News

Jak změnit svůj prázdninový dům v The Sims 4

Pokud se pokusíte použít konstrukční kódy pro The Sims 4, může se stát, že se váš web stane zcela jedinečným a neobvyklým. Není pravda, že na celém světě jsou další takoví Simíci. Normální pravidla hry The Sims 4 vám například neumožňují zvednout podlahovou skříňku a umístit ji na zeď nebo umístit záchod doprostřed místnosti – se stavebními předpisy je vše možné. A dokonce i nepřístupné předměty pro nejvyšší úrovně vaší kariéry vám budou odhaleny během pár sekund, stačí zadat požadovaný kód v konstrukčním režimu.

Cheat kódy pro stavbu v Sims 4

Na první pohled se zdá, že v The Sims 4 není tolik kódů pro stavbu — pouze 5. Poskytují však přístup ke všem skrytým a nepřístupným objektům, umožňují umístit předměty v domě kamkoli bez buněk a dokonce změnit veřejné město oblasti!

  1. bb. showhiddenobjects – umožňuje obnovit přístup ke skrytým objektům ve stavebních a nákupních režimech. Když jste například splnili nějaký herní úkol, některé předměty se vám zpřístupnily a po splnění úkolu zmizely z katalogu. Pokud se vám náhle v tomto případě něco líbí, můžete pomocí tohoto kódu snadno obnovit celý katalog a vybrat požadovanou položku budovy. Chcete-li v celém katalogu najít pouze skryté objekty, zadejte do vyhledávacího pole slovo „debugging“ (v anglické verzi hry „debug“).
  2. bb.ignoregameplayunlocksentitlement – umožňuje nakupovat nedostupné kariérní položky v katalogu stavebních režimů. To znamená, že ty předměty, které jsou vydány pouze po dosažení určité kariérní úrovně, vám budou kdykoli k dispozici s tímto kódem. Po zadání kódu se doporučuje opustit a znovu vstoupit do nákupního režimu.
  3. bb.moveobjects – používá se k umístění objektů kdekoli na webu. Například chcete umístit nějaký předmět (nábytek, okno, dveře) na určité místo v domě nebo bytě, ale mřížka webu to neumožňuje. Použitím tohoto cheatu ve stavebním módu budete moci umístit tuto položku přesně tam, kde ji potřebujete, dokonce i mimo mřížku a bez jakýchkoli omezení. Tento konstrukční kód posouvá objekty libovolným směrem, horizontálně i vertikálně.
  4. bb. povolitfreebuild – umožňuje přístup k úpravám veřejných prostor, jako je nemocnice, policejní stanice, vědecká laboratoř, renovace kolejí kampusu v rozšíření univerzity, stejně jako skryté oblasti.
  5. bb. showliveeditobjects — otevírá přístup ke skrytým předmětům a dekoracím, které byly použity k vytvoření měst.
Zajímavé:  Jak se milovat v The Sims 4.

V režimu sestavení a nákupu se také často používají klávesové zkratky

  • směna+ ] – zvětší vybraný objekt
  • Shift+[ – zmenší velikost vybrané položky
  • Ctrl + F – umožňuje umístit podlahovou krytinu diagonálně (dalším stisknutím se podlaha vrátí do původní polohy)

Kódy se zadávají do speciálního řádku zvaného konzole. Aby se zobrazil, použijte kombinaci kláves Ctrl + Shift + C. Kódy je nejlepší zkopírovat z našeho webu, abyste se při ručním zadávání nedopustili chyb. Všechny kódy lze zadávat jak malými, tak velkými písmeny. Pokud jste právě spustili hru, zadejte nejprve testingcheats true, tím se aktivuje zadání zbývajících kódů. Po použití kódu, který potřebujete, můžete konzoli zavřít, stačí stisknout ESC.

Jak můžete vidět, když znáte kódy pro stavbu v The Sims 4, můžete snadno vylepšit své stránky a získat přístup k zamčeným předmětům. A to vše doslova během několika sekund.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»