News

Jak změnit jazyk v ini souboru Sims 4

Mám dotaz, jak změnit jazyk Sims 4 na ruštinu? Mám licenci. Viděl jsem, že musíte stisknout win+r, pak zadat slovo a tam musíte otevřít soubor locate a nastavit hodnotu na ru_RU. Tak jsem to nainstaloval, ale po spuštění to hlásí chybu spouštění. Existoval také způsob, jak stáhnout soubor ru_RU a přenést jej do souborů hry. Udělal jsem to, ale stejná chyba. Spouštěč je originální, je v ruštině. Ale Sims jsem si koupil z webu Lololoshka shop, tedy účet. To nějak ovlivňuje, jak změnit jazyk, protože v popisu hry je napsáno, že podporuje ruštinu.

Příručky pro hry Sims 4 Russification

Zasraný vševěd · 14. září 2020

Podívejte se do Start ve složce hry, měla by tam být zkratka jako Změnit jazyk, tj. přepnout jazyk. Zde si můžete vybrat ruštinu z podporovaných jazyků. Pokud tam je samozřejmě.

Jak změnit jazyk v Sims 4

Zdálo by se, že tak základní otázka, jak změnit jazyk v Sims 4, by měla být překvapivá. Ale není to tak jednoduché. Faktem je, že v nastavení této hry často prostě k žádné jazykové změně nedochází, a to nejen u pirátských, ale i u některých licencovaných. A mohou nastat potíže se změnou jazyka „ve specifických oblastech“, například z ruštiny na angličtinu. Co dělat? Naštěstí existují odpovědi.

V první řadě by mělo být logické připomenout, že možnost změny jazyka a možnosti jeho nahrazení jsou určeny mimo jiné tím, kde jste hru koupili nebo získali.

Zajímavé:  Jak vyléčit Simíka ze závislosti na růstu Sims 4.

Ne všechny verze The Sims 4 obsahují všechny jazyky.

Jak změnit jazyk v Sims 4

Pokud byla hra zakoupena v obchodě

Pokud jste si Sims 4 zakoupili v místním obchodě, otevřete jeho položku a podívejte se na jazyky, které jsou k dispozici k výběru. Pokud je v seznamu několik jazyků, ale nemůžete najít ten svůj, zavřete hru a odstraňte ji v klientovi Origin.

Poté změňte nastavení jazyka v aplikaci Origin Client na to, které potřebujete, a restartujte klienta. Po restartu zkuste hru nainstalovat znovu, nyní by měla být v jazyce, který potřebujete.

Stojí za to objasnit, že tato možnost funguje v situacích, kdy si můžete legálně nainstalovat požadovaný jazyk. Dokonce i pro licencované hráče, řekněme z CIS, jsou některé jazyky oficiálně nedostupné!

Přes Russifier

Jak změnit jazyk v Sims 4

Pokud je vaše verze Sims 4 pirátská a nainstalovali jste si ji např. bez možnosti nahradit ji v angličtině, pak někdy pomůže stažení a instalace plné lokalizace. Russifiers byste si měli sami vyhledat na internetu, stejně jako pokyny tam, poté, co se nejprve pokusíte zkontrolovat spolehlivost a nepřítomnost virů. Pamatujte, že to vše se děje na vlastní nebezpečí a riziko, protože obecně platí, že používáte pirátskou verzi.

Ale ani vy byste se neměli příliš bát – významná část překladů a návodů je celkem bezpečná a snadno srozumitelná, mimochodem včetně video návodů.

Po instalaci Russifieru bude vše v ruštině. Pokud potřebujete jiný jazyk než ruský, hledejte překlad do něj.

Přes nastavení registru

Další cesta vyžaduje určité počítačové dovednosti a pokud pochybujete o svých schopnostech, je lepší zavolat osobě, která o vašem počítači trochu ví. Sled akcí je však poměrně jednoduchý:

  • přejděte do editoru registru (pro většinu verzí systému Windows je to přes Start > regedit ve vyhledávací liště;
  • pak jděte někam tam: HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Wow6432Node Maxis The Sims 4 (pozor, v registru je spousta složek a podsložek, zkuste hledat přesnou cestu, abyste se vyhnuli chybám);
  • vyhledejte hodnotu Locale a nastavte požadovaný jazyk: například brazilská portugalština je pt_BR a ruština je ru_RU. Úplný seznam jazyků je v dalším odstavci.
Zajímavé:  Jak otevřít řádek v The Sims 4.

Jednoduché řešení. Ale musíte být opatrní a bohužel to vždy nefunguje.

