se opět uchýlíme ke kódu vývojáře a prostřednictvím poštovní schránky použijeme funkci „Seznámit se se všemi“. Hledáme smrt dále na seznamu známých a voilá.

Vztah se smrtí

Když se trochu více pozastavíme nad vztahem se smrtí, tak musím říct, že to může zajít kamkoliv. Můžete se stát párem, přáteli nebo kamarády. Často kladená otázka: «Je možné porodit dítě ze smrti?» Ne, bohužel po smrti nebude možné mít dítě.

Je možné stát se smrtí v Sims 4

V doslovném smyslu této fráze se nemůžete stát smrtí. Simíka však můžete přidat do své rodiny pomocí vývojářského kódu a hrát za tuto postavu. K dispozici je také dovednost smrti, kterou lze vylepšit. Obecně se se smrtí můžete bavit různými způsoby, vše záleží na vaší fantazii.

Death Flower Sims 4

Ve hře je také květina zvaná Květina smrti, kterou může vypěstovat každý Simík, který dosáhl dovednosti Zahradnictví 5. úrovně. Poté můžete křížit rostliny a musíte zkřížit granátové jablko a orchidej, abyste získali semeno květiny smrti, pak je zasadili a starali se o ně. Pokud jste příliš líní na to, abyste vylepšili své zahradnické dovednosti, můžete to udělat pomocí cheatů. Přečtěte si na našem webu článek o kódech pro dovednosti postav v The Sims 4.

Zajímavé:  Jak správně zadat kód vývojáře v The Sims 4.

Kódy pro smrt Simíků (postavy)

Cheaty na smrt ve hře Sims 4

Kliknutím na znaménko plus rozbalíte seznam cheatů na smrt.

  • Sims.add_buff Buff_Hysterical — Váš Simík za pár hodin zemře smíchy.
  • Sims.add_buff Buff_Mortified — postava zemře po několika hodinách z rozpaků.
  • Sims.add_buff Buff_Enraged — po několika hodinách sim postava zemře na infarkt.
  • Sims.add_buff Buff_Motives_Hunger_Starving — po sim dni postava zemře hlady.
  • Sims.add_buff Buff_Death_Electrocution_Warning — Sim zemře na úraz elektrickým proudem.
  • Sims.add_buff buff_Death_ElderExhaustion_Warning — smrt z přetížení.
  • Death.toggle true/false — povolí/zakáže smrt. Abyste zabránili umírání Simíků na hrací ploše, zadejte kód Death.toggle false.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»