News

Jak vystěhovat lidi ze svého domu v The Sims 4

V žádném případě. Jeden Simík se nemůže odstěhovat. prostě celá rodina. Můžete také přejít do nabídky správy města, kliknout na dům Simíků, vybrat „upravit“ a jednoduše jej odebrat z rodiny.

Jiné odpovědi
přestěhovat se do jiného domu a nechat starého Simíka ve starém domě

můžete jednu přesídlit, menu — spravovat města — pak na dům rodiny, ze které se potřebujete přesídlit — více (ikona tečky) — editor rodiny — vytvořit novou rodinu — klikněte na postavu, kterou chcete přesídlit, a na šipku na spodní část okna — reset — vše)

Anastasia BulochováStudent (236) před 7 lety
Děkuji, díky Vám se mi to povedlo.
FktczZnalec (304) před 7 lety
Děkuji !!
Karina ChakryanováStudent (131) před 7 lety
Díky
Marina KorzhZnalec (335) před 7 lety
Opravdové díky!! V této hře je vše na jednom místě a nemohl jsem přijít na to, jak to přesunout.
V žádném případě!
Zabij ho!
z gthtctjbkf c nheljv

Obvykle se k stěhování používá telefon, ale při použití tohoto způsobu lze stěhovat pouze celou rodinu, a proto si mnoho lidí myslí, že jedna postava se nemůže hýbat, ale není tomu tak. Existuje jedna metoda, pomocí které můžete přesunout jednoho Simíka. Chcete-li to provést, otevřete nabídku a klikněte na „Spravovat města“. Dále se otevře editor se čtyřmi městy, musíte kliknout na „rodinný editor“ v pravém horním rohu obrazovky a otevřít panel „přesunout postavy mezi rodinami“, kde musíte vybrat jednoho Simíka, kterého chcete přesunout. Poté si vyberete dům, který chcete v jakémkoli městě, a je to, váš hrdina opustil rodinu a stal se nezávislým člověkem.

Zajímavé:  Jak odemknout dveře v Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»