News

Jak zobrazit náhled modu The Sims 4

Sims 4. Do modů jsem přidal mody, ale nezobrazují se

Mám nejnovější verzi se všemi doplňky. Načerpal jsem hromadu čerstvých modů (mody scénářů a doplňkový materiál, jako je obrovské množství účesů a oblečení, čili rozhodně nejde o to, aby si s verzí nerozuměl). Nejsou zobrazeny vůbec, a to ani v seznamu příplatků. modifikace obsahu a scénáře. Dříve, když jsem si to stahoval na plážové aktualizaci, bylo vše úplně jinak. těch. složka mods byla v hlavní složce sims 4. Nyní byly vytvořeny 2 složky (vše je na fotce) a mody jsou v elektronickém umění. co bych měl dělat? Jak stahovat mody?

Nejlepší odpověď

Aby mody fungovaly, musíte jít do nastavení hry -> jiné a zaškrtnout políčka pro „mody scénáře jsou povoleny“ a „povolit uživatelský obsah“ (druhé se jmenuje nějak tak, je přesně nad scénáři. I nepamatuji si přesné znění. Poté klikněte na tlačítko použít a restartujte hru. Měl by se zobrazit veškerý obsah načtený do složky „módy“ – skripty a obsah jsou různé soubory lze číst, ale části modu s formátem TS4SCRIPT bez nich nefungují.
Samotné mody a jejich překlady by se navíc měly nacházet přímo ve složce Mods, bez podsložek. Hra nevidí mod, pokud je v podsložkách. To se nevztahuje na jiný obsah, jako jsou doplňky, předměty, vzhledy atd. Takové věci se dají nacpat až do 5 podsložek, všechno se přečte.

Borůvkové bluesStudent (197) před 2 lety

Děkuji. Nevěděl jsem, že modifikace skriptů nemohou mít podsložky?

Zajímavé:  Kde získat elixír na změnu slabých stránek The Sims 4.

Jiné odpovědi

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»