News

Jak se milovat v The Sims 4

Jickel Oracle (57358) Anton Ronzhinov, Samozřejmě je pravda, že se sestavy liší, na některých místech jsou mody omezené (nefungovalo to kvůli něčemu, násilí v modu a něco, kde se zabíjí a střílí atd.), nebo tam jsou nějaké chyby, pak se objevily jiné módy a šly křivě. Kolekci je obecně potřeba si upravit na míru, protože právě teď aktivně vycházejí verze a móda je sama o sobě pokřivená záležitost, částečně

Nemohou jít na sexodrom, tedy do postele.

Související dotazy

Jak se milovat v The Sims 4

Woohoo je mechanická a romantická interakce mezi postavami v The Sims 4, která nahrazuje a cenzuruje sexuální styk. Hráči mají na výběr ze dvou akcí: prostě woohoo nebo počít dítě. Bavit se mohou mladé, dospělé i starší postavy.

Teenageři se nemohou věnovat plnohodnotnému woohoo. Ale je pro ně k dispozici další interakce — „Folling around“. Zcela opakuje mechaniku woohoo, ale bez možnosti otěhotnění.

Dále se dozvíte o všech místech a lokacích dostupných pro Woohoo v The Sims 4.

Postel

Klasická lokace dostupná se základní hrou. Pro začátek musí mít obě postavy přístup k manželské posteli na obou stranách. Ujistěte se, že alespoň polovina hrací buňky je volná pro průchod.

Zajímavé:  Jak získat protijed v Sims 4.

Postel můžete umístit kdekoli, dokonce i na veřejném prostranství — to nebude Simíky obtěžovat. Ale mohou se stydět, pokud je jiné postavy přistihnou při něčem oplzlém.

Vesmírná loď

K dispozici také se základní hrou. Existuje několik možností, jak se dostat na vesmírnou loď: postavit si ji sami na svém vlastním dvorku nebo se zúčastnit festivalu Umnikon, který je k dispozici s doplňkem Pojďme se spolu bavit. Třetím způsobem je stát se vědcem z doplňku Get to Work.

V prvním případě přejděte do konstrukčního režimu a najděte základ rakety. S druhou možností si počkejte na začátek festivalu Umnikon. Koná se každý týden v úterý od 10:00 do 16:00.

Vesmírná loď v San Myshuno bude zcela nebo částečně postavena. Vaše postava možná bude muset použít své dovednosti a dokončit raketu sama. V laboratoři kariéry vědce je loď také postavena od nuly.

K woohoo ve vesmíru nepotřebujete raketovou vědu.

Observatoř

K dispozici se základní hrou. Můžete si ho koupit ve stavebním režimu, nebo zajít na festival Umnikon nebo do sekce Myshuno Meadows — San Myshuno Central Park. Položku můžete umístit na jakékoli veřejné místo. Simíci vstupují do malého stánku pod dalekohledem, který se začne třást se srdíčky a ohňostrojem roztroušeným po okolí.

Sprchová kabina

V předchozích dílech byla duše standardní položkou pro woohoo a byla přidána se základní hrou. Ale v Sims 4 se stal dostupným pouze s doplňkem At the University.

Postavy se automaticky mění v ručníky a schovávají se za párou — nebudete je moci špehovat. Akci předchází animace vášnivých polibků.

vír

Původně k dispozici pouze s rozšiřujícím balíčkem Backyard. Později vývojáři ke standardní hře přidali vířivku. Simíci nebudou moci zahájit proces, zatímco ostatní Simíci sedí ve vířivce. Automaticky začnou vycházet po kliknutí na akční tlačítko.

Zajímavé:  Jak přimět kočku, aby rostla v Sims 4.

Sauna

Zavedeno s doplňkem Spa Day. Můžete posílat postavy do jakékoli lázně nebo instalovat objekt z konstrukčního režimu.

Upozornění: Lázně nejsou ve městě standardně dostupné. Hra vám nabídne její umístění na mapu, pokud máte nainstalovaný doplněk Spa Day. Stránky se nachází v Galerii, autor — Maxis.

Stan

Stany byly dodávány s doplňkem „Hike“. Lze zakoupit v režimu Build Mode nebo v obchodě na cestovatelském webu Granite Falls. Stan je uložen v inventáři Simíka a lze jej umístit na libovolné volné místo.

Dřevěná místnost

Alternativa ke standardním skříním se objevila s doplňkem Pojďme se spolu bavit. Funkčnost je stejná jako u běžného šatníku, jedinou výjimkou je možnost zapojit se do woohoo. K dispozici pro teenagery.

Křoví

V režimu nákupu vyberte keř „Podle pravidel“ s růžovými listy ve tvaru srdce. V něm budou moci postavy woohoo hrát venku, na veřejném místě nebo na svém domácím pozemku.