Prostřednictvím úpravy souborů

Pokud úprava registru není vhodná, můžete změnit informace v souboru RIdOrigina.ini. Přejděte do složky, kde byl nainstalován The Sims 4, a vyhledejte soubor přibližně v této cestě: Game Bin RldOrigin.ini, otevřete pomocí programu Poznámkový blok. Hledejte řádek „Jazyk“ a na začátku řádku by měl být středník, něco takového:

Jak změnit jazyk v Sims 4

Tento středník (mimochodem, v programování je tomu tak téměř vždy) znamená, že řádek je neaktivní. Smažte a zadejte požadovaný jazyk z následujícího:

  • česky — cs_CZ;
  • dánština — da_DK;
  • finština — fi_FI;
  • americká angličtina — en_US;
  • Německo — de_DE;
  • Španělsko — es_ES;
  • Itálie — it_IT;
  • Japonsko — ja_JP;
  • Rusko — ru_RU;
  • Francie — fr_FR;
  • Korea — ko_KR;
  • Holandsko — nl_NL;
  • Norsko — no_NO;
  • Polsko — pl_PL;
  • Švédsko — sv_SE;
  • Tradiční čínský jazyk — zh_TW.

Po přepsání souboru spusťte hru a zkontrolujte. Pokud z nějakého důvodu nelze soubor upravit v poznámkovém bloku nebo se vám tato aplikace prostě nelíbí, zkuste použít například WordPad.

Stačí nainstalovat nebo stáhnout jinou verzi

Pokud nemáte kritické uložení pro hru a/nebo pokud neváháte používat pirátské produkty (morální a etické problémy z tohoto článku vynecháme), můžete si jednoduše zkusit koupit nebo stáhnout verzi hry, kde je ruský jazyk (nebo cokoli potřebujete), bude ihned po instalaci k dispozici.

Změna jazyka na MacBooku

Měli bychom také zvážit změnu jazyka z angličtiny na ruštinu na Macu.

Zde musíte postupovat takto:

  • stáhněte si program „Text Wrangler“ do AppStore;
  • přejděte do Finderu, pak do sekce Programy, naši Simíci by tam měli být;
  • klikněte pravým tlačítkem na „Zobrazit obsah balíčku“ — cesta je přibližně následující: drive_c/games/The sims 4/Hra/Bin 4;
  • otevřete soubor RldOrigin.ini. A vy už víte, jak to upravit.
Zajímavé:  Jak dosáhnout velmi pozorné nálady v The Sims 4.

Závěr

Téměř jistě vám tedy pomůže jeden ze způsobů, jak změnit jazyk na Sims 4, ať už hru spustíte kdekoli – na Windows nebo Mac a ať už používáte pirátskou nebo licencovanou verzi. Nezbývá než popřát, abyste si hru užili v jazyce, který je pro vás příjemný a nejvhodnější!

Ahmed:
Kde jsou nastavení jazyka v Sims 4?
Alfréd:

Nastavení jazyka v The Sims 4 se nachází v menu hry. Chcete-li jej otevřít, spusťte The Sims 4 a klikněte na ikonu Nastavení v hlavní nabídce. Poté vyberte „Hra“ a najděte sekci „Jazyk“. Zde si můžete ze seznamu vybrat požadovaný jazyk.

Alisher:
Je možné změnit jazyk hlasu v Sims 4?
Marjan:

Ano, v The Sims 4 je možné změnit jazyk hlasu. Chcete-li to provést, otevřete hru a přejděte do nastavení. Poté vyberte „Zvuk“ a najděte sekci „Jazykový balíček hlasu“. V této části můžete ze seznamu dostupných možností vybrat požadovaný jazyk hlasu.

Osman:
Jak změnit jazyk v Sims 4 na počítači?
Alžběta:

Chcete-li změnit jazyk hry Sims 4 na vašem počítači, spusťte hru a přejděte do „Nastavení“. Poté vyberte „Hra“ a najděte sekci „Jazyk“. V této sekci si můžete vybrat požadovaný jazyk ze seznamu dostupných.

Alim:
Jak změnit jazyk v Sims 4?
Arseny:

Chcete-li změnit jazyk v The Sims 4, otevřete hru a přejděte do Nastavení. Poté vyberte „Hra“ a najděte sekci „Jazyk“. Zde si můžete vybrat požadovaný jazyk ze seznamu dostupných možností.

Velmi užitečný článek! Když jsem poprvé spustil The Sims 4 na svém počítači, byl jsem úplně zmatený. Když jsem našel tento článek, okamžitě jsem pochopil všechny složitosti změny jazyka ve hře. Všechno se ukázalo být mnohem jednodušší, než jsem si myslel. Nyní si mohu libovolně vybrat jazyk, který mi vyhovuje, abych si hru naplno užil. Moc děkuji autorovi článku za jasný a srozumitelný návod. Nyní si mohu užít hru ve svém rodném jazyce a snadno změnit jazyk v Sims 4 podle své nálady. S tímto článkem jsem velmi spokojen a doporučuji jej každému, kdo se setkal se stejným problémem jako já!

