News

Jak vydělat peníze v The Sims 4 na tabletu

Jak vydělat peníze na hře Sims od 50k? Pokud jste chudý student a máte notebook!

Existuje taková hra — Sims 4. Myslím, že o ní mnozí slyšeli, zkrátka hra je taková, že máte jednu nebo více postav, o které se musíte postarat, najít a poslat do práce, také pro něj najít parťáka, mít dítě atd. — zabavit ho různými způsoby, aby se nenudilo. Všechno je jako v životě.

A pokud jdete online, existuje taková věc — móda. Jedná se o další obsah, jak pro postavy, které vytvoříte, tak pro další herní zábavu ve hře. Tyto dvě podmínky nám pomohou vydělat peníze!

Pro názornost dva příklady.

Takto vypadá postava bez úprav:

Jak zadat kód pro peníze v The Sims na vašem telefonu. Jak rychle získat peníze v Sims na vašem telefonu: kódy a tipy

Hra The Sims vám umožňuje vytvořit si vlastní virtuální životavšak předvídané a mnoho příležitostí k vydělávání peněz. Ale, někdy to hráči chtějí urychlit procesa lze k tomu použít speciální kódy. V tomto článku zvážímejak zadávat kódy pro peníze v Sims na telefonu a jaké další kódy vám pomohou rychle nahromadit bohatství.

  1. Jak vydělat spoustu peněz v Sims 4 na vašem telefonu: pomocí cheatů
  2. Jak zvýšit množství peněz v Sims 3 na vašem telefonu
  3. Jak používat cheat kódy v The Sims na vašem telefonu
  4. Jak používat cheatovací konzoli Sims na vašem telefonu
  5. Užitečné tipy a závěry
Zajímavé:  Kde najít stažené hračky v The Sims 4.

Pokud chcete získat více peněz na virtuální život postaviček vašich Simíků na vašem telefonu, můžete použít speciální kód. Nejprve musíte zadat příkaz testingcheats true do konzole kódů. Poté můžete zadat příkaz Peníze X, kde X je požadovaný počet Simoleonů. Například zadáním kódu Money 145897 získáte 145 897 Simoleonů pro rodinu. Více peněz vám umožní koupit dražší nemovitost, uspořádat luxusní svatbu nebo kompletně zrekonstruovat interiér vašeho domova. Tento kód může být užitečný pro každého, kdo chce založit rodinu s dodatečným kapitálem a okamžitým přístupem k většímu výběru herních předmětů a služeb.

Kódy pro peníze v Sims 4 na vašem telefonu

Pokud hrajete The Sims 4 na svém telefonu, abyste mohli zadat kód pro peníze, musíte otevřít konzolu s kódem. Chcete-li to provést, zadejte příkaz testingcheats true. Poté můžete zadat kód Money X, kde X je částka, kterou chcete přidat na účet své rodiny. Například kód Money 145897 vám dá 145 897 Simoleonů.

Kromě toho jsou ve hře Sims 4 na vašem telefonu k dispozici další kódy pro peníze: poupě růže nebo kaching pro získání 1 000 simoleonů nebo motherlode pro získání 50 000 simoleonů.

Kódy pro peníze v Sims 3 na vašem telefonu

Pokud hrajete The Sims 3 na telefonu, pak kódy za peníze fungují trochu jinak. Chcete-li přidat peníze na účet své rodiny, můžete použít následující kódy:

  • základní deska — umožňuje přidat 50 000 simoleonů do vaší herní rodiny;
  • kaching — přidává 1 000 simoleonů do herní rodiny;
  • motherlode – přiřadí vaší rodině 50 000 Simoleonů.

Existuje také kód FamilyFunds [příjmení rodiny] [#], který zvyšuje množství peněz, které rodina má. Místo symbolu „#“ zadejte požadovanou částku peněz.

Zajímavé:  Jak požádat o radu v The Sims 4.

Jak zadávat kódy v Sims 4

Ve hře Sims 4 se kódy zadávají prostřednictvím speciální linky zvané konzole. Chcete-li jej otevřít, stiskněte současně klávesy Ctrl, Shift a C. Poté můžete zadat požadovaný kód a stisknout Enter.

Můžete také použít true kód testingcheats k odemknutí dalších funkcí. Můžete například změnit vztah mezi postavami, získat další zkušenosti a mnoho dalšího.

Tipy, jak rychle vydělat peníze v The Sims

Kromě používání kódů pro peníze existuje řada dalších tipů, které vám pomohou vydělat bohatství rychleji v The Sims:

  1. Vylepšete své dovednosti, jako je vaření nebo různá řemesla. To vám dá příležitost vytvářet hodnotnější předměty a prodávat je za více peněz.
  2. Pracujte na kariéře svých postav. Čím vyšší kariérní úroveň, tím více peněz můžete vydělat.
  3. Používejte články na Wall Street Journal, dávají tipy na vydělávání peněz v The Sims.
  4. Ušetřete na nákladech, například využijte své kuchařské dovednosti k přípravě jídla doma místo nákupu hotového pokrmu z kavárny.
  5. Udělejte ze svých postav investory nebo obchodníky. To jim pomůže vydělat peníze, i když spí.

Závěr

Nyní víšjak zadávat kódy pro peníze v Sims na telefonu a jaké jsou další způsoby, jak v této hře vydělat rychlé peníze. Nezapomeňte použít tipyzvýšit svůj Příjem a vytvořit bohatý a šťastná rodina ve světě Sims.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»