News

Jak vylepšit své masérské dovednosti v The Sims 4

PRŮVODCE: Dovednost zdravého života v The Sims 4 „Spa Day“

1

Dnes budeme hovořit o dovednosti zdravého životního stylu, která se dostala do hry s doplňkem The Sims 4 „Spa Day“. Co je to „dovednost pro zdravý životní styl“? Některé postavy milují cvičení, rády ráno běhají a sledují sport v televizi. Nyní se ale pro sportovce otevřela další příležitost dostat se do formy! Pomozte svým Simíkům organizovat se pomocí nové dovednosti! Své dovednosti můžete zlepšit několika způsoby:

  1. Kupte si knihy o dovednosti „Zdravý životní styl“ (jsou pouze tři)
  2. Cvičte jógu ve skupině nebo sami
  3. Přemýšlet
  4. Poskytujte masáže ostatním Simíkům

Pokud jste již něco z výše uvedeného provedli, na obrazovce se v pravém horním rohu objeví okno, které nám pomůže pochopit, co je nyní k dispozici: nyní si můžeme koupit koberec nebo speciální židli v režimu nákupu, „Kancelář “, sekce “Domácí aktivity”

Počínaje první úrovní dovedností můžete na podložce udělat pět ásan:

Zajímavé:  Jak krásně navrhovat v The Sims 4.

1. Zdravím vás

Pozdravy
2. Půlměsíc

půlměsíc
3. Pes se dívá dolů

pes dívá dolů

4. Vasisthasana

vashthasana

5. Mrtvola

Mrtvé tělo

Můžeme také cvičit jógu. Máme k dispozici tři typy tříd:

  1. Koncentrace myšlenek
  2. Koncentrace energie
  3. Rozvoj rozumových schopností

meditace

Po několika cvičeních nebo přečtení 1 svazku knihy by si Simík měl rozšířit své znalosti na druhou úroveň dovednosti Zdravý životní styl.

2

Jak vidíme z nového okna, postava má nyní přístup ke komunikačním interakcím: “Diskutujte o kognitivních metodách zaměření pozornosti» Dostupný nový recept na dort a novou ásanu»Loď»:

kokosový dortloď

Třetí úroveň dovedností dodává aroma masáž, stejně jako nová ásana „Trojúhelník“:

3

trojúhelník

Varování! Nevýhodou je, že pokud dívka Sim praktikuje dovednost zdravého životního stylu, nabere svaly. Tomu se lze vyhnout pomocí vývojářského kódu.

kostky

Čtvrtá úroveň nám dává příležitost poskytnout ostatním postavám rady ohledně zmírnění psychického stresu a udělat „stromovou“ ásanu:

4

strom

Pátá úroveň nám dává příležitost dělat ásanu „Bojovník“, otevírá Hlubinnou masáž a dává nám možnost létat, škoda, že pouze během meditace:

5

bojovník

Šestá úroveň dovednost přidává novou ásanu „Lord of the Dance“, schopnost dělat sportovní masáž a interakci „Navrhněte techniku ​​pro převedení do obrazu“:

6

pán tance

Sedmá úroveň nám nabízí novou ásanu „Bridge“, nový zvláště výživný salát и schopnost teleportovat se když se vznáší ve vzduchu:

7

salát30.10.2015_17-22

Osmá úroveň Dovednost dále přidává masáž kameny, interakci „doporučujte autotréninková cvičení“ a stojku:

8

stojka

Devátá úroveň dovednost nám dává pouze příležitost masírovat pro početí:

9

Desátá, poslední úroveň dovednost nám dává novou akci v komunikaci: „sdílení tajemství detoxikace“ a nový recept na očistný čaj s citronem, medem a zázvorem:

10

30.10.2015_17-23

No, to je celá dovednost, teď si váš Simík bude mít o čem povídat s přáteli při lekcích jógy, bude rád navštěvovat posilovny a dělat lázeňské procedury v lázeňských centrech, která můžete zřídit ve svém městě. Tělo postavy bude vždy ve formě, jen nezapomínejte cvičit.

Zajímavé:  Do které složky uložit obchod v The Sims 4.

