News

Jak změnit verzi The Sims 4

Lidi, vysvětlete prosím, jak aktualizovat verzi Sims 4. Na oficiálních stránkách Sims 4 ukazují, jen UKAZUJÍ nové verze, co se změnilo, bla bla, ááá kde stáhnout. Nová verze. Ne, na YouTube už hledáte novinky o módě, „co to sakra?“ jak je aktualizovat. Já nevím, koukneš na YouTube, tam si taky musíš stáhnout program, tam má každý svůj program, potřebuješ opravit, ss, a ještě něco, exploduje mi mozek, jak je to všechno složité

Hlasujte pro nejlepší odpověď

musíte mít licenci

slonStudent (110) před 2 lety

A co licence, aktualizuje se automaticky?

CL4P-TP Šalvěj (10243) slon, takže ano

slonStudent (110) před 2 lety

A pokud do licencované verze přidáte mody stažené z internetu, budou také aktualizovány?

CL4P-TP Šalvěj (10243) slon, č.p

slonStudent (110) před 2 lety

Jak aktualizovat Sims 4 na nejnovější verzi

Jak aktualizovat Sims 4 na nejnovější verzi

Aktualizace pro licencovanou verzi The Sims 4 jsou vydávány neustále. Vývojáři navíc podporují nejen čtvrtý díl oblíbené franšízy, ale i jeho předchozí generace. Zásadní změny se často neprovádějí, protože k tomu slouží aktualizace. Jsou vytvořeny s cílem opravit nalezené chyby, přidat trochu zpestření hry a vylepšit současnou mechaniku. Pokud jsou aktualizace pro uživatele licence Sims dokončeny několika kliknutími, budou muset „piráti“ hodně trpět a zvolit pohodlnější metodu. V této příručce se budeme podrobně zabývat každou z uvedených možností.

Aktualizace licence

Oficiální verze hry podléhá neustálým změnám, i když drobným. V důsledku toho museli vývojáři pečlivě zvážit systém pro instalaci aktualizací — zvládli to perfektně. V závislosti na spouštěči, ze kterého se Simíci načítají, musíte provést několik jednoduchých, téměř podobných operací. Čtvrtý díl je k dispozici ke stažení na Steamu a Originu. Pokud na platformě povolíte příslušné funkce, hra se automaticky aktualizuje. V ostatních případech budete muset přejít do knihovny aplikací a kliknout na „Aktualizovat The Sims 4“. Důležitým bodem je aktivace položky „Podpora uživatelského obsahu a úprav“. Umožní vám pracovat s novinkami v pasivním režimu.

Zajímavé:  Jak získat peníze v The Sims 4.

Pirátská aktualizace

Hlavním problémem pirátů je nedostatek oficiálně doplňovaných souborů. Jednoduše řečeno: abyste mohli přidat aktualizační kód do existujících souborů, budete muset jednat „čelem“, tedy přímo se ponořit do adresářů. Nebuďte však zklamaní – tento proces je již dlouhou dobu automatizovaný. Dále nabízíme dvě alternativní metody aktualizace pirátských Simíků.

Přeinstalace hry

Extrémně primitivní metodě však nelze upřít, že funguje. Jednáme podle plánu: Simíky kompletně odinstalujeme, na internetu najdeme požadované vydání a klidně je přetočíme na disk. V tomto případě se vyplatí stahovat z torrentových repacků, protože autoři své výtvory neustále znovu načítají. Je důležité úplně odstranit všechny staré komponenty, jinak jsou možné konflikty mezi generacemi programů.

Použití dodatečného softwaru

Podobných programů je na trhu opravdu hodně, ale jeden z nejvhodnějších se jmenuje Sims 4 Updater. Umožňuje „pirátům“ rychle aktualizovat hru na nejnovější verzi a stáhnout chybějící doplňky. Stačí nainstalovat aplikaci do počítače, provést prvotní nastavení (určit cestu k Simíkům) a poté může program fungovat v pasivním režimu. Schopnost spravovat aktualizace sami nezmizí, takže ve správný čas můžete nainstalovat požadované soubory, nahradit aktuální a odstranit ty nepříznivé.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»