News

Jak zvýšit charisma v Sims 4

Charisma (nebo charisma) je nejstarší základní dovedností, která byla přítomna ve všech liniích Simíků. V The Sims 3 byl zodpovědný za veškerou komunikaci a umožnil mu postupem času rychle navázat přátelské vztahy s ostatními postavami.

V Sims 4 se dovednost poněkud změnila. Nejprve bylo charisma rozděleno do tří dovedností. Všechny vtipné interakce jsou nyní přiřazeny dovednosti Komedie a všechny pokusy oklamat druhou osobu jsou nyní přiřazeny dovednosti Mischief. Jednoduché tlachání na jakékoli téma se vůbec netýká kouzla a ovlivňuje pouze vztahy s partnery.

Kouzlo je schopnost okouzlit své partnery, k tomu není mnoho interakcí, jsou označeni ikonou slunečních brýlí. Nejprve se postava může pokusit rozveselit partnera, pak se naučí lichotit, chválit oblečení jiných lidí atd. Okouzlující postavy mají efektivnější způsoby, jak se představit cizím lidem: veselé, koketní, okouzlující. Jsou také schopni lépe napravovat vztahy po hádkách.

Počínaje úrovní dovedností 7 dojdou okouzlující postavě finanční problémy. Proč? Protože se naučí půjčovat si slušné peníze. Nejprve 500 Simoleonů a od 9. úrovně 2000 Simoleonů (plus dalších 500, které lze vzít stejnému příteli). Samozřejmě, teoreticky by se tyto peníze měly vrátit, ale štědrý přítel nebude zavěšovat telefony a vyhrožovat žalobou, pokud si nemůže půjčit další peníze, takže je docela možné na dluh „zapomenout“. Přirozeně byste neměli žádat o peníze od Simíků, které dobře neznáte, takový unáhlený krok může v zárodku zabít začínající přátelství. A na úrovni dovedností 10 může postava dokonce získat předčasné povýšení tím, že si hezky popovídá s šéfem po telefonu.

Zajímavé:  Jak povolit první tvář v Sims 4.

Počínaje úrovní dovednosti 3 může postava přispívat na charitu, ale je lepší to nedělat. Na úrovni 5 se objeví něco podobného jako dovednost pro sociální sítě z The Sims 3. Postava si může vytvořit svůj vlastní profil, aktualizovat svůj status, kontrolovat počet odběratelů nebo svůj profil smazat. S přibývajícími dovednostmi bude postava moci zveřejňovat obrázky online, vytvářet hashtagy a sdílet zábavná videa, ale hra vám to příliš často nedovolí. Všechny tyto akce vedou ke vzniku nových předplatitelů, ale nebudete na nich moci vydělávat peníze, dokud postava nezačne pracovat jako blogger.

Pokud v blízkosti nejsou žádní živí partneři, postava může pronášet projevy před zrcadlem a číst učebnice této dovednosti. Rozšiřující balíček Sims 4 City Living představuje platformu pro mluvení. Od úrovně dovedností 6 jsou k dispozici projevy s emocionálním podtextem: sebevědomé, vzrušující, inspirující atd.

Dovednost je důležitá pro některé kariéry (viz seznam níže) a následující životní cíle: „Vůdce ringu“, „World Friend“, „Serial Romantic“.

Moodlety související s dovedností si můžete prohlédnout zde.

Dovednostní schopnosti

Postava může „zvednout náladu“ partnera.

Postava si může nacvičit řeč před zrcadlem. To mu někdy dává náladu „Výmluvnost“ (důvěra + 2 na 4 hodiny).

Postava může nacvičovat a přednášet řeč z pódia. Pokud byli poblíž posluchači, reproduktor bude mít moodlet „Brilantní řečník“ (důvěra + 1 na 4 hodiny).

Postava může „chválit oblečení“ partnera.

Postava může „lichotit“ partnerovi.

Postava se může bavit tím, že se učí flirtovat před zrcadlem, ale akce je k dispozici pouze v koketní nebo sebevědomé náladě.

