News

Jak získat odměnu The Sims 4 Glory Path

Jak se proslavit v The Sims 4 Rozšiřující balíček Získejte slávu

Tento týden jsme oznámili rozšiřující balíček The Sims 4™ Road to Glory*. A teď vám toho máme hodně co říct. Existuje několik způsobů, jak se stát slavným – řekneme vám, co se může stát vašemu Simíkovi na jeho cestě za slávou. Abyste se na proces podívali na vlastní oči, nenechte si ujít vysílání, které proběhne 2. listopadu 2018.

Kde tedy hvězda vychází? Vše začíná v Del Sol Valley, přesněji řečeno v oblasti Mirage Park. Zde se usazují začínající herci, kteří neustále pilují své dovednosti, chodí na konkurzy a dosahují slávy. Bez ohledu na to, kterým směrem se váš Simík rozhodne dosáhnout slávy, čekají na něj překvapení, nečekané obraty a dokonce i neúspěchy. Ale bude to stát za to a dříve nebo později se proslaví natolik, že si bude moci do svého domova nainstalovat záchod z ryzího zlata.

Všichni Simíci žijící v Del Sol Valley mají veřejnou reputaci, která se počítá na základě normální pověsti a úrovně celebrit. Jak Simíci povyšují na úroveň Celebrity, získávají body slávy, odemykají výhody a získávají nové výhody, jako je návštěva nejžhavějšího místa ve městě. Existuje mnoho způsobů, jak získat body slávy a odemknout výhody. Váš Simík může hrát hudbu nebo vyprávět vtipy na večerních představeních zdarma, přispívat na svou oblíbenou charitu, spřátelit se s celebritou a pravidelně se s nimi setkávat (hodně štěstí!), nebo se dokonce stát rodičem slavného dítěte.

Zajímavé:  Jako v Sims 4, kde jsou ploty.

Ale vraťme se k výhodám. Snil někdy váš Simík o tom, že se stane módním průkopníkem? Pozná, že se jím stal, když se ostatní Simíci začnou oblékat jako on. Možná chce být oblíbeným fanouškem? Fanoušci procházející po Starlight Boulevard omdlí, když uvidí vašeho Simíka v póze. Nemusíte je sbírat. To je práce stráží. Váš Simík si také bude moci vybrat své přátele a chodit všude se svou oblíbenou družinou. Světové celebrity to nemohou mít jinak.

Je důležité si uvědomit, že sláva nepřijde zadarmo a nemluvíme teď o Simoleonech. Fanoušci a posedlí fanoušci mohou být docela divní. A samozřejmě nezapomeňte na paparazzi. Může mít celebrita byť jen minutu klidu?! Pokud se nebude maskovat, je to nepravděpodobné.

Když se váš Simík konečně stane celebritou a bude zářit od hlavy až k patě, může přejít do Pinnacles. Odtud se může dívat dolů na lidičky, poděkovat jim a usnout ve své kapsli. Ano, ano, slyšeli jste dobře.

Zůstaňte naladěni na další podrobnosti o Path to Glory, které vyjde na PC a Mac 16. listopadu 2018. Sledujte novinky The Sims 4 na Fórech, Twitteru a Instagramu, dejte like naší facebookové stránce a přihlaste se k odběru našeho kanálu YouTube. Přihlaste se k odběru zpravodaje The Sims 4 a získejte e-mailové aktualizace, exkluzivní nabídky a další (včetně dalších produktů EA, novinek, událostí a akcí) a získejte kytaru zcela zdarma!

*K hraní vyžaduje The Sims 4 (prodává se samostatně) a všechny aktualizace hry. Viz minimální systémové požadavky pro doplněk.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»