News

Jak vysílat živě v modelu webové kamery Sims 4

Sims 4 – Jak streamovat a získat sledující na střední škole

Streamování Simíka na střední škole

Který teenager by nechtěl snadnou a zábavnou kariéru? The Sims konečně přidali moderní zaměstnání nebo vedlejší činnosti, do kterých se vaši Simíci mohou dostat již od mládí. Tady je jak streamovat v Sims 4 a získat sledující jako streamer ve středoškolských letech.

The Streamers přicházejí vedle Simfluencers, kde mohou dospívající pracovat na dálku nebo navštěvovat svou práci a využívat sociální média a reklamu ve svůj prospěch. Získají cennou dovednost Podnikatel a budou na ní stavět, jak postupují, a dokonce si sami vytvoří obchodní plán.

Chcete, aby se vaši dospívající Simíci prosadili ve hře? Zde je náš průvodce cheaty na střední škole a část o tom, jak složit zkoušky. Cítíte se škodolibě? Zde je návod, jak vytáhnout žerty! Pokud hledáte ještě více doplňků, doporučujeme tyto realistické mody. A tady je také vše, co víme o Sims 5.

Jak streamovat v Sims 4

Nastavení vašeho Simíka v postranní kariéře Streamer je velmi snadné. Nechte je hledat práci a vyberte možnost Streamer. můžete si vybrat, zda to uděláte brzy ráno nebo pozdě večer – každý den to bude jen pár hodin.

Práce samotná je králičí nora, takže váš Simík zmizí a pak se vrátí, pokud se nerozhodnete pracovat z domova. Každodenním úkolem kariéry je udělat živý přenos a za den jich můžete udělat tolik, kolik chcete.

K tomu budete potřebovat stůl, židli a počítač. Klikněte na počítač, přejděte na ‘Kariéra’ a vyberte možnost ‘Livestream [název hry]’. Váš Sim pak bude streamovat, aby jej všichni viděli. Poté dostanete oznámení se shrnutím, jak to probíhalo a kolik sledujících jste získali. Můžete se také rozhodnout inzerovat své streamy, abyste získali několik dalších diváků a doufejme, že i tipy.

Zajímavé:  Kde najít školní notebook v Sims 4.

Křeslo, funky nástěnná světla a reproduktor, které jsou spojeny s kariérou streamerů (ačkoli nejsou potřeba, jsou jen estetické) jsou odměnou za včasný nákup; získáte je, pokud si balíček zakoupíte do 8. září 2022.

Jak získat sledující jako streamer v Sims 4

Neexistuje žádný konkrétní způsob, jak získat sledovatele, než jen dokončit živé přenosy a pokračovat v kariéře. Můžete inzerovat své streamy a mluvit o tom s ostatními Simíky, ale neexistuje žádná konkrétní aktivita, která by získala více sledujících kromě streamování.

Čím více pokročíte v kariéře, tím budete oblíbenější a tím více sledujících získáte z každého streamu. K dispozici jsou dvě propagační akce, které můžete získat.

Všimněte si, že v této kariéře můžete ve skutečnosti dostat ban, a tak vám bude zastaveno pracovat – pokud se vám zobrazí vyskakovací okno, že váš Simík přijímá velké spropitné, nedělejte to. Pravděpodobně dostanete na nějakou dobu zákaz streamování a přijdete o vzácné dary a následovníky!

Témata tohoto článku

Prozkoumejte nová témata a objevte obsah, který je pro vás ten pravý!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»