News

Jak zkontrolovat e-mail v Sims 4

Co dělat, když se pošťák nemůže dostat do schránky v Sims 4

sims-4-mailman-nedosáhl-schránky

Hráči Sims 4 mohou někdy dostat podivné upozornění, že pošťák nemůže doručit poštu. Nejpodivnější věc je, že pošta se skutečně doručuje a můžete ji rychle vyndat z krabice. Pojďme prozkoumat, proč se toto matoucí upozornění objevuje na obrazovce a co s tím můžete dělat.

⇒ Rychlý tip: Poštář obvykle doručuje poštu v pořádku. Můžete se také rozhodnout ignorovat tato oznámení, pokud vás příliš neobtěžují.

Oprava: Mailman Sims 4 nemůže dosáhnout poštovní schránky

Zkontrolujte, zda něco neblokuje poštovní schránku

Ujistěte se, že poštovní schránce nic nebrání. Možná je poblíž poštovní schránky nebo přímo před ní plot. Odstraňte vše, co by mohlo blokovat přístup k poštovní schránce, a zkontrolujte, zda oznámení přetrvávají.

Umístěte novou poštovní schránku bez MOO

Mimochodem, pokud jste schránku umístili s MOO (Mode Objects On), hře se to nemusí líbit. MOO vám umožní porušit herní pravidla umisťování objektů.

Pro rychlé připomenutí, každý předmět ve hře má kolem sebe přidělené množství prostoru. MOO vám umožňuje upravit nebo dokonce zcela přepsat tento prostor.

Zkuste umístit novou poštovní schránku bez použití MOO a zkontrolujte, zda stále dostáváte oznámení o tom, že poštovní doručovatel nemůže dosáhnout poštovní schránky.

Umístěte novou poštovní schránku jinam

Mimochodem, někteří hráči říkali, že tato otravná oznámení se objeví, pokud poštovní schránka není přesně na okraji vlastnictví. Zkuste tedy poštovní schránku umístit proti stáří nemovitosti a zkontrolujte, zda nezaznamenáte nějaká vylepšení.

Zajímavé:  Jak funguje lektvar mládí v The Sims 4.

Nebo se trochu vzdálit od okraje pozemku. Zkontrolujte, který z těchto návrhů vám vyhovuje.

Vymažte schránku

Poštovní schránku pravidelně čistěte. Poštář nebude moci doručit novou poštu, pokud zapomenete vyklidit schránku poté, co bylo něco doručeno.

Pomohly vám tyto návrhy vyřešit problém nebo stále dostáváte ta otravná oznámení? Dejte mi vědět v komentářích níže.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»