Rakev a vzhled netopýrů

Tato akce je dostupná pouze pro upíry. Nastěhujte se do jakéhokoli domu (zařízeného!) ve Forgoton Hollow nebo si kupte rakev v režimu Build Mode.

Upíři mohou woohoo v lidské podobě nebo se proměnit v netopýry. Druhá možnost je dostupná kdekoli – postavy se promění a okamžitě vyletí do vzduchu.

Hromada listí

Objevují se na veřejných místech během podzimního pádu listí, pokud máte nainstalovanou herní sadu Seasons. Simík si může hromádku postavit sám nebo si ji koupit v režimu sestavení.

Pokud byla hromádka shromážděna již dávno a shnila, budou Simíci po woohooing cítit nepohodlí.

Маяк

Malebné místo na ostrově Deadgrass z herního setu Pets. Simíci vyšplhají na nejvyšší bod věže a odejdou.

Trezor na hotovost

Trezor na peníze je velká skříň s bezpečnostním systémem, do které si rodina může uložit své peníze. Navenek to připomíná skříň z Pojďme se spolu bavit. Objevilo se v sadě Path to Glory.

Zajímavé:  Jak spustit The Sims 4 na Windows 10.

Pokud do trezoru přidáte velkou částku, objeví se uvnitř spousta peněz. V něm budou moci postavy woohoo stejně jako v hromádce s listím.

Spací kapsle

Dostupné v sekci «Lůžka» v konstrukčním režimu.

Animace je docela zajímavá: kapsle se začne otáčet kolem své osy a na panelu se objeví kardiogram se srdíčky. Na konci animace se Simíci převalí a vypadnou na podlahu, stejně jako v rakvi. Potřeby splňuje i kapsle.

Vodopád

K nalezení vodopádu budete potřebovat rozšiřující balíček Island Living. Cesta na divoký ostrov Mua Pel’am. Vodopád se nachází na okraji mapy.

Během animace se Simíci schovávají za krásný proud vody — velmi filmové.

Kontejner na odpadky

Ne nejpříjemnější, ale přesto zajímavé místo. Kontejner je k dispozici v rozšíření Sustainable Living v režimu nákupu nebo na všech veřejných prostranstvích v Evergreen Harbor.

Kromě toho mohou Simíci najít nábytek, jídlo a zdroje k recyklaci a vytváření ekologických předmětů.

Bydlení v Black Spire Outpost

Předsunutá základna je tranzitní bod pro vaše postavy, kde si mohou odpočinout a doplnit své potřeby. Vzhledem k nevýraznému přijetí herní sady Batuu hráči je tato lokalita považována za jedno z nejvzácnějších míst pro cvičení woohoo.

Zajímavost: Během animace hraje hudba Star Wars.

Teplé jaro

K dispozici ve veřejné části — lázeňský dům onsen ve sněžném středisku. Podobné jako woohoo s jacuzzi.

V konstrukčním režimu jsou k dispozici dva typy horkých pramenů. Hrozí, že vás chytí jiné postavy.

ledová jeskyně

Lokalita je dostupná pouze během unikátní akce – expedice na horu Komorebi. Na jediném tranzitním místě si Simíci budou moci „odpočinout“ a doplnit své potřeby.

Stodola pro zvířata

Stodola je samostatný malý domek pro hospodářská zvířata, krávy a lamy. Přišlo s doplňkem „Country Life“. Vaši Simíci také budou moci využívat stodolu k jiným účelům.

Zajímavé:  Jak vyrobit robota v The Sims 4.

Během animace se nad domem objeví srdce, ale ne obyčejné, ale z kousků sena.

Foto budka

Objevuje se během plesu v rozšíření High School v herním světě Copperdale. Pokud jste nestihli stánek, nebojte se. Během dospívání bude mít postava čas několikrát se zúčastnit promoce.

Tunel lásky, Ruské kolo a Dům hrůzy

Všechna tři místa jsou k dispozici na místě v zábavním parku v Copperdale Wharf. Mechanika je stejná: Simíci jdou do „králičích děr“ a na chvíli zmizí, zatímco se kolem nich objeví srdce a ohňostroje.

Na všech třech místech mohou být Simíci chyceni a „romantické dobrodružství“ bude přerušeno.

Dům na stromě

The Treehouse je poslední nová woohoo lokace přidaná od vydání rozšíření Horse Ranch. Dům je zaměřen na rodinnou hru, takže ho děti mohou postavit pouze s pomocí dospělých. V závislosti na umístění woohoo se budou nálady postav měnit. Například, když se postava pomiluje v odpadkovém koši, dostane náladu „Neupravené flirtování“: +3 štěstí na 2 hodiny. A neopatrné „hry“ ve skříni vám poskytnou moodlet „Hanger“: +1 nepohodlí na 4 hodiny.

Woohoo se neliší u vlkodlaků a mořských panen. Vlkodlaci se mohou stáhnout na všechna určená místa, stejně jako mořské panny, kterým stačí vzít na sebe lidskou podobu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»