News

Jak zvýšit úroveň komunikace v The Sims 4

Jak zlepšit vztahy v The Sims 4: tipy, tajemství, kódy

The Sims 4 není jen zábavná hra, ale také úžasný virtuální simulátor reálného života. Jedním z důležitých aspektů jakéhokoli dílu série vždy byly a zůstávají vztahy. A to není překvapivé, protože postavy milují navazování nových známostí, komunikaci mezi sebou, přátelství a lásku. Stejně jako skuteční lidé. V tomto materiálu se podělíme o několik tajemství, jak zlepšit vztahy v The Sims 4 a posunout se do nové, bližší fáze se svým přítelem nebo vyvolenou z vašeho srdce.

Budování přátelství

Tento druh interakce je základní, protože odtud můžete přejít k užším kontaktům, jako je „blízký přítel“ nebo „romantický partner“. Jak zvýšit váš vztah v The Sims 4 z pouhého známého na přítele?

Jak rychle zlepšit váš vztah

Během konverzací stačí vybrat kartu s různými přátelskými akcemi. Samozřejmě si budete muset nějakou dobu počkat, než se z obyčejného seznámení stane někdo bližší, ale pak budete mít dva pozitivní nálady najednou.

Nejlepší přítel

Vývojáři se rozhodli nezůstat jen u prostého přátelství a dali hráčům příležitost, aby se stali nejlepšími přáteli. Toto je úplně poslední fáze přátelství, která je v The Sims 4 k dispozici. Jak zlepšit vztahy na tuto úroveň? Stačí pokračovat v dobré komunikaci s postavou, která je dobrým přítelem. Po nějaké době se samotný vztah posune do další fáze a stane se ještě silnějším. Mimochodem, v Sims 4 může mít postava pouze jednoho nejlepšího přítele.

Zajímavé:  Jak používat cheat na The Sims 4 _skill_level major_baking.

Rozvíjení romantických vztahů

Co jsou The Sims bez lásky a romantických rande? Je prostě nemožné si hru představit bez milostného příběhu. Proto otázka, jak zlepšit úroveň vztahů se svou drahou polovičkou v The Sims 4, zůstává aktuální dodnes.

Jak zlepšit úroveň vašeho vztahu

Jakýkoli romantický vztah ve hře začíná přátelstvím, takže pokud je taková potřeba, doporučujeme použít tipy z předchozích částí. První fáze milostného vztahu lze dosáhnout neustálým flirtováním a objímáním. Když je postava připravena, váš Simík dostane novou možnou akci – Navrhněte, abyste se stali párem. Poté hrdina obdrží speciální moodlet.

Zamilované postavy se mohou kdykoli rozhodnout pro svatbu. Přitom není vůbec nutné čekat na určitý okamžik. Stačí během dalšího rozhovoru vybrat záložku romantika a kliknout na zobrazenou nabídku k sňatku. Stále doporučujeme sledovat náladu vašeho partnera, protože pokud není v dobré náladě, máte velkou šanci na odmítnutí.

Cvičení dovednosti kouzla

Okouzlující postavy s větší pravděpodobností udělají dobrý dojem a rychle rozšíří vztahy. V The Sims 4, stejně jako v předchozích dílech série, je tato dovednost spojena se zlepšenou komunikací obecně a také s dalšími přátelskými interakcemi. Kromě toho se šarm bude hodit i v některých typech práce, kde může váš svěřenec získat povýšení.

Jak zlepšit váš vztah

Jak zvýšit vztahy v The Sims 4 pomocí této užitečné dovednosti? Nejprve musíte napumpovat své kouzlo na maximální úroveň. Snažíme se co nejčastěji zapojovat do rozhovorů s ostatními postavami, procvičovat řeč pózováním před zrcadlem a také číst speciální literaturu o diplomacii.

Poté, při komunikaci s přáteli, budete moci využívat nové jedinečné příležitosti, které se otevřou s maximální úrovní dovedností. S jejich pomocí se problém, jak zvýšit vztahy v The Sims 4, během pár minut vypaří. Takovému kouzlu prostě nejde odolat!

Zajímavé:  Jak funguje teleport v Sims 4.

Jak zlepšit vztahy v The Sims 4: kódy

Abyste se se svým vyvoleným nebo kamarádem sblížili, není vůbec nutné trávit dlouhé hodiny nekonečnými rozhovory, abyste získali souhlas. Jednoduše můžete použít speciální kódy, které vám značně usnadní virtuální život:

Jak zlepšit váš vztah

  • testingcheats true *jméno a příjmení postavy* *jakákoli hodnota od 0 do 100* *typ vztahu* — toto je jeden z nejoblíbenějších kódů vztahu. Používáme to a už se nedivíme, jak zlepšit vztahy v The Sims 4, protože všechno už bude hotovo. Dostupné typy interakce: Friendship_Main (přátelé) a Romance_Main (láska).
  • traits.equip_trait Gregarious – společenské postavy si budou moci rychleji získávat přátele. Tento kód bude fungovat pouze po instalaci speciálního modu od TwistedMexi.
  • Traits.equip_trait Memorable – budované vztahy slábnou pomalu.
  • traits.equip_trait Attraction — dodatečný kód, který zvyšuje úroveň vzájemného porozumění nikoli s jinými postavami, ale se zvířaty.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Komunikační dovednost)

Informace o potřebě stejnojmenných postav naleznete v části Komunikace (potřeba).

komunikace — dovednost pro děti a batolata (s aktualizací č. 46), představená ve hře The Sims 4. Díky této dovednosti si děti v budoucnu budou moci rychleji najít kamarády a rychleji se o nich dozvědět něco nového.

Také, když se děti stanou dětmi, budou se moci naučit dovednosti kouzla, komedie a neplechu rychleji než ostatní.

Zajímavé:  Jak používat dramatický mod v The Sims 4.

Komunikace u dětí [ ]

Dovednost sdělení u dětí se zvyšuje, když mluví s dospělými postavami, sledují tablet Kvolik a také když mluví s plyšovými hračkami. Děti s povahovým rysem „Okouzlující“ si rychleji rozvíjejí komunikační dovednosti. Zatímco je postava ve fázi batolete, nedostává odměny za dosažení nové úrovně této dovednosti.

Se zvyšováním úrovně komunikačních dovedností se bohužel neotevírají žádné nové možnosti.

Komunikace je obrovským krokem v životě každého dítěte.

Komunikace u dětí [ ]

Když se dovednost zlepší, postava získá náladu „Sebevědomí“. Dovednost dítěte lze zlepšit hraním si s různými hračkami, chatováním, sledováním Sim.TV na počítači a sociálními interakcemi. S touto dovedností je spojen životní cíl „Světské lvíče“.

Naučit se mluvit je prvním krokem na cestě každého dítěte ke společenskému stvoření. Těm dětem, které se rozhodnou zaměřit na komunikaci a přátelství, to pro ně bude nepochybně snazší po celý život.

možnosti [ ]

  • Naučte se idiomy na počítači
  • Hra s velkou plyšovou hračkou odstraňuje smutek
  • Dělejte si legraci z nálad ostatních postav
  • Rozvíjejte schopnosti šarmu a zlomyslnosti

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»