News

Jak zapálit svíčky v The Sims 4

Koupit торт, přiveďte k němu postavu, zamiřte na торт, vyberte akci zapalte svíčkya poté vyberte akci vyfukování svíčky. To vše bude fungovat pouze tehdy, pokud торт Celý.

Kam můžete dát svíčky?

Také jeden může přejděte na jakoukoli ikonu s tváří Spasitele nebo na Golgotu — velké Ukřižování. Dále můžete zapálit svíčky poblíž obrazů P. Marie a svatých ostatků, které se obvykle nacházejí v každém kostele. Poté zapalte svíčky pro zdraví a mír před svými milovanými svatými.

Jak používat fontánové svíčky?

  1. Opravit svíčka ve svislé poloze (červená čepice — základna Svíčky)
  2. Zapalte svíčku na délku paže. NENAklánějte se NAD SVÍČKU
  3. Nedotýkejte se Svíčky do 15 minut po použití!

Jak zjistit, kdy Simík vyroste?

Pokud uspořádáte narozeninovou oslavu, upečete dort a sfouknete ho Sim automaticky vyrůst, bez ohledu na to, zda prošel fází dospívání nebo ne.

Proč je užitečné zapalovat svíčky?

Kvalitní vosk obsahuje spoustu přírodních látek: propolis, přírodní pryskyřice a balzámy. Právě tyto aktivní složky mají po zahřátí škodlivý účinek na mikroby. Rozsvícení jen jeden svíčka každý večer pomáháme našemu imunitnímu systému bojovat s nemocemi.

Kdo by měl zapálit svíčku v kostele pro štěstí?

Ortodoxní křesťané se obracejí na Mikuláše Divotvorce, svatého Tryfona, Xenii Petrohradskou a Serafima ze Sarova. Nicholas The Wonderworker je jedním z nejuctívanějších svatých, třetí v důležitosti po Ježíši Kristu a Matce Boží.

Zajímavé:  Jak léčit bílou horečku v The Sims 4.

Jak zapálit ohňostrojovou svíčku?

  1. Místo svíčka asi 5 milimetrů hluboko do těsta.
  2. Vše zveřejněte Svíčkyaby každý stál pevně a neopíral se o druhého.
  3. Pokud se nebojíte být blízko plamene, pak zapálit fontánu, použijte zápalku nebo zapalovač.

Jak zapálit prskavky na dort?

Zapálit sleduje vzdálený konec prskavky a drží ji za opačnou, kovovou stranu. To se nejlépe provádí zapalovačem nebo zápalkami, mimo svíčky a otevřený oheň. Paže by měla být natažená směrem k zemi.

Jak správně používat prskavky?

Držet bengálský držte svíčku na povrchu bez pyrotechnické směsi na délku paže pod úhlem 45 stupňů nebo ji zafixujte do země nebo hustého sněhu, čímž svíčku dáte svislý směr. Zapalte horní špičku bengálský svíčky bez ohýbání nad výrobkem.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»