News

Jak získat rostlinu krávy ve hře Sims 4

Přežvýkavá rostlina produkuje mléko (veganská kráva)

Tento mod vám umožňuje získat mléko z rostliny přežvýkavců (známé jako Proglotis Cannibalism) a také znemožňuje Simíkům, aby ho snědli. Autor tvrdí, že rostlinu přežvýkavců vždy nenáviděl jen proto, že nesouhlasil s jejími kanibalistickými sklony. Proto jsem se rozhodl udělat to absolutně bezpečné. Nyní Proglotis jí seno a rostliny a také dává mléko! Autor v tom vidí jakousi veganskou verzi dojnice (projekt, který pomáhal vytvořit).

Mod je prezentován v 2 možnosti (lze nainstalovat pouze jeden):

1) Jak doplněk k dojnici funkční krávy. Nainstalujte tuto možnost, pokud již máte tento kravský mod.
2) Samostatná varianta — nainstalujte, pokud potřebujete pouze mlékárnu pro přežvýkavce, bez krávy.

Jak mod funguje

— Potřebovat koupit samotná rostlina přežvýkavců v režimu nákupu (kategorie «Spotřebiče»«Kuchyňské spotřebiče»). Není instalován jako dospělý, ale je zasazen do země ve formě „bobule“.

— Dále potřebujeme zvýšit je to jako obyčejná přežvýkavá rostlina. (Cheaty můžete podvádět tak, že podržíte Shift a kliknete na rostlinu, vyberete možnost “Stanovit status zahradnictví. « — «Fáze růstu„-“dospělý“, pak okamžitě vyroste).

Sbírejte jídlo pro váš Proglotis — seno nebo zachází.
Stoh sena zakoupeno v režimu nákupu: kategorie „Dekorace“ — „Sochy“, 2 typy kupek sena — v ceně 10 a 20 simoleonů. Kliknutím na kupku sena a výběrem možnosti «Sbírejte seno“, Simík obdrží seno do svého inventáře. (Bude mít také náladovku „Čerstvé seno“ z vůně sena nebo náladovku nepohodlí „Piclivé seno!“). Seno ze stohů lze sbírat každé 2 hodiny.

Zajímavé:  Jak nakrmit ducha ambrózií v The Sims 4.

Goodies lze zakoupit v režimu nákupu — v kategorii «Spotřebiče pro domácnost» — «Ostatní» — objekt «Pamlsky pro krávu„za 50 simoleonů. Vypadá jako balíček semen. Tento balíček se otevírá z inventáře Simíka.

9 rostlinných pamlsků vytvořil autor hry Icemunmun, 2 – jahody a třešně – jsou převzaty ze základní hry a 3 pamlsky – kokos, krevní ovoce/plazma a sója – jsou obsaženy v rozšiřujících balíčcích pro Sims 4: sójové boby vyžadují zelenou Living rozšiřující balíček; kokos — extra „Život na ostrově“, krvavé ovoce – V „Upírech“. Tyto 3 vychytávky se nezobrazí, pokud nemáte nainstalované správné rozšiřující balíčky.

Lze je krmit Proglotis a také je lze zasadit do země a pěstovat jako běžné rostliny.

— Počkejte, až rostlina přežvýkavců dostane hlad. Ukáže dort, ale váš Simík to nesní. Nyní je to jen animace, která vám dává vědět, že Proglotis má hlad a potřebuje nakrmit. Rostlina přežvýkavců může být krmena každé 4 hodiny.

Pokud krmíte svou «veganskou krávu» seno, bude dávat běžné mléko. Li lahůdky — druh mléka bude záviset na typu pamlsku, kterým jste rostlinu krmili.

— Ihned po krmení můžete dostat s Proglotis kanystr mléka. Kanystr udržuje mléko čerstvé. V případě zájmu lze kanystr prodat.

— Pokud otevřete kanystr, obdržíte láhve na mléko. Mléko z lahví lze prodávat nebo pít (dává různé náladovky, léčí nemoci, má hřejivý účinek).

Pokud pijete běžné mléko (získané po konzumaci rostliny přežvýkavců) seno) — Simík obdrží náladičku „Zdravé mléko“.