Průvodce wellness dovednostmi

Průvodce wellness dovednostmi

Ideální emoce: Zaměřeno Dovednost Wellness je exkluzivní dovednost, kterou se může váš Simík naučit v herním balíčku The Sims 4 Spa Day. Simíci mohou ovládat svou mysl, tělo a emoce. Vylepšete tuto dovednost pomocí jógy, masáže a meditace, abyste odemkli sílu zmrazit potřeby a teleportovat se! Pokud máte The Sims 4 Get to Work, můžete si otevřít obchod, který prodává lázeňské a wellness předměty a předměty.

Zvyšte úroveň wellness dovedností svých Simíků

  • Přečtěte si knihy o wellness
    Můžete si koupit 3 svazky knih dovedností Wellness v knihovně nebo u počítače.
  • Cvičte jógu
    Navštěvujte kurzy v lázních nebo cvičte jógu na jógové podložce doma.
  • Meditace
    Kupte si meditační stoličku a začněte meditovat!
  • Poskytování masáží
    Poskytněte masáže ostatním Simíkům v Lázeňském centru nebo doma.

Zaměřte se

Cvičte jógové rutiny

Existuje skvělý způsob, jak se soustředit, pokud děláte jógovou rutinu: Soustředění mysli. To dá vašemu Simíkovi 8hodinový Focused moodlet. Pokud si koupíte Tea Brewer, můžete si připravit Pitch Black Tea, který dodá vašim Simíkům soustředěnou náladu. A až budete chtít hodně dlouhý Focused moodlet, dopřejte svému Simíkovi levandulovou aromaterapeutickou masáž v lázních.

Cvičte jógu

Cvičením jógy bude váš Simík fit a svalnatý, když to budete dělat často. Pokud tedy chcete trénovat dovednost Wellness, aniž byste svého Simíka posilnili, zkuste to udělat masírováním Simíků nebo meditací.

Na Yoga Mat je několik možností; dělat rutinu jógy, cvičit jógu a dělat pózy individuálně. Cvičení jógy a dělání póz pomáhá pouze vyrovnat wellness dovednosti a získat kondici, zatímco jógové rutiny poskytují různé nálady.

Získávání náladových letů z jógových rutin

Vaši Simíci získají všechny své jógové rutiny na začátku dovednosti Wellness. Pokud provedete tyto rutiny, získáte Moodlet +1 na základě rutiny, kterou jste si vybrali. Existuje také šance získat náladu Sebevědomý, protože váš Simík se zlepšuje prováděním mnoha jógových pozic. Chcete-li rychleji zvýšit úroveň wellness dovednosti, ujistěte se, že provádíte rutinu Soustředění mysli, aby se váš Simík zaměřil. Existují 3 rutiny:

Zajímavé:  Jak zahrnout pózy do The Sims 4.

Meditace a teleportace

  • Posílení mozku
    To poskytne vašim Simíkům inspirovaný moodlet na 8 hodin.
  • Soustředění mysli
    To poskytne vašim Simíkům soustředěný moodlet na 8 hodin
  • Energetické centrování
    To dá vašim Simíkům energii nabitou náladou na 8 hodin

Meditace

Meditace nepřichází s mnoha možnostmi, ale má velké výhody! První věcí je samozřejmě teleportace, ale má to několik tajných výhod! Mohou se naučit různé druhy dovedností a dokonce zlepšit přátelství s ostatními Simíky. Bohužel to může chvíli trvat, než tyto výhody získáte.

Učíme se teleportovat

Poskytování masáží

Jakmile dosáhnete úrovně 7 v dovednosti Wellness, vaši Simíci se budou moci teleportovat. Cestujte po okolí teleportací. Tuto možnost také získáte, když vaši Simíci levitují nad meditační stoličkou. To může chvíli trvat, než vaši Simíci začnou levitovat, ale opravdu to vypadá uklidňující.

Poskytování masáží

Masáže lze provádět na masážním stole nebo masážním křesle. Dopřejte svým Simíkům aromaterapeutické masáže na masážním stole, když chcete pro svého Simíka dlouhotrvající specifickou emoci.

Masážní stolní masáže

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»