News

Jak změnit domácí bonusy v Sims 4

V režimu výstavby je v levém horním rohu (vedle názvu lokality) ikona „informace o lokalitě“. Tady to změníš. Zkontroloval jsem to u usazené rodiny. „charakterové vlastnosti“ (takto hra nazývá vlastnosti webu) se bez problémů mění.
Ach ano, hádám, že to vyžaduje aktualizaci hry před vydáním „života ve městě“ (a možná i tohoto přídavku samotného).

Jiné odpovědi

Díky
Jinak jsem měl chrastítka a ráno se všechno rozbilo
A snažím se hrát bez Sithů

Jak změnit vlastnosti šarže v Sims 4?

Vlastnosti webu lze změnit v závislosti na přání. Ano, některé byty neumožňují změnit jednu z vlastností, ale další dvě lze změnit.

  1. Přejděte do stavebního a nákupního režimu.
  2. Nahoře v levém rohu se objeví deska s názvem domu (který lze změnit) a domečkem s vykřičníkem — „Informace o pozemku“.
  3. Klikněte na dům a dole se objeví další deska se třemi otazníky ve spodní části desky. Pokud byla jedna vlastnost webu určena dříve hrou, mohou být dva otazníky.
  4. Klikněte na jeden z volných otazníků a objeví se tabulka s vlastnostmi parcel.
  5. Klikněte na vybranou vlastnost a objeví se místo otazníku.
  6. Dále klikněte na druhý a třetí. V domě jsou pouze tři nemovitosti.

Například jsem vždy nastavil vlastnost oblasti na „gremlins“, abych rychle zvládl dovednost „mechanika“. Poté jej po dosažení výsledku odstraním. Každá funkce přináší do hry rozmanitost, určitou živost a rozvoj dovedností.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Lena BV [58.8 tis.]
4 года назад

Pokud přejdete do konstrukčního režimu, v levém horním rohu je dům, pokud na něj kliknete, objeví se tam panel. Zde můžete změnit charakter webu. V bytech je obvykle jedna z vlastností pevná a další dvě lze bezpečně vybrat. U domů si můžete vybrat všechny tři a pak je během hry měnit.

Zajímavé:  Kde hledat mátu peprnou v Sims 4.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ninne lla [9.4K]
4 года назад

Vlastnosti pozemku zpestřují hru, například zahradník může žít na pozemku s úrodnou půdou, jeho rostliny pak rychle zkvalitní.

Chcete-li přidat nebo odebrat vlastnost webu, musíte přejít do konstrukčního režimu a otevřít panel samotného webu vlevo nahoře pro úpravy.

Ne všechny vlastnosti lze odstranit nebo změnit. V doplňku City Life, město San Myshuno, jsou některé byty kvůli změnám zamčené, ale díky tomu je hra realističtější.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Trok [48.1K]
2 týdnů

Vzhledem k tomu, že je možné si vybrat nemovitosti jak pro bytové prostory, tak pro velké množství veřejných prostranství, je možné například zvýšit rychlost osvojování určitých dovedností a podobně. Chcete-li změnit vlastnosti svého pozemku ve hře, jako je The Sims 4, musíte provést několik kroků.

Nejprve je třeba vybrat oblast, pro kterou plánujete změnit vlastnosti. Poté musíte kliknout na ikonu domu s písmenem, jako je i.

Tuto ikonu můžete vidět nahoře, v levém rohu. Po dokončení akce se otevře okno. Tam budete mít možnost změnit vlastnosti webu.

Rád bych poznamenal, že pokud jsou na webu pevné vlastnosti, nelze je změnit.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»