Kdyby Proglotis jedl pochoutka — bude dávat speciální mléko a náladovky z každého druhu mléka budou jiné. Druhy speciálních mlék: čokoláda, rýže, kokos, banán, zázvor, třešeň, cedr, sója, kardamom, jahoda, plazma, cizrna, mandle, pistácie. Plazmové mléko je vhodné pro upíry, ale mohou ho pít i běžní Simíci.

Zajímavé:  Jak se dívat na dům z různých úhlů v The Sims 4.

Mléko lze použít i jako přísadu do receptur na zakázku (autor plánuje v budoucnu vytvořit mnoho pokrmů s touto přísadou).

— Pro interakci s Proglotisem je vyžadována dovednost Zahradnictví.
— Není-li přežvýkavá rostlina delší dobu krmena, zemře.
«Nemůžete krmit přežvýkavce, pokud z nich nesbíráte mléko.»

Požadavky a kompatibilita
Mod je kompatibilní se základní hrou.
Je také kompatibilní s kompletním režimem generální opravy vaření od SrslySims.

Autor uvádí, že tento mod by neměl být v rozporu s žádným jiným modem.

Mod byl vytvořen ve verzi hry: PC: 1.70.84.1020 / Mac: 1.70.84.1220

Chyby v práci modu

Chyby v práci modu, které byly hlášeny v komentářích k modu a které autor slibuje opravit v nadcházejících opravách:

1) Rostlina přežvýkavců může být krmena pouze pamlsky, ale není zde žádná možnost krmit ji senem (a podle toho pak získat běžné mléko).

2) Všechny kanystry odebrané z Proglotisu se nazývají „Kanistr na třešňové mléko“. Ale když z něj vyjmete lahvičky s mlékem, mají správný název.

Chcete-li zobrazit skrytý text, přihlaste se nebo zaregistrujte.

Instalace

Stáhněte a nainstalujte pouze jedna verze modu:

1) icemunmun_DairyCowPlant_AddOn.package — pokud již máte nainstalovaný mod pro funkční krávu.

2) icemunmun_CowPlant_StandAlone.rar — nainstalujte, pokud potřebujete pouze mléčná rostlina přežvýkavců, bez krávy. V archivu bude kromě samotného modu i složka icemunmun_Cowplant_StandAlone_Milk. Obsaženo zde druhy mléka. Necháme ty druhy, které jsou potřeba – ale alespoň jeden druh musí zůstat.

Milk_Bottle_Almond — mandle
Milk_Bottle_Banana — banán
Bottle_Cardamom — kardamom
Milk_Bottle_Cherry — třešeň
Milk_Bottle_Chickpea — cizrna
Milk_Bottle_Chocolate — čokoláda
Milk_Bottle_Coconut — kokos
Milk_Bottle_Ginger — zázvor
Milk_Bottle_PineNut — cedr
Milk_Bottle_Pistachio — pistácie
Milk_Bottle_Plasma — plazma
Milk_Bottle_Rice — rýže
Milk_Bottle_Soya — sója
Milk_Bottle_Strawberry — jahoda
Milk_Bottle_Plain — běžné mléko

Zajímavé:  Jak změnit jazyk v The Sims 4 přes regedit.

Pokud jsi odešel další druhy mléka (kromě obvyklého), pak budete muset nainstalovat také příslušné rostliny od Icemunmun. Můžete si je stáhnout samostatně od tohoto autora z Patreonu, ale je vhodné si je vzít z archivu Icemunmun_Harvestables.zip z módní stránky dále Chcete-li zobrazit skrytý text, přihlaste se nebo zaregistrujte.

Vymažte mezipaměť hry. (Je lepší to udělat pokaždé před zahájením hry). Soubory mezipaměti jsou umístěny zde: Dokumenty/Elektronické umění/The Sims4/

— smazat soubor localthumbcache.package
— odstranit složky Cache, Cachestr, online mezipaměť náhledů
— pokud nějaké existují, odstraňte soubory s názvy “LastException«,»LastUIException«A»LastCrash«.

Při každém spuštění hry se znovu vytvoří soubory mezipaměti.

Stáhněte si ruský překlad z Coregirl: Chcete-li zobrazit skrytý text, přihlaste se nebo zaregistrujte.
(Vhoďte soubory překladu do složky původního modu).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»