Postava může darovat 10, 100 nebo 1000 Simoleonů na charitu online (na počítači se objeví nová karta Charm). To mu dává veselé náladovky «Pěkný dar!» různého trvání a síly (můžete si je prohlédnout zde).

Zajímavé:  Jak požádat o radu v The Sims 4.

Postava se umí sladce omluvit po hádce a vesele se představit cizím lidem.

Na vašem počítači se objeví sociální síť, kde si můžete vytvořit profil, zkontrolovat počet odběratelů nebo profil smazat.

Vytvořením profilu na sociální síti bude postava moci pravidelně aktualizovat stavy a zvyšovat počet odběratelů.

Postava může u zrcadla „zdokonalit dar vyprávění“.

Nová příležitost, jak se flirtově představit cizím lidem.

Postava může publikovat obrázky na sociální síti, čímž zvyšuje počet odběratelů.

Postava se může po hádce vysát k partnerovi.

Postava může pronášet emocionální projevy z pódia, když je naštvaná, sebevědomá, vzrušená nebo inspirovaná. Jeho nálada se přenese na posluchače.

Postava může požádat o §500 jako půjčku a poté ji splatit. Nebo je nevrátit, ačkoliv vrácení peněz zlepšuje vztah. Neměli byste žebrat o peníze od postav, které dobře neznáte — jejich tvrdé odmítnutí vztah velmi zničí.

Postava může publikovat hashtagy na sociální síti, čímž zvyšuje počet odběratelů.

Postava se může svým partnerům půvabně prezentovat.

Postava může požádat o půjčku 2000 § i od těch přátel, od kterých si dříve půjčila 500 §.

Postava může na sociální síť nahrávat zajímavá videa a zvyšovat tak počet odběratelů.

Postava může požádat svého šéfa o zvýšení platu tak, že mu zavolá na telefon a „vyjedná bonus“. Škoda, že to nejde dělat často.

Jak rozvíjet dovednost

  • nacvičit řeč před zrcadlem;
  • používat interakce s ostatními Simíky označenými slunečními brýlemi;
  • vysílání z pódia;
  • aktualizujte svou stránku na sociálních sítích;
  • účastnit se městských shromáždění;
  • hrát sabacc sebevědomě;
  • pracovat jako zločinec a „nasávat šéfa“ během pracovního dne;
  • pracovat jako performer a „mluvit s celebritami“ během pracovního dne;
  • číst knihy o dovednostech.
Zajímavé:  Jak dát peníze v The Sims 4.

Kariéra, která vyžaduje zvládnutí dovednosti

  • podnikatel;
  • blogger (sociální sítě);
  • performer (obor: komik);
  • kuchařský specialista (obor: barman);
  • spisovatel (obor: novinář);
  • politik;
  • sportovec;
  • Tajný agent;
  • technický specialista (obor: specialista propagace);
  • umělec (obor: filantrop).

© 2010–2021 Simovodovy poznámky. Všechna práva vyhrazena.
Citování materiálu je povoleno, ale s povinným umístěním aktivního odkazu na sims3notes.ru.

Dovednost charisma v Sims 4

Dovednost charisma v Sims 4

Kouzlo Toto je jedna z mých oblíbených dovedností v sérii The Sims. Bude se vám nesrovnatelně hodit při navazování nových známostí a rychlém dosažení přátelství s jinou postavou. S touto dovedností budete moci vydělávat peníze, nebo spíše půjčovat peníze na chvíli. Ale o tom vám povím později.

Rozvoj dovedností v Sims 4

Stejně jako všechny dovednosti v Sims 4 lze i tuto rozvíjet dvěma způsoby – prostřednictvím knih a cvičení. Ale protože se jedná o komunikační dovednost, je lepší přimět svého Simíka, aby vyšel ven a začal komunikovat s kolemjdoucími. Tímto způsobem nejen zlepšíte své dovednosti a získáte přátele, ale také zvýšíte svou potřebu komunikace. Kromě toho se možná někde prochází drahá polovička vašeho Simíka =)

Ve hře jsou pouze tři knihy o této dovednosti.

