News

Jak vložit změny do Sims 4

Jak změnit charakterové vlastnosti v Sims 4 již vytvořené postavy mimo hru?

Řekněte mi, jak upravit charakterové vlastnosti dříve vytvořené a uložené postavy? Zrovna jsem si stáhl pózy v CAS, ale fungují pouze v úpravě postavy ( Jak se dají použít MIMO hru? Hru nehraju, jen si dělám screenshoty při tvorbě postavy. Zkrátka jak mohu změnit postavu Je to vůbec možné, děkuji za pozornost!

štítky: sims 4
Kategorie: volný čas a zábava
komentovat
K oblíbeným
4 odpovědi:
Ninaa rc [512K]
více než před rokem

Pokud nejste spokojeni se statistikami své postavy v The Sims 4, můžete změnit určité charakterové rysy. A můžete to udělat v pokročilém editoru.

Chcete-li ve hře povolit použití kódů, nejprve otevřete herní konzoli a poté zadejte kód vývojáře. Postupujeme v následujícím pořadí:

Poté povolíme pokročilý režim úprav pomocí následujícího skriptu:

Stiskněte ‘Enter’ a poté ‘Esc’ — okno pro zadávání kódů se zavře. Podržte ‘Shift’ a klikněte na Simíka a poté vyberte akci „edit in CAS“.

Poté uvidíte nabídku „vytvořit simíka“, kde můžete své postavě dát vlastnosti, které chcete.

Pokud se vám postava vašeho Simíka nelíbí, máte plné právo to změnit. Koneckonců, hraní s postavou by mělo být zábavné a Simík by měl postupovat sebevědomě. Podrážděný, nudný nebo nevrlý Sim způsobí u hráče pouze nespokojenost. Proto neváhejte experimentovat, dokud nezískáte hodného hrdinu, na kterého můžete být hrdí.

Zajímavé:  Jak si prodloužit dovolenou v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»