News

Jak hrát z první osoby v The Sims 4 na PS4

The Sims 4 Console: Tipy a triky pro fotoaparát z pohledu první osoby

consolefps1

S nejnovější aktualizací pro The Sims 4 pro Xbox One a PS4 získáte možnost hrát s režimem fotoaparátu z pohledu první osoby! To znamená, že budete moci zažít celý režim Živého režimu očima svého Simíka. V tomto článku vám řeknu vše, co se týká kamery First Person na konzole, takže pojďme začít!

Chcete-li získat přístup k režimu fotoaparátu z pohledu první osoby, proveďte pro tyto dvě konzoly následující:

  • PS4: Podržte tlačítko R3 na ovladači (pravá analogová páčka), dokud nezískáte přístup k fotoaparátu z pohledu první osoby.
  • Xbox One: Podržte tlačítko RS na ovladači (pravá analogová páčka), dokud nezískáte přístup k fotoaparátu první osoby.

Pokud si přejete ukončit kameru z pohledu první osoby, jednoduše udělejte totéž v tomto režimu fotoaparátu, dokud režim neopustíte a nevstoupíte do normální kamery „domeček pro panenky“.

The Sims 4 Console: Tipy a triky pro fotoaparát z pohledu první osoby

Chcete-li pohnout hlavou svého Simíka, jednoduše pohybujte kolem pravé analogové páčky. Můžete jít doleva a doprava, nahoru a dolů a v podstatě se dostanete do jakéhokoli rohu, který chcete. S objekty můžete jednoduše interagovat tak, že vycentrujete kruh na střed a vyberete objekt podle svého výběru. Výběr objektů funguje stejně jako v normálním režimu fotoaparátu.

Pokud jde o přístup k uživatelskému rozhraní, můžete přepnout ze zobrazení Živý režim do zobrazení Uživatelského rozhraní stisknutím tlačítka Touch Pad (PS4) / Xbox (Xbox One). V tomto režimu můžete ovládat kameru pravou analogovou páčkou a vybírat různé možnosti v uživatelském rozhraní pomocí levé analogové páčky.

Zajímavé:  Jak vycvičit potomka upíra The Sims 4.

The Sims 4 Console: Tipy a triky pro fotoaparát z pohledu první osoby

Pokud chcete mít přístup do místností za zavřenými dveřmi, v přízemí nebo v patře, jednoduše nasměrujte kameru do požadované oblasti a stiskněte tlačítko O (PS4) / B (Xbox One) na ovladači. Pokud se chcete dostat do jiné místnosti, udělejte to samé a zaměřte se na dveře.

The Sims 4 Console: Tipy a triky pro fotoaparát z pohledu první osoby

Pokud si přejete oddálit/přiblížit kameru v režimu fotoaparátu z pohledu první osoby, jednoduše použijte levou analogovou páčku a přetáhněte ji nahoru pro přiblížení a tažením dolů pro oddálení.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»