News

Jak se připojit ke komunitě v The Sims 4 Piráti

Pokyny pro instalaci modu pro kooperativní hraní v The Sims 4

Autor původního modu přestal ho podporovat, proto je článek irelevantní a lze jej použít pouze pro informační účely. Skupina hráčů plánuje ve druhé polovině roku 2019 vydat další multiplayerový mod – zůstaňte naladěni. Druhá alfa verze modu pro hru pro více hráčů se stal veřejně dostupným a my jsme připravili podrobné pokyny k jeho používání. Návod byl mírně zjednodušen autorem modu: nyní stačí upravit jeden soubor a připojení se provádí pomocí cheatů! Varujeme vás, že mod má jeden velmi vážný problém: hru nemůžete ukončit obvyklým způsobem, hra prostě zamrzne, takže ji musíte pouze vynutit pomocí Správce úloh. Pro stabilní provoz modu se doporučuje, aby všichni hráči měli stejnou verzi hry a stejné doplňky, katalogy a herní sady.

Nastavení sítě

1. Stáhněte si program Hamachi z tohoto odkazu (klikněte na zelené tlačítko Stáhnout nyní) a nainstalujte jej, jak je uvedeno níže;

2. Klikněte na tlačítko „Povolit“ a zaregistrujte se v okně, které se objeví;

3. Vytvořte novou síť, vymyslete ji ID a hesloa pak řekni je kamarádovikdo si s tebou bude hrát;

4. Váš přítel si také musí nainstalovat a zaregistrovat se u Hamachi. Po registraci klikněte na „Připojit k existující síti“ a zadejte ID a heslo, na který jste přišli v posledním kroku (a poslal mu to);

Poté, co se přítel připojí k vaší síti, uvidíte ho v programu.

Zajímavé:  Jak umýt psa v The Sims 4.

Nainstalujte a nakonfigurujte mod

1. Stáhněte si archiv s modem z odkazu a vložte jeho obsah Dokumenty Elektronické umění The Sims 4Mods. Měl by to udělat i přítel, se kterým si budete hrát. Nezapomeňte, že v nastavení hry musíte mít vy (a váš přítel) povolenou podporu pro mody a mody skriptů!

2. Přejít na Dokumenty Electronic ArtsThe Sims 4Modsts4multiplayer-alpha2Scriptsts4mpconfigs; 3. Pomocí programu Poznámkový blok otevřete soubor server_config.py a zadejte jej Vaše IP adresa z programu Hamachi. Bude to muset udělat i váš přítel. Poznámka: přítel musí uvést přesně vaši IP adresu, bude mít ve svém programu jinou IP a pokud ji uvede, tak nebude fungovat nic. Port by měl být 9999 jako v příkladu níže. Takto by měl tento soubor nakonec vypadat pro vás i vašeho přítele:

Před zavřením programu Poznámkový blok nezapomeňte uložit změny.

Přenos uložení

Tento mod předpokládá, že dva hráči mají stejné uložení, takže budete muset soubor uložit příteli. Tím pádem bude mít úplně stejnou rodinu a pokrok ve hře jako vy. Před zahájením doporučujeme vytvořit kopii všech uložení. 1. Přejděte do hry a na domovské obrazovce klikněte na „Načíst hru“; 2. Vyberte uložení, ve kterém budete hrát s přítelem; 3. Ukažte na ikonu složky a zjistěte název uloženého souboru (v mém případě je to Slot_00000007.save);

4. Zavřete hru, přejděte na DokumentyElektronické uměníThe Sims 4saves a najděte požadovaný soubor pro uložení;

5. Přeneste tento soubor příteli (například přiložením dokumentu ke zprávě VK), aby jej umístil do stejné složky ve svém počítači;

Začněme hru

1. Spusťte hru a načtěte oblast, kde budete hrát; 2. Po dokončení načítání stránky pozastavte hru a řekněte svému příteli, aby si hru také načetl a přešel na stejnou stránku, na které hrajete; 3. Klávesová zkratka Ctrl + Shift + C otevřete cheatovou konzoli a zadejte kód mp.host; 4. Jakmile váš přítel načte stránku, nechte ho pozastavit hru a zadat kód mp.připojit. Věnujte pozornost objednávce: nejprve musíte zadat kód a poté svého přítele. Poté, co váš přítel zadá kód, měli byste obdržet zprávu o úspěšném připojení. Vypadá to takto:

Zajímavé:  Jak zvýšit terasu v The Sims 4.

multiplayer sims 4 úspěšné připojení

5. Poté může váš přítel ztratit část herního rozhraní (například nebude moci vybrat postavu), ale to lze opravit — stačí zadat cheat add_client_sims, po jehož aktivaci bude mít váš přítel rozhraní. Tento kód musíte zadat pokaždé, když vy a váš přítel změníte oblast nebo cestujete mezi městy; 6. To je ono! Nyní můžete ovládat jednoho Simíka a svého přítele — druhého a všechny tyto akce budou synchronizovány.

Chyba připojení

Hra také upozorní vašeho přítele, pokud se připojení nezdaří. Může se také stát, že vám přijde zpráva o úspěšném připojení, ale jemu přijde chybová hláška. Chybová zpráva vypadá takto:

  • Nezadali jste kód mp.host, než se přítel pokusil připojit pomocí kódu mp.host;
  • Vy nebo váš přítel jste do souboru zadali špatnou IP a port server_config.py.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»