Zajímavé:  Jak naklonovat jídlo v The Sims 4.

Rád hraji The Sims 4, ale někdy chci rozmanitost a ponořit se do herního světa v jiném jazyce. Naštěstí je změna jazyka v The Sims 4 docela snadná. Zde je několik kroků, které vám s tím pomohou. Nejprve musíte otevřít klienta Origin, který spustí hru Sims 4. Poté najděte a vyberte hru Sims 4 ve své herní knihovně. Poté vyberte „Nastavení“ a „Jazyk“. V nabídce, která se otevře, budete požádáni o výběr požadovaného jazyka ze seznamu dostupných možností. Stačí vybrat jazyk, který potřebujete, a kliknout na „Použít“. Nyní, když hru spustíte, bude zobrazena ve vámi zvoleném jazyce. Všechny texty, dialogy a tipy budou v novém jazyce, který dodá pocit novosti a zajímavosti. Osobně mi to přišlo jako skvělý způsob, jak si zpestřit hraní a získat nové zkušenosti, zvlášť když už jsem byl zvyklý na vše v jednom jazyce. Nyní mi hra Sims 4 přinese ještě více zábavy a příležitostí pro kreativitu. Pokud tedy chcete v The Sims 4 vyzkoušet něco nového a zajímavého, změna jazyka je skvělý způsob, jak přidat do hry nové barvy. Zkuste to sami – je to snadné!

S tímto problémem jsem se setkal při hraní The Sims 4 — hra začíná v angličtině, i když bych rád hrál v ruštině. Dlouho jsem hledal řešení problému, až jsem narazil na článek o tom, jak změnit jazyk v Sims 4. Ukazuje se, že vše je jednoduché: musíte otevřít hru, přejít do nastavení a vybrat Ruský jazyk. Byl jsem mile překvapen, jak jednoduché a efektivní toto řešení bylo. Nyní je moje hra v ruštině a to výrazně zlepšilo můj zážitek ze hry. Moc děkuji za podrobný návod! Nyní se mohu zcela ponořit do virtuálního světa Sims 4 ve svém rodném jazyce.

Zajímavé:  Jak posílat videa do The Sims 4 Path to Fame.

Článek je velmi užitečný a přehledný, děkuji autorovi! The Sims 4 hraju už docela dlouho, ale nikdy jsem nevěděl, jak změnit jazyk ve hře. Vždy bylo trochu trapné hrát v angličtině, protože já raději hraji v ruštině. Velká aktualizace hry pro mě byla příjemným překvapením, ale nemohl jsem přijít na to, jak změnit jazyk hry. Díky tomuto článku jsem si uvědomil, že se to dělá velmi jednoduše. Musel jsem jít do nastavení hry, vybrat sekci „Jazyk“ a vybrat ruštinu. Jsem opravdu rád, že tento proces je tak snadný. Nyní budu mnohem pohodlnější hrát The Sims 4 ve svém rodném jazyce a zcela se ponořím do světa hry. Ještě jednou díky za užitečný článek!

Radik:
Co mám dělat, když nemohu najít nastavení jazyka v The Sims 4?
Aslan:

Pokud nemůžete najít nastavení jazyka v Sims 4, zkuste následující kroky. Spusťte hru a přejděte do hlavní nabídky. Poté otevřete Nastavení a najděte sekci Hra. Pokud zde stále nejsou žádná nastavení jazyka, zkuste zkontrolovat aktualizace hry a restartovat hru. Pokud se problém nevyřeší, kontaktujte herní podporu pro podrobnější a přizpůsobenou pomoc.

Velmi mě zaujal článek o tom, jak změnit jazyk ve hře Sims 4. Ukazuje se, že jde o poměrně důležitou a užitečnou dovednost, protože každý si chce hru užít ve svém rodném jazyce. Jako fanoušek Sims jsem se s tímto problémem nejednou setkal a nakonec jsem díky tomuto článku našel řešení. Autor článku velmi stručně a srozumitelně vysvětlil všechny kroky, které je potřeba udělat pro změnu jazyka ve hře. Jsem mu za to velmi vděčný. Nutno podotknout, že článek je napsán profesionálně a je na velmi vysoké úrovni. Informace jsou prezentovány strukturovaným způsobem, který je velmi snadno srozumitelný. Postupoval jsem podle návodu z článku a díky tomu jsem si mohl v Sims 4 bez problémů změnit jazyk. Nyní si mohu užít hru ve svém rodném jazyce a být zcela ponořen do virtuálního světa The Sims. Autorovi patří velký dík za jeho práci a za to, že se s námi podělil o své poznatky. Doufám, že bude pokračovat v psaní takových zajímavých a užitečných článků. Určitě budu jeho práci sledovat a doporučovat jeho články svým přátelům!

Zajímavé:  Kde se zobrazují vzhledy v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»