Dovednost charisma v Sims 4

Cvičení zahrnuje přímou komunikaci, nebo můžete cvičit před zrcadlem, stejně jako v předchozích hrách v sérii.

Dovednost charisma v Sims 4

Ideální nálada by byla sebevědomá. I když mnoho dalších emocí může přidat zajímavé interakce se zrcadlem. Když má Simík například romantickou náladu, může se naučit flirtovat před zrcadlem. Hlavní věc je snažit se, aby byla vaše postava šťastná, tím se urychlí vývoj téměř všech dovedností.

Úrovně dovedností charisma v The Sims 4

Dovednost charisma v Sims 4

Více o funkcích

Zde podrobněji popíšu příležitosti, které vám dovednost kouzlo poskytne.

Jeden z nejužitečnějších bonusů z dovednosti. S různými typy pozdravů se můžete spřátelit prakticky od prvních minut vaší komunikace. Nebo si můžete najít pár na rande. Dám tabulku všech pozdravů.

Zajímavé:  Jak získat zpět hlavu v Sims 4.

Dovednost charisma v Sims 4

Ve hře používám většinou to druhé (představujte se vesele a šarmantně). Ale, milý čtenáři, můžeš si dělat, jak chceš.

Existuje další pozdrav — «Pozdravte hrubě.» Může být použit na potenciálního nepřítele.

Dovednost charisma v Sims 4

Vzít si půjčku

Jakmile dosáhnete určité úrovně dovednosti Charisma, zpřístupní se vám dvě půjčky – malá (§ 500) a velká (§ 2,000 2,500). Pravděpodobnost, že vám bude poskytnuta půjčka, závisí na osobním názoru partnera na vašeho Simíka. Každý Simík má svůj vlastní měřič výpůjček, takže si můžete půjčit maximálně §XNUMX XNUMX na Simíka. Když dluh splatíte, škála přátelství se zvýší pozitivním směrem.

Dovednost charisma v Sims 4

Vyjednat bonus

Dobrá příležitost, jak rychle získat požadovanou propagaci. Je opravdu škoda, že se nemůžete šéfovi každý den připomínat =)

Dovednost charisma v Sims 4

Dobročinnost

Počínaje úrovní dovedností 3 budou moci vaše postavy přispívat na charitu. Chcete-li to provést, vyberte počítač a klikněte na následující: „Charism → Darovat na charitu“. Budete mít přístup ke 3 možnostem příspěvku: §10, §100 a §1,000 1. Každý z nich dává šťastný moodlent (od +3 do +6 včetně) po dobu XNUMX hodin jednou denně. Existuje malá šance, že se váš Simík nechá oklamat a rozčílí, ale to se ve hře příliš často nestává.

Dovednost charisma v Sims 4

The Social Network

Toto je další způsob, jak zvýšit své kouzlo a užít si trochu zábavy. Nejprve musíte v počítači vybrat „Použít sociální síť“. Poté, co si Simík zaregistruje svou stránku, zpřístupní se vám následující možnosti.

Dovednost charisma v Sims 4

С Úroveň 5 – máte přístup pouze ke 3 funkcím: „Aktualizovat sociální síť“, „Zkontrolovat počet odběratelů“ a „Odstranit sociální síť“. První funkce vám bude moci poskytnout předplatitele během prvních pár dnů.
С Úroveň 6 – nyní máte možnost „Nahrát obrázky“. Dává od 5 a 15 odběratelů, doba zotavení je 1 hodina.
С Úroveň 8 – můžete „Vytvořit nové hashtagy“. Dává od 5 a 15 odběratelů, obnovuje 6 hodin.
С Úroveň 10 – možnost „Stahovat oblíbená videa“. Dává 40-50 odběratelů. Lze použít jednou denně.

Zajímavé:  Jak normalizovat FPS v Sims 4.

Všechny akce související s odběrateli mohou selhat. Některé z nich ale přesto získáte.

Na závěr bych vám chtěl poděkovat za pozornost. Zanechte komentáře a nezapomeňte komunikovat se svými blízkými.

Článek a screenshoty připravil: Eradreg.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»