News

Jak žít na zámku Sims 4

Hlasovali jste o tématech budoucích balíčků pro The Sims 4 a my s potěšením oznamujeme, že vaši Simíci nyní mohou cestovat zpět v čase nebo přijmout svou temnou stránku s balíčky Personal Castle a Grand Gothic!

Díky klasické architektuře středověkého sídla a temnému stylu, který vyjadřuje osobnost těch nejavantgardnějších Simíků v balíčcích Personal Castle a Grand Gothic, můžete svým příběhům přidat drama! A my se nemůžeme dočkat, až to uvidíme!

Položky z balíčku The Sims 4 Personal Castle

Postavte hrad pro své Simíky

Všichni, všichni, všichni! Nastal čas postavit ve městě majestátní hrad, ze kterého dýchá středověk.

S balíčkem The Sims 4 Personal Castle Bundle můžete stavět ty nejneuvěřitelnější panství. Gotické oblouky, mříže, masivní vstupní dveře, modulová okna s vyřezávanými rámy a velkolepá schodiště přenesou vaše Simíky zpět v čase a umožní jim obdivovat klasickou architekturu.

Položky z balíčku The Sims 4 Personal Castle

Vaše sídlo se bude od ostatních odlišovat ohromujícím kamenným zdivem a velkými horními branami. Odpočiňte si ve své luxusní pevnosti, obklopené parapety, barevnými vitrážemi, cimbuřím a dokonce i chrliči lam.

Odhalte temnou stránku svých Simíků

Připraveno na pozornost všech! Vaše Simíky čeká opravdu temné překvapení v podobě gotických černých outfitů s nejrůznějšími texturami a detaily. Rozmanitost není vždy omezena pouze na barvy a tento ikonický styl oblečení je toho příkladem.

Vyzkoušejte síťované a kožené předměty, stejně jako make-up v typickém stylu moderních gotiků.

Dopřejte svým Simíkům ležérní gotické oblečení s botami na platformě a upravenými siluetami zdobenými opasky, přezkami a postroji. Tento vzhled je ideální pro pochmurné dny a určitě pomůže vašim Simíkům vyniknout z davu.

Položky z balíčku The Sims 4 Ultimate Gothic

The Sims 4 Personal Castle a The Sims 4 Grand Gothic Pack budou k dispozici 18. ledna 2024 v aplikaci EA™ na PC, Origin na Mac®, Epic Games Store a Steam® a na PlayStation®5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S a Xbox One.

Zajímavé:  Jak změnit přiřazení klíčů v The Sims 4.

The Sims 4 Personal Castle a The Sims 4 Grand Gothic Bundle vyžadují základní hru The Sims 4, která je zdarma ke stažení na všech platformách. Viz minimální systémové požadavky pro doplněk.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»